Audi TT Roadster – en sportsbil og cabriolet fra Audi > TT > Audi Norge

TT Roadster

Audi TT Roadster – intense og inspirerende kjøreopplevelser

Sportsbilen Audi TT Roadster kan beskrives slik: fullkommen eleganse, kombinert med en sportsbils maskuline karisma. Bare synet av kabrioleten Audi TT Roadster skaper forventninger om toppløs kjøreglede. Med spennende detaljer som blant annet innovativ 3D-lysdesign og enderør som er plassert tettere sammen. En progressiv definisjon av sportslig kjøring. Kabrioleten har en flat front og presise linjer, kombinert med designelementer fra den første TT-generasjonen, for eksempel hjulbuene. Dette avrundes av et kraftfullt utseende som gir et uforglemmelig inntrykk. Som kun overgås av det øyeblikket du starter motoren, åpner kalesjen og begynner å oppleve verden enda mer intenst. Bilen har flotte detaljer, blant annet de førsteklasses lettmetallfelgene, den slående 3D-designen til grillen og Audi-ringene på panseret.

Du merker også den sportslige designen straks du tar plass i sportssetene med integrerte hodestøtter, omgitt av et minimalistisk interiør. I tillegg er den innovative Audi virtual cockpit plassert innen synfeltet ditt. Og med den, all informasjon du trenger. Nyt lyden fra Bang & Olufsen lydanlegg som leveres som ekstrautstyr.
Det er mye å oppdage. Både på og i den nye Audi TT Roadster. Og på alle veier du kjører med kabrioleten.

Denne modellen kan dessverre ikke konfigureres for øyeblikket. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

I forbindelse med overgangen til WLTP vil ikke priser og tekniske data (herunder, men ikke begrenset til, utslippsverdier, drivstoff-forbruk og vekt) være korrekte til enhver tid. Vi oppfordrer til å ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller se siste oppdaterte prisliste.

Audi TT Roadster - bildegalleri

Flere bilder og videoer
 • 480x270_0009_ATT_151020.jpg
  Enestående effektivitet og ytelse i Audi TT Roadster

  De kraftige og effektive TFSI-motorene som leveres til den nye Audi TT Roadster øker dreiemomentet til nye høyder. Avansert girkasseteknologi sørger dessuten for raske girskift. En kompleks konstruksjon med lavt vekt reduserer forbruket og gjør bilen mer effektiv, samtidig som den senker tyngdepunktet slik at bilen blir enklere å kontrollere. Gjør deg klar for ubegrenset kjøreglede. 2.0 TFSI quattro® med 230 hk i den nye Audi TT Roadster sørger for akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 5,6 sekunder og en topphastighet på 250 km/t.
  Audi TT Roadster kan leveres med quattro permanent firehjulsdrift (ekstrautstyr) som legger til rette for dynamisk og kontrollert kjøreglede. Drivkreftene fordeles fleksibelt mellom akslene, med hovedvekt på bakakselen. Dette øker kjøregleden betraktelig. En spesiell avstemming legger til rette for enda sportsligere sideveis dynamikk og for forbedrede kjøreegenskaper. Det er du som har kontrollen.

 • 480x270_0012_ATT_151009.jpg
  Audi magnetic ride i Audi TT Roadster

  Audi magnetic ride (ekstrautstyr) regulerer automatisk dempingen avhengig av kjøresituasjonen – enten for mer dynamiske kjøreegenskaper eller for mer komfortable, men fortsatt sportslige egenskaper.

 • 480x270_0044_ATT_D_141018.jpg
  Audi virtual cockpit i Audi TT Roadster

  Audi virtual cockpit er høyteknologi på høyeste nivå. Føreren avgjør hvordan informasjon skal vises på den høyoppløselige LCD-skjermen: Enten som klassiske runde instrumenter eller futuristiske visninger på fullskjerm. Systemet er innovativt, progressivt og fokusert på føreren. Det er enkelt å bytte mellom informasjonen ved hjelp av multifunksjonsrattet. Et solid bevis på den teknologiske standarden i den nye Audi TT Roadster.

 • 480x270_0006_ATT_D_151005.jpg
  Audi Matrix LED-frontlys på Audi TT Roadster

  Sikkerhet, effektivitet og attraktivt design: Audi Matrix LED-frontlys splitter LED-lyset i en rekke små individuelle dioder, som jobber sammen med linser eller reflektorer satt sammen i serier. På den måten gir frontlysene deg maksimal belysning hele tiden.