Biladministrasjon > Bedrift > Audi Norge

Biladministrasjon

  • 1400x438_Teaser_Mainstage_CTA_select.jpg
1400x438_Teaser_Mainstage_CTA_select.jpg

Maksimal kontroll med minimal administrasjon

Med biladministrasjon fra Audi Financial Services får du hjelp til å holde orden på bilparken din, det være seg kjørte kilometer, fylte liter drivstoff eller når de ulike kontraktene skal termineres og fornyes.

Biladministrasjonen står for fleksibilitet og enkelhet. Biladministrasjon er et komplett og integrert produkt, bestående av finansiering, tilleggstjenester og støtte til løpende fornyelse og drift av bilparken. Vi skreddersyr en biladministrasjonsavtale for å dekke dine ønsker og behov. Vår målsetning er å gjøre bilhverdagen til våre kunder enklere og mer oversiktlig.

Tilleggsprodukter/–tjenester

Et komplett bilhold strekker seg forbi bilen og finansieringen. For at bilen skal være operativ og funksjonell i det daglige arbeidet er det nødvendig med komplementære tjenester. Vi tilbyr et bredt spekter av tilleggstjenester.

Eksempler på dette kan være:
- Forsikring
- Service- og vedlikeholdsavtale
- Parkering
- Dekkhotell
- Kjørebok
- Drivstoffkort
- Bombrikke

Administrasjon

Når vi administrerer bilparken betyr det maksimal kontroll men minimal administrasjon for deg. Ved å samle alle kostnader vil antallet bilag reduseres vesentlig. Vi tilpasser faktureringen etter ditt ønske. Eksempelvis vil alle kostnader per bil kunne samles på en og samme faktura. Enkelt, oversiktlig og forutsigbart.

Vedlikehold og drift

Som vår biladministrasjonskunde blir du ivaretatt gjennom årlige oppfølgingsmøter med en fast kontaktperson fra vårt salgsteam. Tilsvarende får du en fast kontaktperson for henvendelser vedrørende løpende drift fra vårt driftsteam.

God kontroll

En effektiv bilpark krever god utnyttelse av løpende kontrakter og kostnadskontroll.

For å holde oversikt over egen bilpark tilbyr vi et intuitivt og kraftfullt verktøy i Fleetweb. Systemet er laget med tanke på at du som biladministrator skal bruke minst mulig tid på proaktiv overvåkning. Systemet varsler det du har definert som avvikende ved bruk av selskapets biler. Eksempler på avvik kan være feil drivstofftype fylt på bil, for høyt forbruk sett opp mot oppgitt forbruk fra fabrikk eller for mange kjørte kilometer i forhold til hva leasingkontrakten tilsier på et gitt tidspunkt.

Det er en forutsetning at man har drivstoffkort gjennom Audi Financial Services på hver enkelt bil for bruk av Fleetweb.

Hvilke fordeler får du som kunde av oss:

- Én faktura - Alle bilkostnader samlet på en faktura
- Én kontaktperson - Alle storkunder får en fast kontaktperson
- Forutsigbarhet - Kun fakturering av reelle kostnader
- Bilpolicy - Hjelp til å utvikle en intern firmabilpolicy
- Drivstoffkort - Rabattavtaler og kort fra Cirkle K, Shell og Esso

Allerede kunde?

Er du næringskunde av Audi Financial Services, og har avtale som inkluderer Fleetweb, kan du logge på her.