Audi TT Coupé – en sportsbil fra Audi > TT > Audi Norge

TT Coupé

Audi TT Coupé – et designikon i ny drakt

Sportsbilen Audi TT Coupé har en silhuett som skiller seg ut, og skarpe kanter som indikerer en sterk karakter. Den nye tredimensjonale utformingen av singleframegrillen er stilfullt integrert i den horisontale fronten. Innovative teknologier som Audi virtuelle cockpit - preger den nye Audi TT Coupé. Nye Audi TT Coupé er inspirert av sine forgjengere, og er likevel en helt ny sportsbil. Audi TT Coupé har et rent design, og det som er spesielt slående er grafikken til Audi Matrix LED hovedlys. Futuristisk, progressive og likevel tidløst. I likhet med tanklokket i aluminiumsdesign med synlige skruer. Interiøret understreker den sportsbilen nye Audi TT Coupé er. Utformingen av interiøret er imponerende, og alt er der det skal være. Intuitiv, intelligent og førerorientert.

Denne modellen kan dessverre ikke konfigureres for øyeblikket. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. I forbindelse med overgangen til WLTP vil ikke priser og tekniske data (herunder, men ikke begrenset til, utslippsverdier, drivstoff-forbruk og vekt) være korrekte til enhver tid. Vi oppfordrer til å ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller se siste oppdaterte prisliste.

Audi TT Coupé - bildegalleri

Flere bilder og videoer
 • 480x270_0015_ATT_D_141071.jpg
  Matrix LED-frontlykter i Audi TT Coupé

  Sikkerhet, effektivitet og attraktivt design: Audi Matrix LED-frontlys splitter LED-lyset i en rekke små individuelle dioder, som jobber sammen med linser eller reflektorer satt sammen i serier. På den måten gir frontlysene deg maksimal belysning hele tiden.

 • 480x270_0007_ATT_D_151004.jpg
  Audi virtual cockpit i Audi TT Coupé

  Til sportsbilen Audi TT Coupé får du Audi virtual cockpit, som er førerfokusert, innovativt og progressivt. Dette er høyteknologi på høyeste nivå, og har premiere i nye Audi TT. Føreren bestemmer selv hvordan instrumentpanelet - en høyoppløselig LCD-skjerm - skal presentere informasjonen som er tilgjengelig: med klassiske runde instrumenter, eller med futuriske helskjermsbilder.

 • 480x270_0048_ATT_151003.jpg
  Audi TT Coupé – enda mer sportslig og effektiv

  Motorene til sportsbilen Audi TT Coupé forener sportslighet og banebrytende effektivitet. I forbindelse med S tronic girkasse og quattro permanent firehjulsdrift gjør 2.0 TFSI-motoren, med sine 230 hk, en sprint fra 0 til 100 km/t på bare 5,3 sekunder. Med et gjennomsnittlig drivstofforbruk på bare 6,8 liter per 100 km, er den også preget av imponerende effektivitet. Toppfarten 250 km/t.