Bedrift > Finansiering > Audi Norge

Bedrift

  • 1400x438_Teaser_Mainstage_CTA_select.jpg
1400x438_Teaser_Mainstage_CTA_select.jpg

Bedrift

En effektiv bilpark krever god utnyttelse av løpende kontrakter og kostnadskontroll. Vi i Audi Financial Services kan tilby deg og din bedrift ulike finansieringsløsninger. I tillegg til billån og billeasing, kan du inkludere bilholdstjenester som gjør din bilhverdag enklere.

Enten du er en bilansvarlig i et selskap eller du har din egen firmabil ønsker vi at du skal ha en enkel bilhverdag. Ved å velge Leasing Pluss eller biladministrasjon fra Audi Financial Services kan du inkludere ulike biltjenester i din avtale som gjør det enkelt å ha kontroll.

Leasing Pluss

Et komplett bilhold strekker seg forbi bilen og finansieringen. For at bilen skal være operativ og funksjonell i det daglige arbeidet er det nødvendig med bilrelaterte tjenester. Du velger selv fra bredt spekter av tilleggstjenester, f.eks. serviceavtale, dekkhotell og drivstoffkort, og legger dette til leasingbeløpet.
Les mer

Biladministrasjon

Dette er et komplett og integrert produkt, bestående av finansiering, tilleggstjenester og støtte til løpende fornyelse og drift av bilparken. Vi skreddersyr en biladministrasjonsavtale for å dekke dine ønsker og behov. Vår målsetning er å gjøre bilhverdagen til våre kunder enklere og mer oversiktlig.
Les mer

Fleetweb

Vårt online-system Fleetweb er laget med tanke på at du som biladministrator skal bruke minst mulig tid på proaktiv overvåkning. Systemet varsler det du har definert som avvikende ved bruk av selskapets biler. Eksempler på avvik kan være feil drivstofftype fylt på bil, for høyt forbruk sett opp mot oppgitt forbruk fra fabrikk eller for mange kjørte kilometer i forhold til hva leasingkontrakten tilsier på et gitt tidspunkt.
Se film