Beste familiebiler med god plass til barneseter | Tips og råd| Audi

Jakter du på den beste familiebilen?

Familiebiler med god plass til barneseter

Er du ute etter den beste familiebilen med plass til 3 barneseter? Eller kanskje en 7-seter, gjerne med firehjulstrekk? Skreddersy din neste familiebil slik at alle i familien blir fornøyde.

Det som typisk kjennetegner den perfekte familiebilen er god plass, smarte løsninger for teknikk og infotainment, innovative løsninger og god kvalitet. Både firehjulstrekk, et stort bagasjerom og god plass til barneseter er viktige punkter når det kommer til valget av den perfekte familiebilen. Dette i kombinasjon med sporty design er grunnen til at Audi-modellene er ettertraktet i familiesegmentet.

Hva er viktig for ditt valg av familiebil?

Utvalget er stort, men det gjør ikke nødvendigvis valget av ny familiebil enklere. Det gjelder å stille seg de riktige spørsmålene, og gjerne sette opp en liste over hva du må ta stilling til før du bestemmer deg.

  • Hva er behovet i hverdagen? Det er her bilen brukes mest og det er viktig å tenke over hva bilen hovedsakelig skal brukes til, og hvor lenge denne hverdagen vil vare for familien.
  • Tenk over økonomien og sett opp et budsjett. Skal du eie eller lease?
  • Lysten kan ofte overstyre behovet, så det er viktig å kartlegge hva som er fint å ha og hva du absolutt må ha, før man bestemmer seg.
  • Er utstyret du har valgt i tråd med hva bilen skal brukes til?
  • Skal bilen brukes mye til lengre bilferier, eller kortere turer til hytta?

Biler med plass til både 2 og 3 barneseter

1920x1080-barneseter.jpg
Store barneseter kan by på utfordringer når du skal velge bil. Man vil at de langbente voksne skal sitte greit foran, og tillegg må selvfølgelig barna sitte trygt og godt i baksetet. Noen familier er til og med avhengige av å kunne ha en bil med plass til tre barneseter. Heldigvis finnes det bilmodeller som sørger for at både store og små får en komfortabel reise.

Dersom det holder med plass til to barneseter og en sittepute bak, er Audi A6-modellene gode alternativer.
Utforsk Audi A6

Skreddersy din neste familiebil

1920x1080_AOZ_DIV_191010.jpg
Når bilmodellen er valgt, har du mange valgmuligheter til å skreddersy familiens bil ned til den minste detalj når det gjelder utstyr og tilbehør.

Av nyttig tilleggsutstyr kan vi anbefale oppbevaringspakker, lengdeinnstilling av baksete, takboks og andre transportløsninger som kan gi mindre bagasje og sikre løse gjenstander i bilen.

Barna setter ofte stor pris på å få skygge for solen, enten med mørke sideruter eller solskjermer i bakdørene, underholdningsløsninger for baksetene, panoramasoltak som strekker seg helt bak til andre seterad og egen klimakontroll bak.

For kjørekomfort og sikkerhet vil vi anbefale assistentsystemer Adaptiv cruise control, Audi phonebox og smartphone interface og Top view camera 360 grader.

Hvorfor velge en bil med firehjulstrekk?

– Firehjulstrekk er generelt det rette valget for de aller fleste da det gir ekstra trygghet på veien. Det er spesielt viktig for de som har glatte og kronglete veier til hjemmet, de som skal bruke bilen til hytta, eller rett og slett de som setter fremkommeligheten høyt på ønskelisten, sier han.
Les også: Hvorfor velge quattro firehjulsdrift
audi-q8-e-tron-range-1920x1080.jpg

Oppdag en elbil som gir deg både i pose og sekk - Prøv Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron er både økonomisk og eksklusiv, miljøvennlig som den er kraftig, og sportslig samtidig som den er familievennlig. Audi Q8 e-tron er arvtageren til den populære Audi e-tron - en av Norges mest solgte elbil SUV.
Utforsk Q8 e-tron -den perfekte familiebilen

Prøvekjør din neste familiebil

Ta gjerne kontakt med din nærmeste Audi-forhandler for spørsmål og hjelp. Er du usikker på hvilken familiebil du skal velge kan du alltid prøvekjøre en av våre modeller.
Bestill prøvekjøring