Easee elbillader | Kom i gang med vegglader hjemme | Audi Norge
Easee elbillader

Easee elbillader
Liten. Smart. Full av kraft

Easee laderobot

Installasjonspakke kr 15.945¹

Montering utføres i samarbeid med OneCo.

 • 1 stk Easee Home - Velg mellom fargene hvit, antrasitt, rød, blå eller svart.
 • Kabel og kursstørrelse 15 m/32A
 • Transport tur / retur 50 km
 • Dokumentasjon: Samsvarserklæring
Kontakt din forhandler for bestilling

Hvorfor velge Easee ladeboks?

 1. Full av kraft - Laderen kan lade på både 1- og 3-fase og støtter lading opp til 22 kW. Den har en Type 2 standard ladekontakt, som gjør det mulig å lade alle type elbiler ved å bruke en passende kabel. Vi gjør oppmerksom på at alle Audi sine elektriske modeller skal kun lades på 1-fas 230V eller 3-fas 400V.
 2. Hurtiglading - Med Easee Laderobot kan du lade opp til 10x² raskere enn i en vanlig stikkontakt. Den lader så hurtig som mulig med den tilgjengelige kapasiteten og gir deg garantert høyeste ladeffekt.
 3. Optimalisert ladeeffekt - Eneboliger kan ha opptil 3 laderoboter på en kurs. I større P-anlegg, som borettslag, kan man ha opptil 101 ladere på samme kurs. Alle tilkoblede biler kan lades samtidig, og den tilgjengelige strømmen fordeles automatisk og dynamisk mellom enhetene. Den totale belastningen vil dermed aldri overstige den fastsatte grensen for sikringen.
 4. Liten - Laderoboten er 69 % mindre og lettere enn andre elbilladere, med lignende funksjon-alitet. Den veier kun 1,5 kg! Dette betyr at vi sparer miljøet for minst 4 kilo kobber og plast per produserte lader.
 5. Alltid oppdatert - Laderoboten oppdateres med nye funksjoner fortløpende. Vi oppdager om det er problemer og gjør proaktivt vedlikehold. På denne måten vet du at du har kjøpt et trygt og fremtidssikkert produkt.
 6. Internett-tilgang - Alle våre laderoboter er tilkoblet internett med integrert 4G³. Kjøper du nå, får du mobildata inkludert livet ut. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for om du har WiFi-dekning i garasjen.
 7. Garanti - Vi ønsker at du som kunde skal ha tillit til at du har kjøpt varig kvalitet. Et produkt fra Easee leveres med 5 års garanti.
1
Montering utføres av OneCo på husvegg/garasje, samt plass til ny sikring/overspenningsvern i sikringskap. Installajonsarbeidutføres innenfor ordinær arbeidstid. Feil/utbedringer som avdekkes/bestilles ved installasjon av ladepunktavregnes på timer mot sluttkunde. Arbeid som ikker er nevnt i tilbud blir utført på timer/materiell/fastprismot sluttkunde. Anleggsbidrag fra nettselskap for kapasitetsøkning, graving, asfaltering og andre eventuellebygningsmessige arbeider er ikke medtatt i tilbud. Tilbudet er forbeholdt godkjenning av lokal nettleverandørvedrørende ønsket installasjon.
2
For å få 10x raskere lading krever det en 3-fase installasjon. Med 1-fase vil du fortsatt få 3 ganger raskere lading.
3
Forutsetter at det er LTE Cat M1 dekning.