Servicekampanje > Audi Norge

Kampanjer

  • Audi 5+ laningsside HB.jpg
Audi 5+ laningsside HB.jpg

Audi 5+

GARANTERT AUDI SERVICE FOR BILER ELDRE ENN FEM ÅR.

Audi 5+ er en skreddersydd service for biler eldre enn fem år. Ta kontakt med din forhandler for tilbud på service. Audi 5+ inkluderer olje og skift av oljefilter. Bestill time på www.mittbilhold.no i dag (krever innlogging).

Audi Service gir deg dessuten følgende fordeler:

- Vi skreddersyr servicen til din helt unike Audi. - Vi er alltid online med Audi-fabrikkens fremste eksperter. - Audi Mobilitetsgaranti fornyes ved hver utførte Audi Service. - Vi tar alltid vare på verkstedhistorikken på din Audi. - 15.000 timer med årlig Audi opplæring finner du kun på våre Audi Service verksteder. - Ved å bruke originale deler vil din Audi alltid forbli en Audi.

Garantert Audi Service - Behold forspranget

  • Audi 5+ laningsside B1.jpg

  • Audi 5+ laningsside B2.jpg

Kampanjepris på Audi 2013- modeller og eldre inkludert pollenfilter:

Inspeksjonsservice for 4 sylindre             3490,-* Inspeksjonsservice for 6 sylindre             3990,-*

Bremseskift som inkluderer skifte av klosser og bremseskiver

- A4/A6 4-syl foran                                          4.990,-* - A4/A6 4-syl bak                                             4.990,-*

Frontrute rep/skift (Kun egenandel forsikring)

Enten du trenger en ny frontrute på din Audi eller en reparasjon på en steinsprutskade, fikser et av våre mange merkeverksteder dette for deg.
Les mer her
*Veil. kampanjepris frem til 30. juni 2019. Pris er inkludert Audi originale deler og arbeid, unntatt eventuelle tilleggsarbeid etter behov. For S/RS/R-modeller og biler med 5, 6, 8, 10 eller 12 sylindere - be om tilbud.
Det er stor forskjell på ulike Audi modeller. Men det er også store forskjeller innenfor samme modell. Vi har selvfølgelig våre grundige sjekklister, men det er viktig å ta hensyn til hvordan bilen din er spekket, og hva den har av utstyr. Derfor har ikke din Audi et standard serviceprogam som kan utføres av hvem som helst. Våre servicearbeidere er ikke bare spesialister på Audi, de er spesialister på Audis avanserte teknologi, Audis førerassistenter og Audis innovasjoner.

Våre verksteder har garantert Audi kompetanse gjennom 15.000 timer årlig opplæring.