SQ8 TFSI > Q8 > Audi Norge
Audi SQ8 TFSI

SQ8 TFSI

Det beste fra tre verdener
– Audi SQ8 TFSI

Audi SQ8 TFSI kombinerer egenskapene til en sportsbil, en coupé og en SUV. Resultatet er progressiv design, kraftfulle ytelser, quattro permanent firehjulsdrift og høy komfort. Et stort omfang infotainmentutstyr leveres dessuten som standard.

Dynamiske kjøreopplevelser

Innovativ understellsteknologi gjør at Audi SQ8 TFSI ligger stabilt på veien og sørger samtidig for sportslige og komfortable kjøreegenskaper. Den elektroniske sportsluftfjæringen regulerer bilnivået automatisk. Firehjulsstyringen (standardutstyr) gjør det enklere å manøvrere bilen samtidig som du kan kjøre mer sportslig. Keramiske bremser (ekstrautstyr) sørger for enda bedre retardasjonsverdier, har lang levetid og lav vekt.

SQ8 TFSI: Sportslige ytelser i tall

Ytelse

373

kW

(507 hk)

Dreiemoment

770

newtonmeter

(maksimal)

Akselerasjon

4,1

sekunder

0 til 100 km/t

Audi SQ8 sett fra siden

Sportslig design

En rekke S-spesifikke elementer gir Audi SQ8 TFSI et sportslig utseende. Det understrekes av den kraftfulle fronten med hellakkert S-støtfanger, åttekantet singleframe-grill med doble vertikale lameller og luftinntak i matt titansort på sidene. Den coupéaktige silhuetten til Audi SQ8 TFSI er tydelig fra siden, og S-spesifikke sideskjørt og 21-tommers felger (standard) gir bilen et ekstra dynamisk preg. Du kan velge 23-tommers felger med rødlakkerte bremsekalipere som ekstrautstyr. Hekken preges av lysbåndet som strekker seg i hele bilens bredde, den S-spesifikke diffusoren og de fire enderørene.

Functions on demand

Med functions on demand kan du kjøpe utvalgte funksjoner raskt og enkelt gjennom myAudi-appen. Bestem selv hvilke egenskaper som er viktige i bilen din - for en begrenset periode eller på permanent basis.

Romslig, elegant og sportslig

I Audi SQ8 TFSI er det god plass på alle sitteplasser. Passasjerene kan også glede seg over et eksklusivt interiør med sportslig preg. Sportsseter med S-logo og kontrastsømmer er standard. Som ekstrautstyr kan du velge sportsseter plus med integrerte hodestøtter, høye setevanger og klima- og massasjefunksjon. Pedaler og fotstøtter i rustfritt stål, 3-eikers skinnratt med multifunksjon plus og ambientelyspakke hører med til standardutstyret. Romslige Audi SQ8 TFSI har selvfølgelig god plass i bagasjerommet. Praktisk utstyr for enklere lasting og lossing kan også leveres, for eksempel baksete plus og skinnesystem med fester (begge deler er ekstrautstyr).

MMI i Audi SQ8

Intuitiv betjening

Audi SQ8 TFSI kan utstyres med MMI Navigation plus med MMI touch response. Du styrer infotainment-funksjonene i to fargedisplayer øverst. Du kan enkelt betjene MMI-en med talekommandoer mens du kjører. MMI Navigation plus tar med seg mange tjenester fra Audi connect* om bord, for eksempel navigasjon med satellittkart og nettbasert trafikkinformasjon plus* i sanntid.