Rally Dakar 2023 | Nye Audi RS Q e-tron E2 | Audi
Audi RS Q e-tron E2

Neste steg i utfordringen

Nye Audi RS Q e-tron E2 i Rally Dakar 2023

Et ikonisk rally

Rally Dakar regnes som et av de tøffeste langdistansesrallyene i verden og skal igjen slynge seg gjennom den saudiarabiske ørkenen i 2023. Etter den vellykkede lanseringen i 2022 går Audi Sport-teamet inn i løpet med en videreutvikling av Audi RS Q e-tron. Finn ut alt om den nye utgaven og førerteamene, samt bakgrunnen for hvordan og hvorfor Audi elektrifiserer ørkenen.

Oliver Hoffmann, Styremedlem i Management for Technical Development AUDI AG

‘Vorsprung durch Technik’ mye mer enn et slagord

Oliver Hoffmann, Styremedlem i Management for Technical Development AUDI AG, forteller om 50 år med «Vorsprung durch Technik» og de fire ringenes fremtid.

Les mer på audi.com
Audi RS Q e-tron i Rally Dakar 2022

Med ekspertise og lidenskap helt til målstreken: Rally Dakar 2022

Audi RS Q e-tron gjorde en triumferende debut i Rally Dakar 2022.

Les mer
Audi RS Q e-tron E2

Inspirert av utfordringer: Racing hos Audi

Fra Neuburg ved Donau til Saudi-Arabias ørken. Fra legendariske racing- og rallybaner, fra quattro til e-tron: Dykk ned i de forskjellige racingseriene, kundesportsengasjementet og opplev fascinasjonen for motorsport hos Audi.

Les mer på audi.com
 • formel-1-1920x1080.jpg
  Audi inntar Formel 1

  Ved å gå inn i den ypperste klassen av motorsport i 2026, møter Audi sin mest utfordrende ambisjon til dags dato: å kombinere bærekraft, innovasjon og maksimal ytelse innen motorsport.

  Les mer
 • 1920x1080-ken-block--audi-cars.jpg
  Fremtidens motorsport med Ken Block

  Lidenskapen for motorsport startet da Audi S1 herjet på 80-tallet, og nå skal Ken Block og Audi sammen utvikle innovative prosjekter og flytte grensene for elektrisk mobilitet.

  Les mer

Nyheter fra Audi

Motta eksklusiv informasjon, interessante bakgrunnshistorier og spennende impulser om Audis elbiler og ladbare hybrider.

Audi Norge Audi Sport
Rally Dakar 2023