Audi TTS Roadster – Audis sportsbil og cabriolet > TT > Audi Norge

TTS Roadster

Audi TTS Roadster – utstråler kraft og dynamikk

Du ser med en gang at Audi TTS Roadster er en cabriolet med krefter. Hver minste detalj er gjort mer markant, og resultatet er uttrykksfullt og iøynefallende. Hele veien rundt, fra grillen til diffusoren. Denne sportsbilen bare venter på å sparke fra, trosse vinden og gi deg store kjøreopplevelser, enten du kjører med åpen eller lukket kalesje. Inne i kupeen tar du plass i S-sportssetet med kraftige konturer og justerbare sidevanger (ekstrautstyr) som gir optimal sittekomfort. Sportsrattet i skinn med S-spesifikk kontrastsøm har girtaster for raske girskift med S tronic. Den innovative Audi virtual cockpit med TTS-spesifikk utforming gir deg topp moderne teknologi kombinert med ren sportslig stil.

Denne modellen kan dessverre ikke konfigureres for øyeblikket. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

I forbindelse med overgangen til WLTP vil ikke priser og tekniske data (herunder, men ikke begrenset til, utslippsverdier, drivstoff-forbruk og vekt) være korrekte til enhver tid. Vi oppfordrer til å ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller se siste oppdaterte prisliste.

Audi TTS Roadster - bildegalleri

Flere bilder og videoer
 • 480x270_0044_ATT_D_141018.jpg
  Audi virtual cockpit i Audi TTS Roadster

  Audi virtual cockpit er høyteknologi på høyeste nivå. Føreren avgjør hvordan informasjon skal vises på den høyoppløselige LCD-skjermen, enten som klassiske runde instrumenter eller futuristiske visninger på fullskjerm. Systemet er innovativt, progressivt og fokusert på føreren. Det er enkelt å bytte mellom informasjonen ved hjelp av multifunksjonsrattet. Et solid bevis på den teknologiske standarden i den nye Audi TTS Roadster.

 • 1920x1080_0001_ATT_151021.jpg
  quattro permanent firhjulsdrift i Audi TTS Roadster

  Øk hastigheten i din Audi TTS Roadster og føl at kreftene overføres til veien. Med den nye TT-spesifikke quattro permanente firehjulsdriften tilbakelegger du ikke bare strekningen, du mestrer den også. Takket være Audi drive select i dynamisk modus, kan du nyte mestringsfølelsen også når det går unna i svingene. Og det med en likevekt og ro som raskt inspirerer deg til å sette deg nye mål.

 • 480x270_0002_ATT_151013.jpg
  Audi Matrix LED-frontlys på Audi TTS Roadster

  Sikkerhet, effektivitet og attraktivt design: Audi Matrix LED-frontlys (ekstrautstyr) splitter LED-lyset i en rekke små individuelle dioder, som jobber sammen med linser eller reflektorer satt sammen i serier. På den måten gir frontlysene deg maksimal belysning hele tiden.

 • 480x270_0042_ATT_D_141022_28pz.jpg
  TFSI-motoren i Audi TTS Roadster

  2.0 TFSI-motoren med 310 hk akselererer Audi TTS Roadster fra 0 til 100 km/t på 4,9 sekunder, også takket være direktekoblingsgirkassen S tronic (ekstrautstyr). Spjeld i eksossystemet sørger for enda dypere lyd. Det gir den perfekte følelsen når du kjører med kalesjen nede.

 • 480x270_ATT_D_141133.jpg
  Audi magnetic ride i Audi TTS Roadster

  Uansett hvordan du ønsker å kjøre, vil kjørekomfort og kjøreegenskaper bli ytterligere forsterket av Audi magnetic ride (standardutstyr). Systemet regulerer automatisk dempingen avhengig av kjøresituasjonen – enten for mer dynamiske kjøreegenskaper eller for mer komfortable, men fortsatt sportslige egenskaper. De tre individuelle kjøremodusene, auto, komfort og dynamisk, kan aktiveres via Audi drive select.