Q7 TFSI e > Audi Q7 > Audi Norge
Audi Q7 TFSI e

Q7 TFSI e

Audi Q7 TFSI e –
innovativ familie-SUV

Audi Q7 TFSI e er en romslig familie-SUV med innovativ plug-in-hybriddrift og et sportslig utseende.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
1920x1080_AQ7_TFSIe_191007_RGB-opt.jpg
1920x1080_AQ7_TFSIe_191007_RGB-opt.jpg
  • På hekken danner en aluminiumslist en forbindelse mellom baklyktene, og det er en dekorramme rundt diffusoren og beskyttelsesplaten under bilen.

  • Fronten på Audi Q7 TFSI e domineres av den åttekantede singleframe-grillen med seks forkrommede lameller.

  • Fronten på Audi Q7 TFSI e domineres av den åttekantede singleframe-grillen med seks forkrommede lameller.

  • De brede hjulhusene understreker terrengegenskapene til Audi Q7 TFSI e.

  • Audi Q7 TFSI e er en praktisk og økonomisk bil i daglig bruk.

  • Du kan kjøre Audi Q7 TFSI e minst 40 kilometer med kun elektromotoren uten lokale utslipp i byen.

  • Du kan lade Audi Q7 TFSI e hjemme og når du er på farten.

  • Audi Q7 TFSI e er en typisk SUV med høy komfort, stor plass og fleksible lastemuligheter.

  • MMI navigasjon plus med MMI touch response (standardutstyr) inkluderer to store displayer. Det gir deg tilgang til de digitale tjenestene fra Audi connect¹.

Innovativ drivlinje

I plug in-hybriden Audi Q7 TFSI e kjører du med elektromotor eller forbrenningsmotor etter behov. Det gir stillegående kjøring uten lokale utslipp i byen, samtidig som bilen er kraftfull og utholdende på lange strekninger. Med quattro firehjulsdrift, elektromekanisk styring (standardutstyr) og luftfjæring (ekstrautstyr) har bilen også gode egenskaper i terrenget.

Audi Q7 TFSI e sett fra siden under kjøring

Kjør økonomisk

Intelligent teknologi i Audi Q7 TFSI e hjelper deg å kjøre effektivt med et økonomisk forbruk. Om du vil kjøre med bare elektromotoren, bare forbrenningsmotoren eller med begge motorene, stiller du enkelt inn med kjøremodusene EV, Battery-Hold og Hybrid. I tillegg analyserer bilen strekningsdata for å gjøre driften så effektiv og komfortabel som mulig. Klimaanleggets varmepumpe bruker spillvarme fra den elektriske drivlinjen til å regulere temperaturen i kupeen og til å varme opp drivlinjen ved lave utetemperaturer, slik at den elektriske rekkevidden blir lengst mulig.

Audi Q7 TFSI e sett forfra

Toppnivå – også på ladingen

Vår e-tron-ladetjeneste* gir tilgang til mer enn 180 000 ladepunkter i 26 europeiske land. Med ladekortet e-tron Charging Service kan du starte ladeprosessen –  uavhengig av leverandør. For lading hjemme kan du bruke myAudi-appen * til å sette i gang ladeprosessen.

Lading av Audi Q7 TFSI e

Praktisk og bekvem

Romslig og praktisk er stikkord som beskriver Audi Q7 TFSI e. Den blir ekstra praktisk med ekstrautstyr for bagasjerommet, f.eks. sensorstyrt opplåsing av bakluken og skinnesystem med fester. Du kan også velge ekstrautstyr som gjør kupeen ekstra komfortabel, blant annet panoramasoltak, luftkvalitetspakke og kontur- og ambientelyspakke med lys i flere farger.

Audi Q7 TFSI e med åpen bakluke

Storslått utvendig design

Audi Q7 TFSI e er moderne teknologi og økonomisk forbruk innpakket i tiltalende design. Designen preges av Audis designspråk med markante vinkler og dynamiske flater. Fronten har åttekantet singleframe-grill med seks forkrommede lameller og luftinntakene på sidene. Bilens profil med trapesformede dørkanaler får bilen til å se slankere ut, mens de brede hjulhusene understreker terrengegenskapene. På hekken danner en aluminiumslist en forbindelse mellom baklyktene, og det er en dekorramme rundt diffusoren og beskyttelsesplaten under bilen.

Et lysende eksempel

I Audi Q7 TFSI e har du god sikt. LED-Matrix-pakken (ekstrautstyr) inneholder HD Matrix LED-hovedlykter, som lyser opp veibanen presist uten å blende andre trafikanter. Audi laserlys er også inkludert. Det utfyller LED-fjernlyset fra en hastighet på 70 km/t og gir nesten dobbelt så lang rekkevidde som LED-fjernlyset, og merkbart høyere sikkerhet. Lyktespyleranlegget sørger for godt lys selv etter kjøring på sølete underlag. LED-baklyktene er et blikkfang på hekken.

Audi Q7 TFSI e sett bakfra

Functions on demand

Med functions on demand kan du kjøpe utvalgte funksjoner raskt og enkelt gjennom myAudi-appen. Bestem selv hvilke egenskaper som er viktige i bilen din - for en begrenset periode eller på permanent basis.