Informasjon vedrørende Covid-19 | Våre tiltak | Audi
Illustrasjon av to hender formet som et hjerte


Kjære kunder

Som kunde skal du føle deg trygg på at vi har tatt grep som reduserer smittefare og behovet for fysisk kontakt hos våre forhandlere.

Våre forhandlere følger kommunale og nasjonale råd knyttet til covid-19. Vennligst ta kontakt med din nærmeste forhandler eller sjekk deres nettside for mer informasjon om åpningstider og hvilke smitterverntiltak som til en hver tid gjelder hos forhandler der du bor.

Dette gjør vi for å redusere smittefare:

> Vi har økt renhold på alle våre anlegg, og desinfiserende tiltak på særlig utsatte soner (som toaletter, dørhåndtak, m.m.)
> Vi rengjør berøringsflater og utstillingsbiler hyppigere og grundigere enn vanlig.
> Våre ansatte bruker hansker når vi håndterer kundebiler.
> Vi desinfiserer/rengjør alle biler grundig etter hver prøvekjøring, prøvesitting og verkstedgjennomgang.
> Våre selgere og kundebehandlere setter seg ikke i bilen sammen med kunden, men holder behørig avstand.
> Ansatte som kan være utsatt for smittefare, eller har symptomer som kan tyde på smitte, møter ikke på jobb.
> Vi ber alle våre kunder om å følge myndighetenes retningslinjer for å unngå spredning av smitte og har lav terskel for å utsette besøk. Forhandler er selvsagt fleksible med endring av tidspunkter for serviceavtaler, utleveringer og annet ved behov.
> Prøvekjøring og gjennomføring av service på biler er fortsatt fullt mulig og vi har innført flere tiltak for å gjøre ditt besøk til en trygg opplevelse.
Finn forhandler
Vi tilbyr også bestilling av verkstedtjenester på nett i tjenesten Bilhold, nøkkelautomat eller nøkkelinnkast, og e-signering av avtaler, tre av flere tiltak som gjør at vi kan unngå all fysisk kontakt.
Bestill time i Bilhold

Her er noe av det kundene våre lurer på for tiden:

Påvirker situasjonen priser og leveringstider på biler?

Våre forhandlere har nå biler tilgjengelig for rask utlevering. Endringer i valutakurser kan påvirke bilpriser, se prislisten vår for oppdaterte priser på biler og utstyr.

Jeg har bestilt bil, påvirker dette produksjonen eller utleveringen av min bil?

Din forhandler følger deg opp med all relevant informasjon om din bilbestilling. De tilrettelegger utlevering av biler til kunder og er fleksible for å løse situasjoner med hjemmekarantene eller annet som gjør det praktisk vanskelig å gjennomføre som først planlagt.

Jeg har bestilt time på verksted – men har ikke mulighet til å møte som avtalt. Hva gjør jeg?

Bruk Bilhold for å endre timen, eller send en e-post til din forhandler, så følger de deg opp med forslag til hvordan de løser dette så fleksibelt og greit som mulig.

Audi Norge Kundeservice
Informasjon vedrørende Covid-19