Fascinasjon
  • stage_exterior_front.jpg
Audi R8 Coupé V10 quattro

R8 Coupé V10 quattro

La deg fascinere av
Audi R8 Coupé V10 quattro

Audi R8 er den fremste representanten for Audis sportslige ytelser og kompromissløse design. Den kombinerer motorsportsegenskaper og enestående komfort. Audi R8 Coupé V10 quattro er den ultimate Audi-modellen.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
1920x1080_AR8_181008.jpg
1920x1080_AR8_181008.jpg
  • Audi R8 Coupé V10 quattro vekker oppmerksomhet.

  • Den markante flate Singleframe-grillen med heksagonmønstret innsats får bilen til å virke enda bredere.

  • Smale åpninger i panseret minner om merkeikonet Audi Sport quattro.

  • Du kan velge sideblades med en signatur eller logo fra Audi exclusive.

  • Den stramme profilen til Audi R8 Coupé V10 quattro forsterker bilens dynamiske utseende.

  • Audi R8 LMS har hatt suksess på baner verden over.

  • Audi exclusive tilbyr helskinnsinteriør i mange fargekombinasjoner.

  • På førerplassen i Audi R8 Coupé V10 quattro er du i sentrum.

  • Du kan styre den presise 7-trinns direktekoblingsgirkassen S tronic med girtastene.

Ytelsesverdier

Effekt

419

kW

(570 hk)

Topphastighet

324

km/t

Akselerasjon

3,4

sekunder

fra 0 til 100 km/t

Understellet – presist på alle måter

Sportsunderstellet (standardutstyr) med doble triangelstag i aluminium overfører kreftene til alle fire hjulene på Audi R8. Kjøredynamikksystemet Audi drive select med fire moduser er standardutstyr på Audi R8. Dempersystemet Audi magnetic ride (ekstrautstyr) med stabilisator i karbonfiberforsterket plast tilpasser dempingen til din kjørestil og underlaget. Støtdemperen for hvert hjul tilpasses separat på millisekunder.

Den forbedrede servostyringen reagerer mer direkte og sørger for umiddelbar respons fra veibanen. Dynamisk styring (ekstrautstyr) tilpasser styrevinkelen avhengig av hastigheten, og gir bilen ekstremt smidig styring. Bremsene leveres med innvendig ventilerte og perforerte bremseskiver i stål. De har iøynefallende Wave-design som er en del av den ekstremt lette konstruksjonen til Audi R8. Bremsekalipere leveres i sort som standard, men kan leveres i rødt som ekstrautstyr.

Fronten på Audi R8 Coupé V10 quattro
Mer om Audi R8 LMS

Design som følger ideallinjen

Audi R8 preges av designelementer som fremtrukket kupé, markante hjulhus og sportslig diffusor.

Lave horisontale linjer gjør fronten ekstra bred og får Audi R8 til å se enda lavere og sportsligere ut. Sett fra siden domineres designen av karakteristiske blades, mens hekken har luftutløpsgitter i hele bilens bredde og nye, ovale enderør. Bilen kan leveres med 19-tommers standardfelger eller nyutformede, freste 20-tommers felger (ekstrautstyr) i 5-V-dynamikkdesign med tre ulike overflater.

Hekken på Audi R8 Coupé V10 quattro
Mer om bilens karosseri

Full oversikt med Audi virtual cockpit

Kombinasjonen av MMI navigasjon plus og Audi virtual cockpit er en digital løsning som lar deg konsentrere deg fullt ut om veien foran deg. Hele betjeningskonseptet er basert på at du skal kunne styre alle viktige funksjoner uten at du må ta hendene av rattet eller blikket fra veien. Den 12,3 tommer store skjermen til Audi virtual cockpit viser turtelleren i midten. Rundt den kan du velge å se blant annet dreiemoment, g-krefter, rundetider, motor- og giroljetemperatur, dekktrykk og dekktemperatur. Betjeningssystemet MMI kan styres med intelligent stemmestyring, slik at du ikke trenger ta hendene av rattet.

Audi virtual cockpit i Audi R8

Eksklusive designdetaljer

Du kan sette ditt eget preg på Audi R8. Med Audi exclusive kan du få akkurat den fargen du ønsker. Sideblades kan leveres i en av fem kontrastfarger eller en individuell lakkfarge. Du kan gi Audi R8 et tydeligere særpreg med en logo eller en signatur.

Audi exclusive sideblades