8 Gode grunner til å velge originale felger til din bil | Audi

Audi-originale felger

 • felger1.jpg
felger1.jpg
Oppdatert januar 2021

Derfor bør du velge originale felger fra Audi

Audi har en rekke felgtyper og størrelser tilgjengelig til alle modeller. Det er flere grunner til å velge originale felger til din Audi. Design, trygghet og kvalitet er kanskje de tre viktigste argumentene.

8 gode grunner for hvorfor du bør velge originale felger til din Audi:

 • Trygghet
  600x300_AOZ_Q8_181001_3K_sRGB.jpg

  Det å kjøre med gode og riktige felger handler også om sikkerhet. Hvis felgene dine har lavere eller høyere innpress enn originalt kan de også slite mer på hjulopphenget – og i verste fall være ulovlig å kjøre med.

 • Perfekt passform
  1920x1080_AOZ_A7_D_171004.jpg

  Med Audis originale felger vet du at du at felgen passer perfekt til din bil og at de er tilpasset bilens vekt og ytelse. Du slipper også å måtte bruke senterringer for å få de til å passe, og du vet at felgene har riktig innpress (avstand fra anlegg bremseskive til ytterkant felg). Audi vil heller ikke anbefale en felgstørrelse som ikke er forsvarlig å kjøre med på akkurat din bil.

 • Kvalitet
  1920_1080_A_E-TRON_181039-opt.jpg

  Med Audis originale felger er du garantert god kvalitet. Felgene må gjennom Audis kvalitetskrav, for eksempel at de må være tilpasset tunge biler med mye dreiemoment, som Audi e-tron.

 • Design
  1920x1080-audi-tt-rs-coupe-rear-TTRS_2020_1564.jpg

  Audis originale felger er designet spesielt til din Audi. Audi bruker enorme ressurser på å designe sine biler, og alle følger Audis felles designspråk. Det samme gjelder felgene, som er designet slik at de skal passe best til bilens design.

 • TPMS gir deg full oversikt over ditt dekktrykk
  AOZ_E-TRON_D_181002-1920x1080_new.jpg

  På Audi originalfelger er TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) tilgjengelig på de modellene som er forberedt for dette. Dette er et system som kontinuerlig overvåker dekktrykket og varsler deg hvis det er feil lufftrykk i dekkene, slik at du raskt kan justere til et riktig og sikkert lufttrykk å kjøre med.

 • Egne vinterfelger
  585x329_e-tron-insta_kw05-19.jpg

  Audi har egne originalfelger som er spesialdesignet for vinterbruk. På disse felgene er lakken best mulig tilpasset vinterbruk med salt og snø, de er da bedre egnet enn sommerfelger med for eksempel kromlakk. De er også designet slik at det pakker seg mindre snø i felgene – noe som kan føre til store vibrasjoner. Husk også at du kan få med egne dekkposer til dekkene du har lagret.

 • Suppleringsgaranti
  A_E-TRON_191046_1920x1080.jpg

  Audi originale felger har tre års suppleringsgaranti fra kjøpsdato. Det vil si at hvis du har behov for å kjøpe en felg, og denne er utgått, betaler du kun for én ny felg og du får de tre andre gratis.