Audi TT RS Roadster > TT > Audi Norge

TT RS Roadster

Nyt hver kjøretur

Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 8,3–8,5 l / 100km; CO2-utslipp: 189–194 g/km¹

Den ekstra sportslige utgaven av TT-modellene overbeviser med imponerende kjøreytelser og karakteristisk design. Den nyutviklede 5-sylindrede motoren sørger for markant motorlyd, mens 400 hk og et maksimalt dreiemoment på 480 Nm gir en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 3,9 sekunder og en topphastighet på 250 km/t. Topphastigheten kan om ønskelig økes til 280 km/t.

Denne modellen kan dessverre ikke konfigureres for øyeblikket. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

I forbindelse med overgangen til WLTP vil ikke priser og tekniske data (herunder, men ikke begrenset til, utslippsverdier, drivstoff-forbruk og vekt) være korrekte til enhver tid. Vi oppfordrer til å ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller se siste oppdaterte prisliste.
 • Ytelse

 • 400

  hk

 • Topphastighet

 • 280

  km/t

 • ekstrautstyr

 • Maksimalt dreiemoment

 • 480

  Nm

400 gode grunner som taler for seg

Start motoren, sett bilen i gir og trå på gasspedalen. TT RS Roadster kombinerer enestående dynamikk med imponerende lyd. Slagvolumet på 2480 cm3 er uendret, likevel gir den nyutviklede 2.5 TFSI-motoren 17 prosent mer effekt – det vil si 400 hk. Det maksimale dreiemomentet på 480 Nm er tilgjengelig allerede ved 1700 o/min og er konstant opp til 5850 o/min. Det gir en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 3,9 sekunder og en topphastighet på 250 km/t som kan økes til 280 km/t. Tenningsrekkefølgen 1–2–4–5–3 gir 2.5 TFSI-motoren en helt spesiell rytme og karakter og ikke minst svært heftig motorlyd.
1400x438_0004_ATTRS_D_161002.jpg

Den lynraske 7-trinns S tronic-girkassen (standardutstyr) og dobbeltclutchen er svært effektive og gir en bred utveksling – kort i lave gir og lang i sjuende gir. S tronic-girkassen kan betjenes med velgerspaken og girtastene på sportsrattet i skinn. Launch Control-systemet sørger for optimalt veigrep fra start og lar den nye TT RS utnytte akselerasjonen maksimalt. Drivkraften overføres til veien med quattro permanent firehjulsdrift. Den elektrohydrauliske lamellclutchen er lett og kompakt og sørger for svært smidige kjøreegenskaper i TT RS Roadster. Ved rask kjøring i svinger kan den overføre deler av drivkreftene til bakakselen.
1400x438_0003_ATTRS_D_161004.jpg
Skapt for enda mer intense kjøreopplevelser

Selv når den står i ro, er det lett å se at Audi TT RS Roadster har mye å by på. Vil du kjøre med åpen eller lukket kalesje? Kalesjen åpnes på 10 sekunder, og kan også åpnes mens du kjører i hastigheter inntil 50 km/t. Bilens design fremheves av karakteristiske RS-elementer som blant annet Audi singleframe med heksagonmønster og quattro-logo samt RS-støtfangeren med markante luftinntak.

Åpen for alt

Interiøret i TT RS Roadster er også svært sportslig. Det merker du med en gang du setter deg i RS-sportskontursetene med setetrekk i skinn. Her finner du skreddersydde og gjennomtenkte detaljer som RS-sportsratt i skinn med multifunksjon plus og to separate betjeningsknapper. Og velger du interiør fra Audi exclusive kan du gjøre kupeen enda mer individuell. Du kan sette sammen din egen kombinasjon av farger og materialer eller velge den forhåndsdefinerte Audi exclusive-designpakken i palominobrunt nappaskinn.
1400x1080_ATTRS_D_161010_2.jpg
Viser styrke

Kaliperne på forakselen har åtte stempler og er svært kraftfulle. På innvendig ventilerte og perforerte stålskiver, med en stor, innstøpt friksjonsring koblet til et bremseskivedeksel i aluminium. Den flytende opplagringen sørger for mindre belastning på friksjonsringen og gir dermed bedre stabilitet ved temperaturpåvirkning. Perforeringen og kjølekanalene for den innvendige ventilasjonen gir bremseskivene økt effekt. Materialsammensetningen bidrar til lavere vekt og bedre fordeling av den uavfjærede massen.

 • 563x317_QDIV_171001.jpg
  Audi Sport

  Informasjon om Audi i WEC, DTM, Audi Sport TT Cup og GT-sport.

  Les mer
 • AOZ_191077_header_3.jpg
  Utvalgt tilbehør for høsten

  MØT HØSTEN MED ORIGINALT TILBEHØR FRA AUDI.

  Se kampanjen her