Få de beste turopplevelsene i nye Audi A5 Cabriolet > Audi Norge

Velkommen til Audi sitt magasin

  • cabriolet_audi_1400x438.jpg
cabriolet_audi_1400x438.jpg

Få de beste turopplevelsene i nye Audi A5 Cabriolet

2017-04-28 Lysere tider, åpent biltak og vind i håret! En kabriolet gir deg den ultimate frihetsfølelsen på veien. Sjekk ut Audi sine sporty og elegante kabrioleter. audi_a5_cabriolet.jpg

Endelig er våren her og vi kan lufte biltakene igjen. Start motoren, åpne opp kalesjen og opplev verden enda mer intenst! Drømmer du om å kjøre kabriolet denne sommeren? Les mer om nye og lekre Audi A5 Cabriolet og hva som er de største fordelene med å ha en kabriolet stående klar i garasjen – alltid beredt for sommerens mange eventyr.

Nysgjerrig på nye Audi A5 Cabriolet? Les mer her.

Vind i håret med nye Audi A5 Cabriolet

a5_audi_cabriolet.jpg

Et av de største høydepunktene til nye Audi A5 Cabriolet er selvfølgelig det akustiske taket, som merkbart reduserer støy i kupeen. Taket lukkes og åpnes helt enkelt med en knapp, og på kun 15 sekunder har du åpen himmel over hodet og vind i håret. Du har også mikrofon i bilbeltet som gir spesielt god stemmekvalitet når du snakker i telefonen, også når taket er nede. I Audi A5 Cabriolet får du plass til opptil fire personer, som kan nyte kjøregleden og full frihetsfølelse på veien.

Til nye Audi A5 Cabriolet kan du velge mellom fire ulike motorer med TFSI og TDI, og alle disse har en effektøkning på inntil 17 % sammenlignet med forrige modell, samtidig som forbruket er redusert.

Kabrioleten har et skjerpet eksteriør med renskåret skulderlinje og et overbevisende interiør av høy klasse. Standardutstyret har blitt vesentlig oppgradert med Xenon hovedlykter og delskinn setetrekk. Du får også attraktivt utstyr som Audi virtuell cockpit, Bang & Olufsen lydsystem og opptil 30 førerassistentsystemer. Firehjulstrekk er også tilgjengelig som ekstrautstyr.

Audi A5 Cabriolet – en god bil hele året

audia5_kabriolet.jpg

Så hva er egentlig det beste med å kjøre kabriolet? Kari Holm Hejna er ikke i tvil om at hun ville ha en Audi, og at det skulle være en kabriolet. Hun mener at den største fordelen med Audi A5 Cabriolet er at det er en god bil hele året. Hun bruker bilen som kabriolet så fort været innbyr til det, som er typisk fra mai til august.

– Ingenting slår den gode «cab-følelsen» på en varm solskinnsdag. Audi var en selvfølge – jeg har vært trofast mot de fire ringene siden slutten av 90-tallet. Nå kjører jeg en Audi A5 Cabriolet. Den valgte jeg på ren «repeat» - min forrige bil var også en A5 Cabriolet.

Den beste turopplevelsen

Med en kabriolet er det mye å oppdage og du får store kjøreopplevelser, både når du kjører med åpen eller lukket kalesje. En av Hejnas aller beste turopplevelser med sin Audi A5 Cabriolet var i fjor sommer. Da gikk turen fra Porsgrunn på småveier langs kysten til Fevik, via Mandal, Flekkefjord, Hauge i Dalane og Egersund til Sola Strand, som hun beskriver som en flott cab-rute med flotte naturopplevelser. Også fra Sola valgte de en cab-vennlig rute over fjellet via Suleskar til Valle i Setesdal og Dalen Hotell, før turen endte ute ved kysten igjen. – Vi var tre vennepar på tur i tre kabrioleter, og det ble både rak motorvei og smale svingete veier, i sol og regn – eller egentlig i omvendt rekkefølge. Nedturen var stor da vi måtte legge på taket etter de første hundre meterne av turen. Da åpnet himmelen seg, men det varte heldigvis ikke lenge.

Behagelig å kjøre kabriolet

Det er mange features ved Audi A5 Cabriolet som faller i smak hos den trofaste Audi-eieren, men hun vil gjerne trekke frem én spesiell fordel med sin lekre og praktiske kabriolet: – Varmluft i nakkestøttene er genialt! Det utvider bruksområdet. Selv på en kjølig solskinnsdag er det behagelig å kjøre cab. Dessuten er det faktisk også veldig behagelig med varme i nakken på en ekstra kald vinterdag, avslutter Hejna fornøyd.

Stort utvalg av kabrioleter

Audi har også flere andre bilmodeller å velge mellom for deg som ønsker ubegrenset frihet og imponerende kjøreegenskaper, alt fra praktiske Audi A3 Cabriolet med helautomatisk stoffkalesje til sportsbilene Audi TT Roadster og Audi TTS Roadster – for ikke å glemme den eksklusive supersportsbilen R8 Spyder V10, som går fra 0 to 100 km/t på kun 3,6 sekunder med åpent tak.