Audi connect | Remote & Control | Audi Norge
test

Audi connect Remote & Control

Din Audi alltid innen synsvidde

Audi connect remote & control* er bilstyringstjenester som forbinder bilen med smarttelefonen din. Ettersom du allerede er registrert på myAudi, er bilen dessuten beskyttet mot tilgang fra uvedkommende. Du kan dermed trygt og enkelt styre visse bilfunksjoner med myAudi-appen på smarttelefonen samt se informasjon om bilen.

Alt du trenger på et øyeblikk: Med Audi connect remote & control-tjenester kan du fjernlåse dører og vinduer, starte klimaanlegg, eller få tilgang til bilinformasjon som rekkevidde, batterinivå etc.

Audi connect remote & control* inkluderer:

Bilstatus*
audi_connect1_0291-1_NEU_2_563x317.jpg
Alltid tilgang til bilens status som lys, serviceintervall og varsellamper i myAudi-appen. I e-tron-modeller får du i tillegg informasjon om ladestatus og rekkevidde.
Fjernstyring av låsing og opplåsing*,¹
563x317_Q8e_2022_4462.jpg
Med myAudi-appen kan du enkelt låse og låse opp bilen selv om du ikke er i nærheten av den. Takket være den sikre myAudi-registreringsprosessen og tildeling av en PIN-kode, er bilen din beskyttet mot uautorisert tilgang.
Fjernstyrt av klimaregulering*
563x317_AA3_E_141016.jpg
Du kan styre parkeringsklimaanlegget med myAudi-appen slik at kupeen har en behagelig temperatur når du setter deg inn i bilen.
Parkeringsposisjon*
AA6_E_181001_563x317.jpg
Bilens parkeringsposisjon vises på kartet i myAudi-appen.
Varsel fra tyverialarm*,²
stadt-parken_563x317.jpg
Du mottar et pushvarsel i myAudi-appen på smarttelefonen hvis tyverialarmen (ekstrautstyr) utløses. Du vil også bli vist årsaken til utløsningen (f.eks. bevegelsesalarm), samt dato og klokkeslett.
*
For mer informasjon om tilgjengeligheten av tjenesten i enkelte kjøretøy og regioner, kontakt din Audi-forhandler eller se informasjonen om det aktuelle kjøretøyets utstyr.

Hvilke connect-tjenester har din bil?

Audi tilbyr ulike Audi connect-tjenester i sine modeller. Hvilke valgmuligheter som finnes i de ulike modellene finner du i modelloversikten.

Velg din Audi-modell
1
Motoren kan ikke startes uten bilnøkkelen.
2
Kun i forbindelse med det valgfrie tyverialarmsystemet. Bare hvis push-meldinger har fått lov til å motta varsler.
Audi Norge Digitale tjenester Audi connect
Audi connect Remote & Control