Audi originale deler > Audi Norge

  • Orgtilbp4HB1400x438.jpg
Orgtilbp4HB1400x438.jpg

Audi originaldeler®

Når du kjøper en Audi forventer du ypperste kvalitet i alle ledd og tekniske detaljer. Det er dette som gir deg kjøreopplevelsen og forspranget. Ved å velge Audi originale deler sikrer du at du beholder forspranget.Din Audi-forhandler hjelper deg gjerne med det du trenger når du skal ut på bilferie eller om du bare trenger å skifte slitedeler som vindusviskere eller å etterfylle olje. Vi vet nøyaktig hvilke produkter din Audi trenger og vi har konkurransedyktige priser. Ett eksempel er frontruten i en moderne bil. Frontruten er en viktig del av sikkerheten, både ved en eventuell kollisjon og i sammenheng med de avanserte kameraene og sensorene som benyttes til førerassistentsystemene i bilen.

Ta derfor kontakt med serviceselgerne hos din Audi-forhandler for å få vite mer.

5 års Norgesgaranti på Audi originaldeler®.

Garantien gjelder i 5 år eller 100.000 km, avhengig av hva som først inntreffer og gjelder for deler importert av Harald A.Møller AS. Direkte slitasjedeler er unntatt fra garantien.

Audi originale bremseklosser og bremseskiver

Audi-originalt-tilbehør-Page-4-Bilde1.jpg

Bilens bremser slites litt hver gang du trår på bremsen. Hvor stor denne slitasjen blir avhenger blant annet av faktorer som kjørestil, bilens hastighet når du begynner å bremse, bilens vekt (en feriepakket bil med hele familien på tur sliter mer på bremsene enn samme bilen med bare bilfører på vei til jobb). Monteres det bremseklosser eller bremseskiver med feil størrelse, for eksempel for liten bremseflate eller for tynne bremseskiver, kan dette være avgjørende for om du klarer å stoppe raskt nok om en kritisk situasjon skulle oppstå.

Hver eneste Audi blir utstyrt med bremser som er spesialtilpasset den enkelte modell med utgangspunkt i vekt, motorstørrelse, manuell eller automatisk girkasse, forhjulstrekk eller quattro, bilens tillatte totalvekt og topphastighet. Som et eksempel på dette leveres det originalt seks ulike typer bremseklosser og syv ulike typer bremseskiver foran til en 2013-modell Audi A6.
Audi_originalt_tilbehør_Page_4_Bilde2.jpg

Identiske bremseklosser og bremseskiver som bilen ble utstyrt med på fabrikken, leveres også som Audi originale reservedeler. Dette betyr at din Audi får nøyaktig samme bremseegenskaper når du skifter bremseklosser eller bremseskiver hos oss.

Til de fleste Audi-modellene kan ditt Audi-verksted levere løse deler eller et prisgunstig sett inneholdende alle nødvendige deler til nye bremser foran eller bak.

Vi anbefaler samtidig å få sjekket bremsevæskens tilstand når bremsene skiftes. Bremsevæske tar opp fuktighet og bør skiftes hvert annet år.

Reparasjonslakk for steinsprut

Audi_originalt_tilbehør_Page_4_Bilde3.jpg

Etter en lang vinter med salt, sand og piggdekk er det fornuftig å ta en skikkelig titt på bilens lakk. Bilens front og motorpanser er like utsatt for steinsprut som frontruten. Steinsprutskader på bilens lakk bør utbedres snarest mulig for å unngå at fuktighet «kryper» inn under lakken. Små skader inntil størrelsen på et fyrstikkhode er enkel å utbedre selv ved å følge noen enkle råd.

Hos ditt Audi-verksted kan du kjøpe Audi original reparasjonslakk i alle standard Audi-farger (ikke biler som er lakkert i spesialfarge fra fabrikk). De fleste av reparasjonslakkene kan leveres som lakkstift eller lakkspray.

Audi LongLife original olje for etterfylling

Audi_originalt_tilbehør_Page_4_Bilde4.jpg

Visste du at hver enkelt bilprodusent har sin egen oppskrift på motorolje? Også Audi har flere forskjellige oljetyper avhengig av bilmodell og motortype. Påfylling av feil motorolje kan i ytterste konsekvens medføre en kostbar reparasjon av motoren. Det er alltid smart å ha en ekstra liter
motorolje i bilen.

Kjøper du oljen hos ditt Audi-verksted,
sørger vi for at du får riktig olje til din bil.