• A8 L
  A8 L
  Pris: fra 1 261 900 NOK Mnd.pris fra 8 850 NOK (Billån)

  Drivstofforbruk, blandet kjøring: 12,1–7,2 l/100km

  CO2-utslipp, blandet kjøring: 275–188 g/km

  Eff. rente 5,48 % ved lånebehov kr 790 205 o/10 år, etableringsgebyr kr 2.724. Totalt kr 1 449 185. 

 • A8 TFSI e
  A8 TFSI e
  Pris: fra 1 169 800 NOK Mnd.pris fra 8 214 NOK (Billån)

  Drivstofforbruk, blandet kjøring: Bensin: 2,6–2,2 l/100km | Strøm: 21,3–20,3 kWh/100 km

  CO2-utslipp, blandet kjøring: 59–51 g/km

 • A8 L TFSI e
  A8 L TFSI e
  Pris: fra 1 258 500 NOK Mnd.pris fra 8 827 NOK (Billån)

  Drivstofforbruk, blandet kjøring: Bensin: 2,6–2,3 l/100km | Strøm: 21,3–20,8 kWh/100 km

  CO2-utslipp, blandet kjøring: 61–53 g/km

 • S8 TFSI
  S8 TFSI
  Pris: fra 1 642 600 NOK Mnd.pris fra 11 481 NOK (Billån)

  Drivstofforbruk, blandet kjøring: 11,8–11,5 l/100km

  CO2-utslipp, blandet kjøring: 267–260 g/km

 • Q7 TFSI e
  Q7 TFSI e
  Pris: fra 1 028 900 NOK Mnd.pris fra 7 240 NOK (Billån)

  Drivstofforbruk, blandet kjøring: Bensin: 3,0–2,5 l/100km | Strøm: 25,0–23,5 kWh/100 km

  CO2-utslipp, blandet kjøring: 68–57 g/km

 • SQ7 TFSI
  SQ7 TFSI
  Pris: fra 1 536 800 NOK Mnd.pris fra 10 652 NOK (Billån)

  Drivstofforbruk, blandet kjøring: 12,7–11,9 l/100km

  CO2-utslipp, blandet kjøring: 288–270 g/km

Nye Audi A8 viser veien videre for interiøret > Audi Norge

Nye Audi A8 viser veien videre for fremtidens interiør

Fremtidens premiumbil fra Audi ga spente Audi e-tron-kunder en forsmak på hva de kan forvente også av merkets første helelektriske SUV.

1920x1080_08_FeatureGalleryFullWidth_Infotainment_Zieleingabe.jpg
Interiøret i nye Audi A8 viser den fremtidige designretningen til Audi
avduking-audi-a8.jpg
Ekebergrestauranten, med Oslo som et vakkert bakteppe, ble valgt som scene da den nyeste utgaven av flaggskipmodellen Audi A8 ble vist frem for første gang på norsk jord onsdag 16. august. Den nye Audi A8 hadde nylig sin verdenspremiere, og premiumbilen gir et innblikk i fremtidens bilteknologi.

Både innovasjonene, interiøret og designet peker ut kursen for Audi sine kommende modeller, deriblant den aller første helelektriske SUV-en, Audi e-tron, som det er knyttet mange forventninger og stor spenning til. De som har reservert en plass i køen for bestilling av den luksuriøse SUV-en ble derfor invitert til lanseringen av Audi A8.


– Det er viktig for oss å gjøre ventetiden på Audi e-tron så hyggelig som mulig, og vi vet at mange av kundene våre er lidenskapelige bilelskere. Dette var derfor en perfekt anledning til å vise at vi setter pris på dem, og ikke minst gi dem en forsmak på bilen de gleder seg til, sier kommunikasjonssjef for Audi i Norge, Øyvind Rognlien Skovli

Les mer om nye Audi A8 ved hjelp av linken under:
Nye Audi A8

Opplev innsiden av Audi A8

00:00 | 00:00

Interiøret i Audi A8 setter standarden for fremtidige modeller

Produktsjef Johan Ramstad viser innsiden av nye Audi A8

oyvind-rognlien-skovli.jpg

Enestående interesse rundt Audi e-tron

Hele 2300 nordmenn har allerede betalt et depositum på 20 000 kroner for å stå på ventelisten til Audi e-tron, mens ytterligere 2500 personer har skrevet seg opp som interessenter

– Interessen har vært enestående, helt fra Audi e-tron først ble vist som konseptutgave i 2015. Summen av rekkevidde, størrelse, firehjulstrekk og høy bakkeklaring gjør dette til en bil perfekt tilpasset norske forhold. Der ligger nok også mye av grunnen til at så mange venter spent på lansering av den produksjonsklare utgaven av bilen neste år, sier Rognlien Skovli.

Audi forventer forøvrig god tilgang til biler når det åpnes for bestilling og er derfor trygge på at de kan ivareta enda flere enn de som står på lista i dag.

– Det norske elbilmarkedet er modent, og i tråd med interessen for Audi e-tron planlegger vi for å kunne utlevere mange slike biler. Vi er i god dialog med fabrikken i Tyskland og har stor tro på at vi kommer til å levere på de forventningene markedet vårt har til oss.
Reserver din plass i køen for Audi e-tron quattro

Vil være raskt ute med ny informasjon

Mange av de fremmøtte hadde naturlig nok mange spørsmål om hva de konkret kan vente seg fra Audi sin første helelektriske SUV, med tanke på at nylanseringen av Audi A8 peker ut retningen for hva som vil komme fra Audi i fremtiden. Hvordan blir designet, kommer den med hengerfeste og blir det fire eller fem seter i bilen? Det var noen av spørsmålene som ble stilt, men foreløpig foreligger det ingen ny konkret informasjon om bilen.

– Mange har spørsmål om egenskaper ved den produksjonsklare utgaven av bilen, og for øyeblikket har vi ikke noe mer å dele. Men det som er viktig for oss, er at vi alltid gjør det vi kan for at de som står på reservasjonslista er blant de første som får tilgang til slik informasjon, sier Skovli. Og legger til at man fra fabrikkhold lytter til norske innspill og behov i arbeidet med å ferdigstille bilen.

Har du stusset over navnevalget på den nye helelektriske SUV-en fra Audi? Forklaringen er enkel og bygger opp forventningene til bilen ytterligere.

– Navnet, Audi e-tron, markerer at denne bilen blir en viktig milepæl for oss i Audi. Navnet skiller seg fra den tradisjonelle navngivningen vår, men med en rød tråd tilbake til en tidligere klassiker med fire ringer. Audi quattro, navnet på bilen som satte ny standard med sitt system for firehjulstrekk, markerte hvilken milepæl den bilen ble for oss tidlig på 80-tallet. Audi e-tron-navnet viser tilbake til historikken vår, samtidig som den peker ut veien videre på en god måte.
Les også: Nordmenn i kø for å sikre seg Audi e-tron quattro

Stor utbygging av ladenettverk

Frykter du for tilgangen til ladepunkter etterhvert som den elektriske bilparken vokser? Du har ingen ting å frykte. Det jobbes kontinuerlig, både i Norge og i andre land i Europa, med å bygge ut et stort ladenettverk som vil vokse i takt med antall elbiler på veiene. Utbyggingen vil gjøre det mulig å foreta lengre reiser med elbiler.

Volkswagen-konsernet med Audi og Porsche har sammen med BMW-gruppen, Daimler AG og Ford Motor Company startet et samarbeid om å bygge ut det største nettverket av hurtigladestasjoner i Europa. I første omgang er det planlagt 400 nye ladestasjoner og nettverket skal bygges på standarden CCS (Combined Charging System). Flere av disse vil også bli satt opp i Norge. Utbyggingen av dette ladenettverket i Norden skal for øvrig ledes av Jan Ihle Haugen som i dag er ansvarlig for Fortum Charge & Drive i Norge. Fortum Charge & Drive er Nordens største operatører av ladeinfrastruktur for elbil.

Planen og målet med samarbeidet er å bygge ut tusevis av ladestasjoner frem mot 2020.
Les mer om det nye ladenettverket her
 • e-tron-quattro-820X315.jpg
  Reserver din plass i køen i dag

  Reservasjonen gir deg prioritet når Audi åpner for kundebestilling av den ferdige produksjonsmodellen av Audi e-tron quattro. Ønsker du også å sikre din plass i køen?

  Reserver her


Ikke klar for å reservere din plass i køen enda? Registrer din interesse for modellene her