SQ7 > Audi Q7 > Audi Norge
  • stage_exterior_front.jpg
Hier sehen Sie die neue A4 Limousine

SQ7 TDI

Audi SQ7 TDI
Kraftfull og fleksibel

Audi SQ7 TDI er en romslig og komfortabel familie-SUV. Bilen leveres med det nyeste innen infotainment og en V8-biturbo-TDI-motor på 435 hk (320 kW) som sørger for dynamiske kjøreopplevelser.

Priser kommer når vi åpner for bestilling i løpet av februar 2020.

Sportslige ytelser i tall¹

Ytelse

320

kw

(435 PS)

Dreiemoment

900

Nm

Akselerasjon

4,8

sek.

0 til 100 km/t

1
Drivstofforbruk ved blandet kjøring*: 7,4–7,6 l / 100 km / CO₂-utslipp ved blandet kjøring*: 194–200 g/km.

Kraftig motor

Hjertet i Audi SQ7 TDI¹ er en 4,0-liters TDI-motor (drivstofforbruk ved blandet kjøring*: 7,4–7,6 l / 100 km / CO₂-utslipp ved blandet kjøring*: 194–200 g/km). V8-biturbomotoren med 435 hk (320 kW) og et maksimalt dreiemoment på 900 Nm gir Audi SQ7 TDI en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 4,8 sekunder. Topphastigheten er begrenset til 250 km/t. Intelligent teknologi sørger for effektiv energiutnyttelse og høy kjørekomfort. En elektrisk drevet kompressor støtter turboladeren, først og fremst ved lave turtall.

Digitale opplevelser

Et innovativt betjeningskonsept og et stort tilbud av Audi connect-tjenester² gjør det enkelt å integrere din digitale hverdag i Audi SQ7 TDI¹. Bilen leveres som standard med nyeste generasjon MMI navigasjon plus med MMI touch response. Denne toppversjonen av infotainmentsystemene betjenes med to store fargeskjermer i midtkonsollen. Berøringsfunksjonen gir haptisk og akustisk tilbakemelding når du trykker på en tast. Systemet har mange tilleggsfunksjoner, særlig for lange kjøreturer. Du kan for eksempel søke etter spesialmål for å finne severdigheter i nærheten, og ved hjelp av trafikkinformasjon i sanntid kan du unngå kø. Navigasjon fra Google Earth™³ sørger for at du kommer deg frem.

Sportslig og komfortabel kupé
med avansert teknologi

Innvendig byr Audi SQ7 TDI¹ på komforten til en SUV i toppklassen. Audi virtual cockpit (ekstrautstyr) med 12,3-tommers HD-display viser relevante bildata som turtall og hastighet klart og tydelig rett foran deg. Audi SQ7 TDI¹ blir ekstra sportslig med S sportsseter plus og sportskonturratt i skinn med flat underside (begge deler er ekstrautstyr). Du kan heve komforten enda et hakk med ekstrautstyr som luftkvalitetspakke eller kontur- og ambientelyspakke med lys i flere farger.

Mer om plassforholdene

Sportslig ned til minste detalj

Audi SQ7 TDI¹ har en tiltalende utvendig design. S-spesifikke elementer, som pyntelist i krom på bakluken og S-støtfanger med fire enderør, gjør bilen enda mer sportslig enn basismodellen. Felgprogrammet omfatter felger på opptil 22 tommer (ekstrautstyr). Røde bremsekalipere (ekstrautstyr) understreker det sportslige preget.

Markant front

Fronten med åttekantet singleframe-grill og doble vertikale lameller, S-støtfanger med detaljer i selenittsølv og markante frontlykter fremhever den sportslige stilen til Audi SQ7 TDI¹. Toppversjonen av lyktene (ekstrautstyr) omfatter HD Matrix LED-hovedlykter med Audi laserlys, dynamiske lyseffekter og dynamisk blinklys.

Grillen på Audi SQ7 TDI
1
Drivstofforbruk ved blandet kjøring*: 7,4–7,6 l / 100 km / CO₂-utslipp ved blandet kjøring*: 194–200 g/km.
2
Ta kontakt med din Audi-forhandler eller gå til www.audi.de/connect for mer informasjon om Audi connect.
3
Google og Google-logoen er registrerte varemerker for Google Inc.