Audi Norge Functions on demand
MMI navigasjon plus

MMI navigasjon plus med MMI-touch

Med det avanserte verktøyet MMI navigasjon plus med MMI-touch, inkludert Audi connect navigasjon & infotainment¹ kan du vente deg utmerket navigasjonsteknologi med god brukerkomfort og flere inkluderte ekstrafunksjoner.

Slik fungerer MMI navigation plus med MMI-touch via Functions on Demand.

Slik fungerer MMI navigasjon plus med MMI-touch

Det store MMI-touchdisplayet med høyoppløselig 10,1-tommers fargedisplay gir samme opplevelse som en smarttelefonen.

  • Personlig ruteassistent: når funksjonen er aktivert, overvåker den trafikksituasjonen på veistrekninger som brukes ofte
  • Online-trafikkinformasjon²
  • MMI-touch for rask, intuitiv betjening, f.eks. angivelse av reisemål med håndskriftgjenkjenning så vel som fri bevegelse og zooming på kartet
  • Detaljert ruteinformasjon: forhåndsvisning av kart, valg av alternative ruter, POI-er, filanbefalinger, avkjøring til motorvei, detaljkart over trafikkryss og mye mer.
  • Utvidet 3D-bymodell for utvalgte byer
  • Landinformasjon: Annonsering av landspesifikk informasjon
  • Inneholder hele porteføljen av Audi connect navigasjon & infotainment

Du kan teste MMI navigasjon plus i 1 måned for kun 14 kroner³. Liker du den kan du velge å ha funksjonen fast eller for en begrenset periode.

Logg inn på myAudi og prøv funksjonen nå
Forutsetninger for å bestille MMI navigasjon plus med MMI-touch via Functions on Demand

For å bestille MMI navigasjon plus trenger du:

  • En smarttelefon med myAudi-appen
  • En verifisert myAudi-konto hvor du er hoved- eller sekundærbruker
  • Støtte for Functions on demand i bilen din
Merknader
1
Navigasjonsdata for land som støtter tjenesten er tilgjengelig på det integrerte SSD-kortet. For ytterligere informasjon kontakt din Audi-forhandler.
2
Kortet kan oppdateres gratis med kvartalsvise intervaller opp til maksimalt fem år etter at produksjonen av installert infotainment-software er avsluttet. De nåværende navigasjonsdataene er tilgjengelige for nedlasting på myAudi-plattformen og kan installeres i bilen via en USB-enhet. I forbindelse med Audi connect kan kartene for hjemregionen også lastes ned og oppdateres direkte i bilen. I tillegg er det mulig å få de nye navigasjonsdataene installert av en Audi-forhandler, noe som kan medføre merkostnader.
3
Funksjonen kan testes én gang per navngitte bruker i én måned for 14 kr. Dette er mulig for maks 2 hovedbrukere per år og kjøretøy. Alle priser er inkl. mva. Prisene som vises i myAudi-appen er til enhver tid juridisk bindende, uansett kjøpstidspunkt.