DAB-radio

Klar lyd uten støy. Med digitalt radiomottak (DAB)¹ kan du, i tillegg til analoge radiostasjoner, også fange opp radiostasjoner som kringkastes digitalt, inkludert DAB+- og DMB-audio.

Mit Functions on Demand einfach die Funktion Digitaler Radioempfang (DAB) nutzen.

Slik fungerer funksjonen for DAB-radio

DAB-radio muliggjør mottak av digitalt kringkastede radiokanaler (DAB-standard, inkludert DAB+- og DMB-audio), i tillegg til analoge radiokanaler. En ytterligere DAB-tuner med enda en DAB-antenne søker kontinuerlig etter alternative mottaksfrekvenser for den valgte kanalen, samtidig som den oppdaterer kanallisten. DAB-radio garanterer ikke bare høyverdig radiomottak av digitale kanaler, men gir deg dessuten også interessant informasjon som artist og tittel samt tilleggsinformasjon i form av en lysbildefremvisning (f.eks. cover, vær).

Du kan teste DAB-radio i 1 måned for kun 14 kroner². Liker du den kan du velge å ha funksjonen fast eller for en begrenset periode.

Logg inn på myAudi-appen for å se priser og abonnement.
DAB-radio

For å bestille DAB-radio trenger du:

  • En smarttelefon med myAudi-appen
  • En verifisert myAudi-konto hvor du er hoved- eller sekundærbruker
  • Støtte for Functions on demand i bilen din
Logg inn på myAudi og prøv DAB-radio nå
1
Mottak avhenger av lokal internettdekning.
2
Funksjonen kan testes én gang per navngitte bruker i én måned for 14 kr. Dette er mulig for maks 2 hovedbrukere per år og kjøretøy. Alle priser er inkl. mva. Prisene som vises i myAudi-appen er til enhver tid juridisk bindende, uansett kjøpstidspunkt.