Storfornøyd bileier bestilte sin nye Audi A1 på nett > Audi Norge

Velkommen til Audi sitt magasin

  • 1400x438_AA1_141009.jpg
1400x438_AA1_141009.jpg

Storfornøyd bileier bestilte sin nye Audi A1 på nett

2016-06-23 Etter siste tastetrykk tok det kun få dager før bilen var ferdig registrert! teaser_news.img.image.jpeg

Ronny Johnsen var egentlig på jakt etter en brukt Volkswagen eller Audi og kikket på biler, både på nett og hos bilforhandler. Etter å ha prøvekjørt flere biler var det Audi A1 som ga oss den beste følelsen, i tillegg til at størrelsen var riktig som bil nummer to, forklarer Johnsen, som aldri har hatt Audi tidligere. Aud A1 Sportback er en kompakt småbil, som passer perfekt til det moderne liv, og samtidig har en ytelse som aldri slutter å imponere. Selvfølgelig har Audi A1 også effektiv teknologi og moderne kommunikasjonsløsninger.

Bygg din nye Audi A1 Sportback

Spesialmodell i nettbutikk

Etter at Johnsen hadde prøvekjørt en brukt Audi A1 fikk han høre om et supert tilbud på nett. Nå kan du enkelt lease din neste Audi A1 Sportback i nettbutikken til Audi. Modellen som tilbys er en spesialmodell, Audi A1 Admired Plus, som har en effektiv 1.0 95 hk TFSI motor, tofarget tak og all teknikken du kan forvente av en Audi.
multi_media_block.img.image.jpeg

Fått mye oppmerksomhet

Med bilnøklene i hånda har det vært mye kjøreglede for Johnsen, og hans nye Audi A1 er litt av et blikkfang.

– Jeg har allerede fått mye oppmerksomhet på grunn av det ytre. Bilen er veldig tøff med todelt farge, sier han og legger til:

– Innvendig er det også veldig bra. Knapper, lys og miljøet ellers er helt topp! Bilen føles ut som om den et mye større enn det den er, og sitter godt på veien. Jeg hadde ikke store forventninger til 1 liters motoren, men den overrasket virkelig, avslutter bileieren fornøyd.
Bygg din Audi A1 Sportback

Lyst til å prøvekjøre?

Audi A1 Sportback Admired Plus på nett er dessverre stengt for bestilling, men vi har mange gode alternativer. Du kan både se og prøvekjøre bilen hos din nærmeste Audi-forhandler.