Bilhold > Finansiering > Audi Norge

Bilhold

Ta vare på bilen din

Skader og slitasje forringer bilens andrehåndsverdi. Du sparer derfor penger på å behandle bilen på en normal og pen måte. Følg gjerne våre tips til godt bilhold.

Vask/polering

Vi anbefaler at du vasker (mimimum månedlig) og polerer bilen jevnlig utvendig (minimum to ganger i året), og at du også regelmessig støvsuger og vasker bilen innvendig.

Drivstoff

Det er svært viktig at du følger bilens instruksjonsbok og fyller korrekt drivstoff. Kjører du en dieselbil anbefaler vi at du monterer et SoloDiesel tanklokk for å hindre kostbar feilfylling.

Frontrute

Skift vindusviskere med jevne mellomrom, det det forlenger levetiden på ruten. Får du steinsprutskader, kontakt din forhandler som kan utføre reparasjon eller skifte. Reparerer du skaden før ruten sprekker, kan du spare mye penger.

Service

Utfør service på din Audi når bilen varsler dette. Det sikrer at mobilitetsgarantien opprettholdes. Kjører du en leasingbil fra Audi Financial services plikter du å følge bilens serviceprogram. Hvis dette ikke er fulgt, vil det ved tilbakelevering medføre kostnader for deg som leasingtaker.
Les mer om serviceavtale