TTS Coupé > TT > Audi Norge
  • stage_exterior_front.jpg
Hier sehen Sie das neue Audi TTS Coupé

TTS Coupé TFSI

Audi TTS Coupé TFSI
– gjennomført sportslig

Den nye versjonen av Audi TTS Coupé byr på kraftfull kjøredynamikk og sportslig design.

Toppytelser

Effekt

306

hk

(225 kW)

Akselerasjon

4,5

sekunder

0 til 100 km/t

Dreiemoment

400

newtonmeter

Kraftfull og sportslig

Audi TTS Coupé er like morsom å kjøre i byen som på landeveien, akkurat som en sportslig Audi-modell skal være. Den akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,5 sekunder. Den gjør den 0,4 sekunder raskere enn forgjengeren. Det maksimale dreiemomentet er økt fra 380 til 400 Nm. Disse kjøreytelsene er summen av lavt tyngdepunkt, lav vekt, quattro firehjulsdrift (standardutstyr) og en 4-sylindret turbomotor på 306 hk (225 kW) (drivstofforbruk ved blandet kjøring: 7,1 l / 100 km / CO₂-utslipp ved blandet kjøring: 161 g/km.)

Audi TTS Coupé på veien
Mer om motorer og kjøreegenskaper
Mer om utstyr og innvendig design

Et eget uttrykk

Audi TTS Coupé har en markant og sportslig design med tredimensjonal Singleframe-grill. Heltrukken frontleppe, vertikale luftinntak, spesielle sideskjørt med innsatser og en bredere diffusor understreker den sportslige stilen til Audi TTS Coupé. Hekken preges av de fire enderørene, de diskré luftutløpene og hekkspoileren som kjøres ut automatisk i hastigheter over 120 km/t, eller manuelt med et tastetrykk.

Audi TTS Coupé sett fra siden
Audi TTS Coupé med Audi Matrix LED-hovedlykter, sett forfra

Se og bli sett

Audi TTS Coupé er utstyrt med progressiv lysteknologi. Audi Matrix LED-hovedlyktene (ekstrautstyr) setter en ny målestokk, både for design og teknologi. Du trenger ikke å bytte mellom nærlys og fjernlys selv. En styreenhet slår enkelte lysdioder av og på avhengig av kjøresituasjonen.

Full oversikt

På førerplassen i Audi TTS Coupé har du kontroll på alt, og du får viktig informasjon fra den intelligente teknologien. Toppversjonen blant infotainmentsystemene, MMI navigasjon plus med MMI touch, styrer du med dreie-/trykkeknotten med berøringsfelt på oversiden som kan gjenkjenne håndskrift. I den innovative Audi virtual cockpit (standard) har du full oversikt over alle instrumentene. Multifunksjonsratt plus (standard) er praktisk når du skal gjøre innstillinger.

Betjeningskonsept og infotainmentsystem
Mer om betjeningskonsept og infotainmentsystemer

Stressfri kjøring

Audi TTS Coupé har intelligente førerassistentsystemer som avlaster deg, slik at du kan konsentrere deg om trafikken. For eksempel varsler Audi side assist deg om kjøretøyer i blindsonen. Kjørefeltassistenten Audi active lane assist griper inn i styringen for å hjelpe deg med å holde stø kurs i hastigheter fra 65 km/t. Den registrerer også gul oppmerking i forbindelse med veiarbeid. Parkeringsassistenten med områdevisning og ryggekamera gjør at du kan parkere enkelt og greit i alle parkeringsluker.

Sportsbilgener

Tredje generasjon Audi TTS Coupé er et ekte blikkfang med sitt unike formspråk og et teknologisk forbilde.

TTS-signatur bak på bilen