Apper > Audi Norge

Apper

 • Audi_Apps_Collage_1300x551_00.jpg
Audi_Apps_Collage_1300x551_00.jpg

Audi connect og mobilitet

Audi har spesialtilpassede applikasjoner som gjør at du får mest mulig utbytte av din Audi. Applikasjonene passer både for iOS og Android-brukere, mobil og nettbrett.

 • mitt_bilhold.jpg
  Mitt bilhold

  Mitt Bilhold gir deg som eier en Audi full oversikt over dine biler og ditt bilhold! − Bestill enkelt verkstedtimer, EU-kontroll eller service til din bil og få varsler når det nærmer seg. − Sjekk bilens tekniske data uten å lete frem vognkortet. − Se status på mobilitetsgaranti, serviceavtale og dekkhotell (hvis din bil har det). − Få oversikt over bilens tidligere verkstedhistorikk, som automatisk legges inn. − Skadet bilen din? Takser skaden enkelt i Mitt Bilhold, og kom i kontakt med ditt nærmeste skadesenter. − Lyser det en ukjent varsellampe på dashbordet? Finn ut hva den betyr, og få gode vedlikeholdstips til din bil. − Havnet i en bilulykke? Få gode råd om hva du skal gjøre, samt informasjon om førstehjelp og dyrepåkjørsel. …samt mye mer! For å kunne bruke Mitt Bilhold kreves det at du kjører en Audi og har kunderelasjon med en Audi forhandler.

  Besøk Mitt Bilhold
 • myAudi-App_256x144.jpg
  myAudi mobil

  Med MyAudi mobil får du tilgang til spesifikasjonene på din Audi og annen informasjon fra MyAudi.

 • eKurzinfo_256x144.jpg
  Audi eKurzinfo

  Dersom du har en Audi A1, A3, A4, Q3 eller Q7 kan du laste ned appen og benytte deg av virtual reality som erstatning for instruksjonsboken.