Audi Norge Functions on demand
LED-Matrix-pakken

LED Matrix-pakken

LED-Matrix-teknologien kombinerer et kamerasystem med LED-lyskilder og presis optikk for en høyadaptiv lysfordeling. Hvis det oppdager et annet kjøretøy, blender systemet kun området til det registrerte kjøretøyet, mens fjernlyset forblir påslått i segmentene rundt.

LED-Matrix-pakke

Slik fungerer LED Matrix-pakken

LED-frontlysene byr på store fordeler i forhold til sikkerhet og komfort. Med en fargetemperatur på rundt 5500 Kelvin ligner de på dagslys, som gjør at øynene blir mindre slitne – spesielt i mørket eller under dårlige værforhold. Fjernlyset i Matrix-LED-funksjonen har følgende funksjoner tilgjengelig: kjørelys for dagtid, nærlys, fjernlys, posisjonslys, dynamiske blinklys, allværslys (for å motvirke at du blender deg selv under dårlige siktforhold), så vel som automatisk-dynamisk regulering av lysrekkevidde. Ved nattesynassistenten er markeringslys også tilgjengelig.

For å markere registrerte fotgjengere, blinker enkelte LED-er kort tre ganger etter hverandre, og fremhever fotgjengeren på en tydelig måte i synsfeltet. De dynamiske blinklysene aktiveres segmentvis i en takt på få millisekunder, og løper alltid blinkende til ytterkanten i retning svingen.

Du kan teste LED-Matrix i 1 måned for kun 14 kroner*. Liker du den kan du velge å ha funksjonen fast eller for en begrenset periode.

Logg inn på myAudi-appen for å se priser og abonnement.
Bestilling av LED-Matrix-pakke via Functions on Demand

For å bestille LED-Matrix-pakken trenger du:

  • En smarttelefon med myAudi-appen
  • En verifisert myAudi-konto hvor du er hoved- eller sekundærbruker
  • Støtte for Functions on demand i bilen din
Logg inn på myAudi og prøv LED-Matrix nå