Audi Experience | Detaljer som gjør en forskjell | Audi Norge
Audi A6 Avant e-tron concept i Skur 13, Oslo

Audi Experience

Du kan sette deg inn i en Audi med lukkede øyne og fortsatt være sikker på at det er en Audi. Små detaljer som til sammen utgjør store forskjeller – du ser, føler, dufter og kjenner kvaliteten langs hele veien. Med progressive tanker og banebrytende ideer jobber vi alltid for en bedre fremtid, og på Audi Experience fikk folk oppleve det selv med sine egne sanser.

Audi A6 Avant e-tron concept
Audi e-tron GT

Design som vekker noe i deg

Et eksteriør med progressive linjer, sportslig uttrykk og rene kanter. Vår første elektriske Gran Turismo, Audi e-tron GT, er et kjørende bevis på at kontrastfylte detaljer skaper harmoni. Med en coupéformet taklinje og kraftige «quattro blisters» gjør designet inntrykk på deg – og blir en forførende introduksjon til det som venter innvendig.

Audi e-tron GT

Duften av førsteklasses håndverk

I det du åpner døren til Audi e-tron GT blir du umiddelbart dratt inn i en atmosfære som er unik for Audi. Interiøret lukter av høy kvalitet, og når du tar på materialene kjenner du omfavnelsen av godt håndverk. Lyden av e-tron GT har en unik signatur. Den kan beskrives, men må fremfor alt oppleves. Vi føler lyden i mellomgulvet, den berører oss i hjertet. Den sender signaler. Det er som å få en eksklusiv invitasjon til en unik kjøreopplevelse.

Audi e-tron GT

Len deg tilbake

Når du spenner deg fast i setet og lener deg tilbake, føler du tryggheten. Gode sidestøtter gjør at du sitter stabilt og komfortabelt på skinnfrie seter når bilen demonstrerer kraftene på veien. Setetrekkene kan du få i imitert skinn kombinert med stoffet Kaskade, eller en blanding av imitert skinn med Dinamica. Trekkene er hovedsakelig laget av materialer fra resirkulerte PET-flasker, tekstiler eller restfibre. Med Audi strekker følelsen av trygghet seg forbi deg og passasjerene dine, og til omgivelsene rundt dere.

Les også: Ny produksjonsstandard med e-tron GT

Et to ukers langt maraton med daglige etapper på opptil 800 kilometer er derfor den riktige testarena for elektriske drivverk. I ørkenen er det ingen lademuligheter, og TFSI-motoren fra DTM gjør at høyspenningsbatteriet lader mens bilen kjører og bremser. Batteriet veier omtrent 370 kilo og har en kapasitet på rundt 50 kWt.

Med fire etappeseire og 14 pallplasseringer totalt, kan vi trygt slå fast at Audi RS Q e-tron bestod prøven med glans.

Audi RS Q e-tron