SQ7 TFSI > Audi Q7 > Audi Norge
Audi SQ7 TDI

SQ7 TFSI

Audi SQ7 TFSI
Kraftfull og fleksibel

Audi SQ7 er en romslig og komfortabel familie-SUV med det nyeste innen infotainment.

Sportslige ytelser i tall

Ytelse

373

kw

(507 hk)

Dreiemoment

770

Nm

maks.

Akselerasjon

4,1

sek.

0 til 100 km/t

Kraftig motor

V8-bensinrekkemotoren med 507 hk (373 kW) og et maksimalt dreiemoment på 770 Nm gir Audi SQ7 TFSI en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 4,1 sekunder.

Digitale opplevelser

Et innovativt betjeningskonsept og et stort tilbud av Audi connect-tjenester* gjør det enkelt å integrere din digitale hverdag i Audi SQ7 TFSI. Bilen leveres som standard med nyeste generasjon MMI navigasjon plus med MMI touch response. Denne toppversjonen av infotainmentsystemene betjenes med to store fargeskjermer i midtkonsollen. Berøringsfunksjonen gir haptisk og akustisk tilbakemelding når du trykker på en tast. Systemet har mange tilleggsfunksjoner, særlig for lange kjøreturer. Du kan for eksempel søke etter spesialmål for å finne severdigheter i nærheten, og ved hjelp av trafikkinformasjon i sanntid kan du unngå kø. Navigasjon med satellittkart sørger for at du kommer deg frem.

MMI i Audi SQ7

Sportslig og komfortabel kupé
med avansert teknologi

Audi virtual cockpit med 12,3-tommers HD-display viser relevante bildata som turtall og hastighet rett foran deg. Audi SQ7 TFSI blir ekstra sportslig med sportsseter plus foran og sportskonturratt i skinn med flat underside (begge deler er ekstrautstyr).

Kupeen i Audi SQ7
Mer om plassforholdene

Sportslig ned til minste detalj

Audi SQ7 TFSI har en tiltalende utvendig design. S-spesifikke elementer, som pyntelist i krom på bakluken og S-støtfanger med fire enderør, gjør bilen enda mer sportslig enn basismodellen. Felgprogrammet omfatter felger på opptil 22 tommer (ekstrautstyr). Røde bremsekalipere (ekstrautstyr) understreker det sportslige preget.

Markant front

Fronten med åttekantet singleframe-grill og doble vertikale lameller, S-støtfanger med detaljer i selenittsølv og markante frontlykter fremhever den sportslige stilen til Audi SQ7 TFSI. Toppversjonen av lyktene (ekstrautstyr) omfatter HD Matrix LED-hovedlykter med Audi laserlys, dynamiske lyseffekter og dynamisk blinklys.

Grillen på Audi SQ7 TFSI
Audi exclusive

Mange ønsker seg noe eksepsjonelt. Det definerer du selv. Med Audi exclusive

Gjør din Audi SQ7 inspirerende og unik med Audi exclusive *. Med utvalgte innlegg, farget skinn og tilpasset lakk i et bredt spekter av farger. Akkurat slik du vil ha det.

Functions on demand

Med functions on demand kan du kjøpe utvalgte funksjoner raskt og enkelt gjennom myAudi-appen. Bestem selv hvilke egenskaper som er viktige i bilen din - for en begrenset periode eller på permanent basis.