TFSI- og TDI-motorene i Audi TT Coupé > Audi TT Coupé – en sportsbil fra Audi > TT > Audi Norge

TT Coupé

  • stage_exterior_front.jpg
stage_exterior_front.jpg
Endre betingelser

Audi TT Coupé – TFSI- og TDI-motor

Motorene i sportsbilen Audi TT Coupé gir deg kjøreglede, akkurat som du forventer av en sportsbil. 2,0 TFSI og 2,0 TDI-motorer forener sportslighet og banebrytende effektivitet, som støttes av start-stop systemet og quattro permanent firehjulstrekk.

TFSI i Audi TT Coupé
256x144_0042_ATT_D_141022_28pz.jpg
Til sportsbilen Audi TT Coupé kan du velge en kraftig 2.0 TFSI-motor med 230 hk og quattro S tronic med et dreiemoment på 370 Nm. Fra 0 til 100 km/t bruker den kraftige motoren bare 5,3 sekunder. Toppfarten er på 250 km/t.
quattro permanent firehjulsdrift i Audi TT Coupé
256x144_TTC140087_quattro.jpg
I den nye Audi TT bidrar quattro permanent firehjulstrekk vesentlig når det kommer til stabilitet, veigrep og kjøreglede. quattrosystemet er blitt videreutviklet og optimalisert, spesielt for nye Audi TT. quattro firehjulsdrift overfører motorkraften til veien på en helt unik måte. Mister hjulene på en aksel veigrepet og det er fare for hjulspinn, overfører den hjulselektive momentstyringen drivkraften til den akselen eller det hjulet som har bedre veigrep, via fordelerkassen og haldexclutchen. Fordelen er bedre veigrep når bilen akselererer og økt sikkerhet som følge av balanserte sidekrefter. Men nok om teknikken. Det som gjør quattro så enestående, er nemlig følelsen. Mange kunder beskriver det som å «ligge klistret til veien». Vi formulerer det på denne måten: quattro gir bedre veifølelse og dermed økt sikkerhet.
S Tronic til Audi TT Coupé
256x144_AA3_D_10932_stronic.jpg
Med S Tronic til din Audi TT Coupé, sparer du dobbelt med tid og energi. 6-trinns S tronic-girkassen med dobbel clutch kombinerer ikke bare to girkasser i ett, men også sportslighet og effektivitet. Det høye nivået når det gjelder effektivitet og raske girskift gjør at du vil få enda større kjøreglede.