TT Coupé > TT > Audi Norge
  • stage_exterior_front.jpg
Audi TT Coupé

TT Coupé

Audi TT Coupé
– en tidløs klassiker

Særpreget formspråk, stor kjøreglede og et omfattende utvalg av standardutstyr gjør at Audi TT Coupé fortsetter å begeistre tjue år etter lanseringen.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
  • Den nye modellen leveres med tre nye lakkfarger: kosmosblå, pulsoransje og turboblå (bare S line).

  • Audi TT Coupé har en stram design med klare linjer.

  • Til Audi TT Coupé kan du velge LED- eller Matrix-LED-hovedlykter som ekstrautstyr.

  • Infotainment- og stemmestyringssystemet kan styres fra multifunksjonsratt plus (standard).

  • Det 12,3 tommer store displayet til Audi virtual cockpit (standard) viser informasjon klart og tydelig.

  • Et lydanlegg fra Bang & Olufsen (ekstrautstyr) sørger for god lydkvalitet.

  • Audi og Audi Sport har et stort utvalg av felger som leveres som ekstrautstyr.

  • Audi TT Coupé er utstyrt med digital teknologi.

Kraftig og dynamisk

Audi TT Coupé leveres med to 2.0 TFSI-motorer med ulik effekt (drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,6–0,7 l/mil, CO₂-utslipp ved blandet kjøring: 137–161 g/km): 40 TFSI med 197 hk (145 kW) og 45 TFSI med 245 hk (180 kW). 45 TFSI kan også fås med quattro firehjulsdrift. Basisutstyret inneholder blant annet kjøredynamikksystemet Audi drive select med ulike kjøremoduser. Innstillingen av systemet påvirker styre-, girings- og motorkarakteristikken.

Audi TT Coupé kjører dynamisk fra venstre til høyre

Sportslig og kraftfull

Du ser ved første øyekast at Audi TT Coupé er en ekte atlet. Den tredimensjonale singleframe-grillen med store luftinntak er et tydelig kjennetegn, og de doble eksosrørene sørger for et ekstra sportslig utseende. Du kan velge blant et stort utvalg av felger fra Audi og Audi Sport (ekstrautstyr). Kupeen i Audi TT Coupé er preget av rene linjer. Sportssetene har integrerte hodestøtter (standard). Du kan også velge S-sportsseter med pneumatisk justerbare setevanger (ekstrautstyr).

Mer om betjeningskonsept og infotainmentsystemer

Se og bli sett

Audi TT Coupé er utstyrt med progressiv lysteknologi. Audi Matrix LED-hovedlyktene (ekstrautstyr) setter en ny målestokk, både for design og teknologi. Du trenger ikke å bytte mellom nærlys og fjernlys. En styreenhet slår enkelte lysdioder av og på avhengig av kjøresituasjonen.

Audi TT Coupé med Matrix LED-hovedlykter, sett forfra

Med fokus
på sikkerhet

Audi TT Coupé har intelligente førerassistentsystemer som avlaster deg, slik at du kan konsentrere deg om trafikken. For eksempel varsler Audi side assist deg om kjøretøyer i blindsonen. Kjørefeltassistenten Audi active lane assist griper inn i styringen for å hjelpe deg med å holde stø kurs i hastigheter fra 65 km/t. Den registrerer også gul oppmerking i forbindelse med veiarbeid. Parkeringsassistenten med områdevisning og ryggekamera gjør at du kan parkere enkelt og greit i alle parkeringsluker.

Pakk bilen og kjør i vei

Den langstrakte bakluken på Audi TT Coupé skjuler et bagasjerom på 305 liter. Det gir nok plass til bagasjen når to personer skal på tur i flere dager.