Audi R8 Coupé – sportsbil med fokus på kraft > R8 > Audi Norge

R8 Coupé

Audi R8 Coupé – fokus på kraft

3,2 sek. – så få sekunder tar det å forvandle et førsteinntrykk til et vedvarende inntrykk. Den 5,2-liters V10-motoren i Audi R8 Coupé har 610 hk (449 kW) og imponerer med sin sportslige ytelse.
Motoren trenger kun 3,2 sekunder på å akselerere sportsbilen fra 0-100 km/t, og den kan nå en topphastighet på 330 km/t. Eksteriøret er preget av karbondetaljer, og bilen har en slående bakspoiler som fortjener ekstra omtale. Den gir økt marktrykk på bakakselen og forsterker sportsbilens atletisk design.

Denne modellen kan dessverre ikke konfigureres for øyeblikket. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

I forbindelse med overgangen til WLTP vil ikke priser og tekniske data (herunder, men ikke begrenset til, utslippsverdier, drivstoff-forbruk og vekt) være korrekte til enhver tid. Vi oppfordrer til å ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller se siste oppdaterte prisliste.

Bildegalleri Audi R8 Coupé

Flere bilder
 • 480x270_AR8_151010_detail.jpg
  Motorene i Audi R8 Coupé

  En 5,2-liters FSI-motor er tilgjengelig i to versjoner: en utgave med 540 hk (397 kW) og en enda mer sportslig utgave med 610 hk (449 kW). Toppmodellen akselererer fra 0-100 km/t på kun 3,2 sekunder og har en topphastighet på 330 km/h.

 • 480x270_AR8_D_151002.jpg
  Audi virtual cockpit i Audi R8 Coupé

  Med Audi virtual cockpit har føreren full oversikt over ulik informasjon. Det digitale instrumentpanelet med høyoppløselig 12,3-tommers display viser relevant informasjon med rike og skarpe kontraster. Føreren kan skifte mellom forskjellige innstillinger og har også mulighet for å tilpasse den digitale instrumentenheten til sine behov i den individuelle innstillingen. Føreren betjener Audi virtual cockpit ved hjelp av rattet med multifunktion plus. Føreren behøver derfor ikke å ta hendene fra rattet, men kan i stedet konsentrere seg om trafikken.

 • 480x270_AR8_151009.jpg
  Designen på Audi R8 Coupé

  En cockpit, som er plassert meget langt fremme, en lang, flytende bakende og en forholdsvis kort akselavstand – eksteriøret gjør det tekniske konseptet for den høytytende sportsbilen Audi R8 Coupé med sentermotor, synlig ved første øyekast. De to enderørene på eksosanlegget har en trapesformet design og bakvinduet gir et klart bilde av det opplyste motorrommet.

 • 480x270_AR8_151003_detail.jpg
  Laserlys på Audi R8 Coupé

  Audi R8 Coupé kan leveres med laserlys som ekstrautstyr. Laserlysene genererer en kjegle av lys med dobbelt så lang rekkevidde av alle LED frontlys. Hver modul i frontlyktene består av fire kraftige laserdioder. Med en diameter på bare 300 mikrometer, genererer disse en blå laserstråle med en bølgelengde på 450 nanometer. Gjennom et fosforfilter konverteres dette til hvitt lys med en fargetemperatur på 5500 Kelvin. Det gir ideelle forhold for det menneskelige øyet og gjør det lettere for sjåføren å gjenkjenne kontraster samtidig som det reduserer tretthet.
  Laserlyset er aktivt i hastigheter fra 60 km/t og oppover, og supplerer LED-fjernlyset i R8, samt forbedrer sikten og sikkerheten. Laserlyset har den egenskapen at strålen ikke sprer seg slik tradisjonelle lyskilder gjør, men holder en bestemt form. Fjernlyset har dermed en rekkevidde på rundt 500 meter. Det er fullt mulig med ytterligere rekkevidde, men laserlyset er først og fremst konstruert for en optimal fjernlysfunksjon. En kamerabasert sensor oppdager andre trafikanter og justerer aktivt lysmønsteret slik at de ikke blendes.

 • AOZ_191077_header_3.jpg
  Utvalgt tilbehør for høsten

  MØT HØSTEN MED ORIGINALT TILBEHØR FRA AUDI.

  Se kampanjen her