• A8 L
    A8 L
    Pris: fra 1 215 700,00 NOK Mnd.pris fra 8 453,00 NOK (Billån)

    Drivstofforbruk, blandet kjøring: 6,0–5,8 l/100 km

    CO2-utslipp, blandet kjøring: 159–152 g/km

    Eff. rente 4,96 % ved lånebehov kr 764 725 o/10 år, etableringsgebyr kr 2.724. Totalt kr 1 380 532. 

Disse hybridbilene er best i test > Audi Norge

Hva er den beste hybridbilen?

Hybridbiler er blant de mest solgte bilene hos Audi, og blir stadig mer populære. Totalt sett stod plug-in hybrid-modellene for en tredjedel av salget av alle nye Audi-biler i Norge i 2016.

Vurderer du også å kjøpe hybridbil så lurer du kanskje på hvilken hybridbil du skal velge, og hva som er den beste hybridbilen? Vi gir deg svaret her.

Test av hybridbiler

Plug-in hybridbiler fra Audi er både teknisk avanserte, og samtidig svært enkle å forholde seg til i hverdagen. Begge plug-in hybridmodellene til Audi, Audi Q7 e-tron quattro og Audi A3 Sportback e-tron, har allerede imponert bilanmelderne, som roser hybridbilene i sine biltester.

Best i test: «Hybridbil Audi Q7 e-tron er best i klassen!»

Anmelderen i bilmagasinet Broom kårer Audi Q7 e-tron quattro til beste hybridbil i klassen, og mener dette er en bil som bør friste deg som er på jakt etter en stor hybridbil SUV med lave driftskostnader:

«Endelig – en ladbar premium-SUV som ikke skuffer! (…) I sitt segment, sammen med andre store-, ladbare hybrider er dette er den beste hybridbilen på markedet akkurat nå. Den leverer svært gode kjøreegenskaper, med fokus på komfort, den har best elektriske rekkevidde, soleklart lavest forbruk når batteriene er tomme – og et lekkert og bunnsolid interiør.» - Broom

Side3.no beskriver Audi Q7 e-tron quattro som en luksus hybrid SUV i særklasse med et genialt konsept, som gir i både pose og sekk og har det smarteste systemet på markedet:

«Det ingen tvil om at Audi Q7 er den som kommer nærmest å levere det du bør kunne forvente av en ladbar hybrid. Nemlig at den kan brukes i det daglige uten at du trenger å fylle noe særlig drivstoff. Det er både bra for lommeboken og for miljøet.»

Kilde: side3.no


Les også: Alt du trenger å vite om ladbare hybridbiler
Best_i_test_hybridbil_Audi_Q7_etron_quattro.jpg

Audi Q7 e-tron quattro

Audi Q7 e-tron quattro – en smart og stor hybridbil

Henning_Gundersen_Audi_Forus_Audi.jpg

Selger hos Møller Bil Forus, Henning Gundersen, utdyper hvorfor Audi Q7 e-tron quattro er den beste hybrid SUV'en, både fordi den har en kraftig motor, god rekkevidde og lavere drivstofføkonomi.

– Kort oppsummert er fordelene med Audi Q7 e-tron quattro at den har mer komfort, kraft, samt kjører renere og mer økonomisk. I tillegg har hybridbilen mer teknikk og romslig plass kombinert med verdens beste førermiljø, enn noen annen bil i samme klasse. Denne SUV-hybriden passer for kvalitetsbevisste kunder som tenker både på komfort og miljø.
Her kan du bygge din Audi Q7 e-tron quattro.

«Denne bilen kan spare deg for mange penger!»

Vurderer du å kjøpe hybridbil som er litt mindre, er Audi A3 Sportback e-tron et godt alternativ. Bilanmelderen hos Broom konkluderer med at dette er en hybridbil som ivaretar det beste fra Audi kombinert med morgendagens teknologi:

«Denne bilen kan spare deg for mange penger! Samtidig gir den konkurrentene juling så det holder» - Broom

Ifølge side3 er det lett å tenke at du får det beste fra to verdener med Audi A3 Sportback e-tron, og anmelderen er svært fornøyd etter prøvekjøringen:

«Dette er en av de beste ladbare hybridbilene når den går på ren eldrift (…) En av Norges beste kompaktbiler har blitt bedre» – side3.no
Les også: Derfor bør du kjøpe plug-in hybrid
Best_i_test_plugin_hybridbil_Audi_A3_etron.jpg

Audi A3 e-tron

Audi A3 Sportback e-tron er en praktisk hverdagsbil

Gundersen hos Møller Bil Forus utdyper nærmere hvorfor du bør velge å kjøre en Audi A3 Sportback e-tron.

– A3 Sportback e-tron er en kompakt, men likevel romslig og praktisk utformet hybridbil. Bilens bakseteplass og bagasjerom fungerer for det aller meste i hverdagen. I tillegg er dette en hybridbil med god elektrisk rekkevidde som er teknisk raffinert. Alt av utstyr er tilgjengelig på denne bilmodellen, så den kan bygges til å dekke behovene til kunder som stiller vidt forskjellige krav.
Her kan du bygge din Audi A3 Sportback e-tron

Prøvekjøre en hybridbil ?