Q8 TFSI e > Q8 > Audi Norge
  • stage_exterior_front.jpg
Der Audi Q8 TFSI e in einer Ladesituation

Q8 TFSI e

Progressivt fremover.
Audi Q8 TFSI e.

En ny definisjon av sportslighet. Med den kraftige plug-in-hybrid-driften og det fascinerende designspråket er Audi Q8 TFSI e hittil den mest progressive SUV-coupéen fra Audi. Den tilbyr spennende kjøreglede og smarte ladeløsninger både hjemme og underveis.

Audi Q8 TFSI e sett bakfra

Kraften fra to drivverk

Audi Q8 TFSI e kombinerer kraften fra det elektriske drivverket og V6-forbrenningsmotoren, og er tilgjengelig med to motorvarianter: Audi Q8 55 TFSI e tilbyr en ren elektrisk rekkevidde fra 44 til 47 km, opptil 280 kW (381 hk) systemeffekt og akselererer fra 0 til 100 km/t på 5,8 sekunder. Audi Q8 60 TFSI e tilbyr opptil 340 kW (462 hk) systemeffekt, med en ren elektrisk rekkevidde fra 44 til 45 km og en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på kun 5,4 sekunder.

Høydepunkter

Systemdreiemoment

700

Nm

(maksimal)

Akselerasjon

5,4

sekunder

0 til 100 km/t

Systemeffekt

340

kW

(462 hk)

Sterk, progressiv, effektiv

Plug-in-hybrid-driften i Audi Q8 TFSI e garanterer spennende kjøreglede. Takket være rekuperasjon under kjøring kan elektrisk energi gjenvinnes.

Opptil 47 km*
Elektrisk rekkevidde

* Kombinert i henhold til WLTP, for 19- til 23-tommers hjul.

Lading hjemme

Til lading i hjemmet er det kompakte e-tron-ladesystemet tilgjengelig som standard. Det består av en kontrollenhet, inkludert en tilkoblingskabel til bilen samt to forskjellige strømtilkoblingskabler (med husholdnings- og industristøpsler).

Ladesituasjon hjemme Audi Q8 TFSI e
 
Offentlig ladesituasjon Audi Q8 TFSI e
 

Offentlig lading

Gled deg over fordelene med e-tron Charging Service: mer enn 180 000 ladepunkter i 25 europeiske land, individuelle priser for bypendlere og de som kjører langt, intelligent ruteveiledning samt en oversikt over alle ladeprosessene og regningene.

Så sporty kan en SUV være

Audi Q8 60 TFSI e har mange sporty highlights, som sportspakken S line. Annet standardutstyr, som HD Matrix LED-frontlykter og LED-baklys eller rødmalte bremsekalipere, gir bilen en progressiv tilstedeværelse. Audi Q8 55 TFSI e har 19-tommers lettmetallfelger i 5-armet aero-design som standard. Begge modellvariantene kan også individualiseres med et tallrikt utvalg av tilleggsutstyr.

360-gradersvisning av Q8 TFSI e

La Audi Q8 TFSI e gjøre inntrykk på deg

360-gradersvisning
Visning av sportssete Audi Q8 TFSI e

Innbydende og uttrykksfull

Audi Q8 60 TFSI e ønsker passasjerene velkommen med et sporty interiør som standard. Interiøret har mange funksjoner som justerbare sportsseter foran i en kombinasjon med Alcantara Frequenz/skinn og S-preging på lenene.

Audi Q8 TFSI e er utstyrt med MMI Navigation plus med MM touch response og Audi connect¹ samt Audi virtual cockpit med TFSI e-spesifikke skjermer. Dette viser for eksempel systemets totaleffekt, kjøremodus samt batteriets ladetilstand, og den gjenværende aktuelle rekkevidden.

1
Ta kontakt med din Audi-forhandler eller gå til www.audi.no/connect for mer informasjon om Audi connect.