Audi Experience | Detaljer som gjør en forskjell | Audi Norge
Audi Norge Mer audi
Audi Experience
Audi A6 Avant e-tron concept i Skur 13, Oslo

Audi Experience

Detaljene som gjør forskjellen

Tusenvis så Audi Experience, en utstilling i Oslo der vi stilte ut Audi A6 Avant e-tron concept for første gang i Norge. Sammen med flere elektriske modeller fikk publikum oppleve en sal full av bevis på hva Audi står for – progresjon og kvalitet i alle ledd, helt ned til hver minste detalj.

Du kan sette deg inn i en Audi med lukkede øyne og fortsatt være sikker på at det er en Audi. Små detaljer som til sammen utgjør store forskjeller – du ser, føler, dufter og kjenner kvaliteten langs hele veien. Med progressive tanker og banebrytende ideer jobber vi alltid for en bedre fremtid, og på Audi Experience fikk folk oppleve det selv med sine egne sanser.

Audi A6 Avant e-tron concept
Audi e-tron GT

Design som vekker noe i deg

Et eksteriør med progressive linjer, sportslig uttrykk og rene kanter. Vår første elektriske Gran Turismo, Audi e-tron GT, er et kjørende bevis på at kontrastfylte detaljer skaper harmoni. Med en coupéformet taklinje og kraftige «quattro blisters» gjør designet inntrykk på deg – og blir en forførende introduksjon til det som venter innvendig.

Audi e-tron GT

Duften av førsteklasses håndverk

I det du åpner døren til Audi e-tron GT blir du umiddelbart dratt inn i en atmosfære som er unik for Audi. Interiøret lukter av høy kvalitet, og når du tar på materialene kjenner du omfavnelsen av godt håndverk. Lyden av e-tron GT har en unik signatur. Den kan beskrives, men må fremfor alt oppleves. Vi føler lyden i mellomgulvet, den berører oss i hjertet. Den sender signaler. Det er som å få en eksklusiv invitasjon til en unik kjøreopplevelse.

Audi e-tron GT

Len deg tilbake

Når du spenner deg fast i setet og lener deg tilbake, føler du tryggheten. Gode sidestøtter gjør at du sitter stabilt og komfortabelt på skinnfrie seter når bilen demonstrerer kraftene på veien. Setetrekkene kan du få i imitert skinn kombinert med stoffet Kaskade, eller en blanding av imitert skinn med Dinamica. Trekkene er hovedsakelig laget av materialer fra resirkulerte PET-flasker, tekstiler eller restfibre. Med Audi strekker følelsen av trygghet seg forbi deg og passasjerene dine, og til omgivelsene rundt dere.

Les også: Ny produksjonsstandard med e-tron GT

Du har kontrollen

Med det kjente quattrosystemet har du full kontroll på veien. Stabiliteten øker i høyere hastigheter, og gir deg mindre svingradius i lavere hastigheter. Med en motor på hver aksel, separat tilpasning og lynrask respons kjenner du at alt stemmer når du kjører Audi e-tron GT.

Audi RS e-tron GT

Lyden av akselerasjon: Den unike "e-tron sport sound" endrer karakter i forhold til hastighet og kjøremønster, og suger deg inn i et annet univers. Brått sitter du i noe som oppleves som fremtiden. Og gåsehuden akselererer med lyden av elektrisk ytelse.

Teknologi som utfordrer

Et sted de elektriske ytelsene virkelig blir utfordret er i ørkenen. Med høye temperaturer og løst underlag er Rally Dakar den ultimate prøven for nyskapende teknologi utviklet spesielt for Audi RS Q e-tron.

Et to ukers langt maraton med daglige etapper på opptil 800 kilometer er derfor den riktige testarena for elektriske drivverk. I ørkenen er det ingen lademuligheter, og TFSI-motoren fra DTM gjør at høyspenningsbatteriet lader mens bilen kjører og bremser. Batteriet veier omtrent 370 kilo og har en kapasitet på rundt 50 kWt.

Med fire etappeseire og 14 pallplasseringer totalt, kan vi trygt slå fast at Audi RS Q e-tron bestod prøven med glans.

Audi RS Q e-tron

Lad opp for en bedre fremtid

Med lanseringen av e-tron GT og Q4 e-tron fortsetter Audi sin satsing på bærekraftig premium mobilitet. I 2020 var Audi den klart største produsenten av elektriske biler blant Tysklands tre premiummerker. Globalt er Audi e-tron den mest solgte elektriske bilen som tilbys av en tysk premiumprodusent; i Norge ble det den mest solgte modellen totalt sett i 2020.

Ytelse på et annet nivå

Med Audis RS-modeller kan kan du oppleve noe av det råeste fra merket.

Audi RS 6 Avant

Audi RS 6 Avant Familiebilen med 600 hestekrefter imponerer ikke bare med ytelsen, men er også en av de første modellene fra Audi Sport med det nye RS-designet.

Audi Norge Mer audi
Audi Experience