Fremtidens mobilitet | Audi Norge
Audi Norge Mer audi
Fremtidens mobilitet
Audi Q8 e-tron-modellene

Audi Q8 e-tron

Elektrisk og full av fantastiske detaljer.

De nye Audi Q8 e-tron-modellene

Audi e-tron har oppfylt rollen som banebrytende elbil. Det er derfor på tide å legge den til med navn i rekken av Audi-modeller – som Audi Q8 e-tron.

 • 1920x1080-Q8-e-tron-landevei.jpg
  Audi Q8 e-tron

  God plass, nøye utvalgte materialer, førsteklasses utførelse og en rekkevidde på opptil 533 kilometer kjennetegner den helelektriske SUV-en.

  Les mer
 • 1920x1080-Q8-SB-e-tron-hjemme.jpg
  Audi Q8 Sportback e-tron

  Audi Q8 Sportback e-tron kombinerer kraften til en romslig SUV med elegansen til en 4-dørs coupé.

  Les mer
 • 1920x1080-SQ8-e-tron-Plus.jpg
  Audi SQ8 e-tron

  Den kraftige S-modellen som skiller seg ut med sin sporty estetikk. Tre elektriske motorer gir Audi SQ8 e-tron³ eksepsjonell dynamikk.

  Les mer
 • 1920x1080-SQ8-SB-e-tron-hjemme.jpg
  Audi SQ8 Sportback e-tron

  Sportslighet ned til minste detalj med bredere hjulbuer og en diffusorinnsats som går nesten over hele bredden bak. De svartlakkerte bremsekaliprene med S-skrift understreker det sportslige inntrykket.

  Les mer

Audi urbansphere concept

Helelektriske Audi urbansphere concept¹ er til dags dato den tredje og største konseptbilen i sphere-serien. Designet for daglig farting i storbyens rushtrafikk, har bilen et overdådig interiør fylt med digitale funksjoner og tjenester som antyder komforten morgendagens mobilitet vil tilby.

Tre nye konseptbiler i luksusklassen

Audi presenterer en ny familie av konseptbiler for å illustrere hvordan fremtidens design for luksusklassen vil se ut. Bruk av "sphere" i navnene til alle tre modellene, understreker designets fokus på et nytt interiørkonsept og et helhetlig digitalt økosystemet.

Audi sphere-concepts

Morgendagens Avant

Audi avduker Audi A6 Avant e-tron concept, og gir deg en sniktitt på hva som kommer i nær fremtid – enda et tilskudd til den helelektriske fremtidige A6-serien med dynamisk design.

Audi A6 Avant e-tron concept
Audi A6 Avant e-tron concept sett forfra

Opplysende lysteknologi

Lett berøring: Audi A6 Avant e-tron concept¹ bruker belysning systematisk som et design- og kommunikasjonselement. Med lysprojeksjoner og digitale OLED-elementer med tredimensjonal arkitektur, viser konseptet hva fremtiden for interiør og eksteriørbelysning kan bringe.

Audi A6 Avant e-tron concept ett fra siden.

Innovativ plattform

Audi A6 Avant e-tron concept¹ er bygget på den nye PPE (Premium Platform Electric) teknologiplattformen for elektriske kjøretøy, som gjør at hele basen kan dedikeres til batteriet. Resultatet er en flat utforming som gir Audi-designere den kreative friheten til å innfri merkets løfte om dynamikk og praktiske detaljer. På utsiden signaliseres dette med et svart innlegg som binder hjulbuene sammen.

Audi A6 Avant e-tron concept sett bakfra.

Destinktivt design

Designet er fremtidsrettet ned til minste detalj. Med A6 Avant e-tron concept¹ utvikler Audi dagens designform, og legger til elementer som vi kjenner igjen fra e-tron-modellene, som den dristige Singleframe-grillen. Designet fokuserer på sporty proporsjoner, milde konturer og effektiv aerodynamikk.

 • 1920x1080_A6e_2022_3910_RGB.jpg
  Utforsk A6 Avant e-tron concept

  Med Audi A6 Avant e-tron concept gir Audi et håndfast innblikk i kommende produksjonsmodeller på den nye PPE-plattformen.

  Les mer
 • 1920x1080-A-A6-e-tron-concept.jpg
  Konsekvent fremtidsrettet

  Audi A6 e-tron concept gir også et glimt av hvordan et firedørs Sportback-konsept blir i den store premiumklassen.

  Les mer

Progresjon ganger fire

Hvis du vil oppnå fremgang, må du skyve grenser, gjøre en forskjell – og inspirere mennesker i prosessen. For å oppnå dette definerer vi i Audi fremgang på fire felt: bærekraft, design, digitalisering og ytelse.
 • 883x496_desktop_AUDI_sRGB_AFA_sh0113_SCAN_L1_v02.900143.jpg
  Ta ansvar

  Opptre mer bærekraftig og tenk helt nytt i prosessen. Fra forsyningskjeden til en inkluderende selskapsstruktur. Når det gjelder bærekraft, teller hvert bidrag.

  Les mer
 • 883x496-desktop-lichtentstehungsprozess-10821B01.jpg
  Form morgendagen

  For oss betyr design mye mer enn å designe biler. Vi ønsker å åpne rom for nye, fascinerende opplevelser - og samtidig forenkle hverdagen for folk.

  Les mer
 • 883x496-dektop-boellingerhoefe-06221B01.jpg
  Digitaliser mobilitet

  Digitalisering er nøkkelen til morgendagens mobilitet. Mange ting vil bli mulig via digitale kanaler – og åpner fascinerende veier til fremtiden.

  Les mer
 • 883x496-desktop-entwicklungsreportage-wow-gefuehl06721B01.jpg
  Skyv grensene

  Det som lenge virket umulig kan plutselig bli virkelighet – når folk stiller spørsmål ved grenser og tør prøve noe nytt.

  Les mer
Elegant kvinne ved siden av Audi RS e-tron GT på et betongoverflate foran futuristisk arkitektur

Fremtiden er allerede på veien

Det er ikke bare det eksepsjonelle designet og den imponerende elektriske ytelsen som gjør Audi RS e-tron GT spesiell. Gran Turismo tolker raffinert sportslighet på nytt – og viser stilen som vil forme merkevaren fremover.

Audi RS e-tron GT: Forbruk blandet kjøring: 22.5–20.6 kWh/100 km (WLTP); CO₂ utslipp blandet kjøring: 0 g/km

Utforsk Audi e-tron GT
1
Konseptbil, ikke tilgjengelig som produksjonsmodell.
Audi Norge Mer audi
Fremtidens mobilitet