Hvorfor merkeverksted? > Audi Norge

  • 1920x600_ASER_P_161062_rgb.jpg
1920x600_ASER_P_161062_rgb.jpg

Hvorfor merkeverksted?

Den gode nybilfølelsen forlenges når du velger et Audi merkeverksted for service på bilen din - også etter at nybilgarantien går ut.

– Vi vet at de som kjører en Audi er spesielt glade i bilen sin, og har et ønske om å ta godt vare på den. På våre merkeverksteder møter du fagfolk som er spesialister på akkurat din bil, og som alltid bruker originale deler. Det er en unik mulighet som ivaretar Audiens DNA i hele bilens levetid, sier Øyvind Gylland, servicemarkedssjef i Møller Bil Trondheim.

Kontinuerlig opplæring

Mange bileiere tenker at en service kan gjøres hvor som helst. Men faktum er at for å sikre en trygg og sikker kjøreopplevelse, så bør servicen utføres av fagfolk som alltid er oppdatert på akkurat din bils behov. Det er ikke lenger slik at en bilmekaniker er fullt utlært når fagbrevet er i boks.

- Panseret på en Audi skjuler svært avansert teknologi. Derfor står kontinuerlig oppdatering av kunnskap sentralt hos alle Audi-verksteder. Mekanikerne våre har dessuten Audi-fabrikkens fremste eksperter et tastetrykk unna, så her er bilen din i de aller beste hender, forsikrer Gylland.
1920x600_ASER_P_191012.jpg

Unik ekspertise

Audis nybilgaranti i Norge gjelder i fem år, eller inntil kjørte 100.000 kilometer, avhengig av hva som inntrer først. I denne perioden har du en god mulighet til å gjøre deg kjent med kvaliteten på Audis merkeverksteder. Valgene du tar etter at garantien opphører er opp til deg, men ingenting kan matche kunnskapsnivået hos et originalt eller sertifisert Audi-verksted. Her følges fabrikkens retningslinjer til punkt og prikke, og Audi-mekanikerne har inngående kunnskap om vedlikeholdsplanen som er utviklet spesielt for din bil og dens behov.

Mange fordeler

Serviceboken følger bilen når du skal selge den, og her vil det gå frem hvilke verksteder du har brukt. Kan du vise til stempler fra Audis merkeverksteder, vil det legge seg i vektskåla for at du er en seriøs bileier som har tatt godt vare på bilen din. For mange bruktbilkjøpere er dette vel så viktig som årgang og kilometerstand. En annen fordel med å bruke merkeverksted er at du kan nyte godt av Audis Mobilitetsgaranti.

– Audi Mobilitetsgaranti gis til alle som utfører service hos oss, og fås bare hos Audi merkeverksted. Når vi har gjennomgått bilen etter fabrikkens retningslinjer, stempler vi i serviceboken at denne bilen er klar for nye år på veien. Skulle uhellet være ute, har du da muligheten til å få øyeblikkelig veihjelp, sier servicemarkedssjefen. Det skal lønne seg å velge Audis service.
1920x1080_ASER_P_161046.jpg

Kvalitet i alle ledd

Dette bringer oss over på et tema mange er opptatte av, nemlig kostnader. Det råder en oppfatning om at et merkeverksted koster mer. Stemmer det?

– Vi jobber hele tiden for å tilby service og reparasjoner til konkurransedyktige priser. Samtidig er det viktig å huske på at du ikke kan sammenligne epler og pærer. Hos Audis merkeverksteder får du alltid den fremste ekspertisen, nye originaldeler, samt online support og oppdateringer av bilen. I tillegg jobber vi etter Audi-fabrikkens service- og vedlikeholdsplan som er skreddersydd for din bil og dens behov, understreker Gylland.