Audi Airport Service > Audi Norge

  • 1400x438_ADIV_P_10312.jpg
1400x438_ADIV_P_10312.jpg

Audi Airport Service på Oslo Lufthavn Gardermoen

Skal du ut og fly? Benytt tiden du er borte til å vedlikeholde din Audi med Audi Airport Service.

Vår airportservice skal være komfortabel og tidsbesparende. Mens du er ute på reise kan vi utføre det din Audi trenger av service, vedlikehold og reparasjoner. Du parkerer bare bilen på flyplassen, og den er ferdig når du returnerer.

I samarbeid med EUROPARK sørger vi for at bilen transporteres til Møller Bil Jessheim for å få utført service og vedlikehold, og at bilen din står på flyplassen når du returnerer.

Slik fungerer Audi Airport Service:

- Bestilling av airportservice gjøres via mail til: airportservice-440@moller.no eller telefon 24034600. Du vil motta en skriftlig bekreftelse. Husk å informere om dato, klokkeslett og flightnummer på både tur - og retur for din reise.

- Når avtalen er gjort parkerer du i p-huset til Europark OSL. Parkeringsbillett løses ut på vanlig måte.


- Bilnøklene leveres i Europarks 24 timers resepsjon rett ved felt 1B, nederste plan i parkeringshuset. Plassering av bilen noteres ned på konvolutten som benyttes ved innlevering av nøkler.


- Ved utlevering av bilen, hentes nøklene i Europarks døgnåpne resepsjon på felt 1B i parkeringshuset. Din P-plass er notert på konvolutten som ble benyttet ved innlevering av nøkler.