Audi R8 Spyder V10 plus > R8 > Audi Norge

R8 Spyder V10 plus

Enda mer sportslig

Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 12,5 l / 100 km; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 292 g/km

Den nye Audi R8 Spyder V10 plus er ekstremt sportslig. 5,2-liters V10-FSI-motoren gir en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 3,3 sekunder, og topphastigheten er på hele 328 km/t. Den utvendige designen med markante kanter og langstrakte linjer understreker de sportslige kjøreytelsene. Dette er en bil som garantert får pulsen til å øke.

Bilder
Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
 • Effekt

 • 610

  hk

 • Akselerasjon

 • 3,3

  sekunder

 • fra 0 til 100 km/t

 • Topphastighet

 • 328

  km/h

5.2 FSI-motor

5,2-liters V10 FSI-motoren sørger for toppytelsene til Audi R8 Spyder V10 plus. Denne kraftige motoren fra Audi Sport har et maksimalt dreiemoment på 560 Nm ved en effekt på 610 hk. Det gir Audi R8 Spyder V10 plus en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 3,3 sekunder og en topphastighet på 328 km/t. Tørrsumpsmøring, kjent fra motorsporten, gjør bilen like smidig i krevende svinger. Nyt kjøreopplevelser som får pulsen til å øke.

Design

Fronten kjennetegnes av den brede og flate Singleframe-grillen med glanset antrasittgrå heksagonstruktur, kromramme og Audi Sport-logo. En lav karbonspoiler under grillen fører luften målrettet rundt de store hjulene. Sidene med den gjennomgående skulderlinjen gir et atletisk utseende. Sideblades, kanallistene, lokket på kalesjekassen og hekkspoileren er laget i karbonfiberforsterket plast (CFRP) og kan som ekstrautstyr leveres i samme farge som bilen. Audi laserlys (ekstrautstyr) i LED-frontlyktene gir god sikt i mørket. Laserlyset er lett å kjenne igjen på de blåelokserte, belyste skillepinnene og det dynamiske blinklyset.
1400x438_AR8_171004_RGB.jpg

Velger du Audi exclusive designpakke i micrommatagrønt (ekstrautstyr), leveres bilen i en spesiell lakkfarge som fremhever bilens dynamiske former. Audi exclusive gir deg mange muligheter til å utforme bilen etter dine egne ønsker. I tillegg til de elleve vanlige lakkfargene kan du velge fritt blant en rekke lakkfarger og lakk med en matt effekt. Sideblades og innstigningslister kan også tilpasses og leveres i flere farger. Det store utvalget av setetrekk, dekor og påmonteringsdeler gjør utvalget komplett.

 • 563x317_AR8_D_171002_RGB.jpg

  De 20-tommers smidde aluminiumsfelgene i 10-eikers Y-design kommer i glanset antrasittsort og understreker sportbilens egenskaper.

 • 563x317_AR8_D_171003_RGB.jpg

  Den markante diffusoren har to trapesformede enderør på hver side. Avgassanlegget på Audi R8 Spyder V10 plus er i glanset sort.

Keramiske bremser

Robuste og pålitelige

De keramiske bremsene er utviklet for å tåle store påkjenninger. De har bremseskiver av karbonfiberforsterket keramikk, dvs. hard silisiumkarbid med høyfast karbonfiber. Disse bremsene overbeviser med god bremseevne og optimal fordeling av bremsekraften selv ved svært høye temperaturer. De er dessuten svært lette, og bremseskivene er laget i et hardt og slitesterkt materiale som gir lengre kjørelengde.

7-trinns S tronic

7-trinns S tronic kombinerer fordelene ved en manuell girkasse med fordelene ved en automatgirkasse. Denne girkassen gjør kjøringen enda mer sportslig, komfortabel og økonomisk. Direktekoblingsgirkassen består av to delgirkasser med hver sin clutch. Ved giring kobles den ene girkassen inn mens den andre kobles ut. Dette gir presise, lynraske girskift nesten uten avbrudd i trekkraften. I automatisk modus har S tronic kjøreprogrammene D (Drive) og S (Sport). Manuell modus gir ekstra moro bak rattet. Her kan du skifte gir aktivt med girtastene på rattet eller ved å bevege velgerspaken. Med høy virkningsgrad, høy utveksling og R8-spesifikk frikoblingsmodus bidrar denne girkassen til å gjøre kjøringen mer økonomisk.
1400x800_QDIV_171007.jpg

Audi drive select

Riktig innstilling er viktig

Du kan endre bilens karakter med Audi drive select (standardutstyr). En rekke bilkomponenter kan tilpasses til den aktuelle kjøresituasjonen med et tastetrykk. I Audi R8 Spyder V10 plus kan du velge mellom fem forskjellige moduser: auto, comfort, dynamic, individual og den R8-spesifikke modusen performance. Ved hjelp av friksjonsverdiparametrene dry, wet og snow kan du aktivt tilpasse R8 til kjøreforholdene.

 • 563x317_QDIV_171010.jpg
  quattro

  quattro fordeler drivkreftene mellom for- og bakakselen etter behov og sørger for at bilen alltid har suverent veigrep. I Audi R8 er motoren midtmontert. Derfor er lamellclutchen montert på forakselen og supplert med en mekanisk sperredifferensial på bakakselen. I performance-modus kan den permanente firehjulsdriften tilpasses avhengig av vær- og veiforhold.

 • 563x317_QDIV_171019.jpg
  Lettvektsteknologi

  Audi Space Frame (ASF) har overbevist med innovativ lettvektsteknologi i over 20 år. Den høyfaste aluminiumsstrukturen gjør karosseriet svært lett og samtidig svært stivt. I Audi R8 Spyder V10 plus er dette karosserikonseptet tatt enda et steg videre.

 • 563x317_QDIV_171001.jpg
  Audi Sport

  Informasjon om Audi i WEC, DTM, Audi Sport TT Cup og GT-sport.

  Finn ut mer
 • dealer.jpg
  Forhandlersøk

  Finn en Audi Sport-forhandler i nærheten.

  Forhandlersøk
 • AOZ_191077_header_3.jpg
  Utvalgt tilbehør for høsten

  MØT HØSTEN MED ORIGINALT TILBEHØR FRA AUDI.

  Se kampanjen her