TT RS Coupé > TT > Audi Norge
 • stage_exterior_front.jpg
Hier sehen Sie das neue Audi TT RS Coupé

TT RS Coupé

Audi TT RS Coupé
– kompromissløst sportslig

Ta en titt på toppmodellen i TT-serien fra Audi Sport. Audi TT RS Coupé har krefter i massevis, flott design, høy kjørestabilitet og suveren dynamikk.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
 • Toppmodellen Audi TT RS Coupé ble lansert sammen med andre generasjon av Audi TT.

 • Den nye Audi TT RS – All is all you need

 • Påmonterte RS-spesifikke deler fremhever den sportslige karakteren til Audi TT RS Coupé.

 • Panseret, hovedlyktene, singleframe-grillen og luftinntakene på sidene danner en imponerende helhet.

 • Audi TT RS Coupé er konstruert for sportslige utfordringer.

 • Formspråket viser tydelig at den er en TT-modell.

 • De innovative baklyktene og den faste RS-spoilervingen gjør bakparten ekstra markant.

 • Bremsekaliperne på RS-bremsesystemet (standard) er lakkert i sort. De kan fås i rødt som ekstrautstyr.

 • Du kan tilpasse kupeen i Audi TT RS Coupé med utstyrspakker (ekstrautstyr).

 • RS-sportsrattet i skinn med flat underside, RS-girspaken og pedalene i rustfritt stål leveres bare til RS.

Imponerende verdier

Effekt

294

kW

(400 hk)

Akselerasjon

3,7

sekunder

0 til 100 km/t

Topphastighet (ekstrautstyr)

280

km/t

250 km/t (standardutstyr)

Ytelser på toppnivå

Audi TT RS Coupé er utstyrt med en femsylindret 2.5 TFSI-rekkemotor. Med en effekt på 400 hk (294 kW) og et dreiemoment på 480 Nm går den fra 0 til 100 km/t på 3,7 sekunder. Topphastigheten er 250 km/t, og den kan økes til 280 km/t som ekstrautstyr. 7-trinns S tronic (standard) og quattro permanent firehjulsdrift med TT RS-spesifikk tilpassing bidrar til de sportslige verdiene.

Audi TT RS Coupé sett fra siden forfra
Mer om motorer og kjøreegenskaper

Sprek design

Audi TT RS Coupé har et sportslig og offensivt formspråk. Foran er singleframe-grillen i glanset sort heksagonmønster og rammen i aluminiumsfinish ekstra iøynefallende. Den har en stor quattro-logo på den nedre delen. På sidene har bilen brede dørtrinn med glanset sort dekor. RS-eksosanlegget har fyldig lyd og ovale enderør. På bakparten setter en glanset sort diffusorinnsats prikken over i-en.

Audi TT RS Coupé sett forfra
Oversikt over endringene
Se hvordan den utvendige designen har blitt mer markant siden forrige modell av Audi TT RS Coupé. To eksempler: Fronten har fått større luftinntak på sidene, noe som får den til å se enda bredere ut. Sidespeilhusene kan fås i bilens farge, matt aluminiumsfinish, glanset sort eller karbon.

I riktig lys

Lyktene på Audi TT RS Coupé spiller en viktig rolle. Audi Matrix OLED-baklyktene (ekstrautstyr) har avansert teknologi og innovativ design. Når bilen startes, spilles det av en animasjon i de fire tynne lysenhetene. Som ekstrautstyr kan bilen leveres med LED- eller Matrix LED-hovedlykter. Du trenger ikke å bytte mellom nærlys og fjernlys. En styreenhet slår enkelte lysdioder av og på avhengig av kjøresituasjon.

Nærbilde av bakparten på Audi TT RS Coupé

Med fokus på RS

Kupeen bærer tydelig preg av at Audi TT RS Coupé er en sportslig modell. Basisutstyret leveres med en rekke RS-spesifikke detaljer til kupeen, for eksempel sportslig multifunksjonsratt plus i skinn med flat underside. RS-hendelen i midtkonsollen gjør det enkelt og greit å velge kjøretrinn. Innstigningslistene med aluminiumsdekor og TT RS-logo, pedalene i rustfritt stål og RS-logoen på forseteryggene leveres også som standard. Vi tilbyr også optikk- og designpakker som ekstrautstyr til Audi TT RS Coupé.

Kupeen i Audi TT RS Coupé
Mer om utstyr

Intuitiv betjening

Til Audi TT RS Coupé kan du for eksempel velge infotainmentsystemet MMI navigasjon plus med MMI touch (ekstrautstyr). Det styres med den presise dreie-/trykkeknotten under girspaken. Overflaten gjenkjenner håndskrift, og du kan skrive inn tegn, bla og zoome med fingrene. Det er også mulig å styre MMI med stemmestyringssystemet.

Midtkonsollen i Audi TT RS Coupé
Mer om betjeningskonsept og infotainmentsystemer

En idrettsutøver i verdensklasse

Imponerende spurtegenskaper og førsteklasses utholdenhet gjør Audi TT RS Coupé til en suveren og sportslig modell. Og det er ikke noe å si på det atletiske utseendet.

Audi TT RS Coupé sett fra siden forfra