Audi Q7 e-tron quattro ladbar hybrid suv > Audi Q7 > Audi Norge

Audi Q7 e-tron quattro ladbar hybrid suv

Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro Vår største ladbar hybrid suv

Audi Q7 e-tron quattro er en ladbar hybrid med firehjulstrekk som akselerer fra 0 til 100 km/t på 6,2 sekunder. Den har et forbruk på under 0,2 liter diesel per mil. Denne bilen er sportslig og komfortabel, samtidig som den utnytter drivstoffet svært effektivt.

Dette er verdens første TDI ladbar hybridbil SUV med firehjulstrekk, quattro. I tillegg er det er den første ladbar hybridbil SUV med dieselmotor fra Audi. Modellen kombinerer det beste fra to verdener. Den har for det første et litium-ionbatteri som gir bilen en elektrisk rekkevidde på inntil 56 kilometer.

Den er da både stillegående og sterk og har ingen lokale utslipp. I tillegg har den dieselmotor som gir bilen en total rekkevidde på 1320 kilometer.

Denne modellen kan dessverre ikke konfigureres for øyeblikket. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

I forbindelse med overgangen til WLTP vil ikke priser og tekniske data (herunder, men ikke begrenset til, utslippsverdier, drivstoff-forbruk og vekt) være korrekte til enhver tid. Vi oppfordrer til å ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller se siste oppdaterte prisliste.
  • 563x317_AQ7_E-TRON_D_151050_1.jpg
    Audi Virtual Cockpit

    Med Audi virtual cockpit har du full oversikt over ulik informasjon. Det digitale instrumentpanelet med høyoppløselig 12,3-tommers display viser deg relevant informasjon med rike og skarpe kontraster. Kan leveres med MMI navigasjon plus med MMI touch som ekstrautstyr. Et ekstra 8.3-tommers display viser MMI-funksjonene. Takket være det nye, smarte MMI-konseptet betjener du systemet på en intuitiv måte. Færre knapper og flere funksjoner gjør det enklere å foreta bilinnstillinger samt bruke navigasjon, telefon, Audi connect og media. Takket være touchpaden, som nå er enda større, går betjeningen av den avanserte teknologien som en lek. Og du kan slappe av og fokusere på nye reisemål.

Forspranget ligger i teknikken

Ingen kjøreturer er like. Men det er én ting som alltid er den samme, nemlig den gode følelsen av å være trygg. Alle førerassistentsystemene i din nye Audi Q7 e-tron quattro assisterer deg under kjøring og sørger for økt komfort når du er på farten.

Finn ut mer
00:00 | 00:00

Få en sniktitt av Audi Q7 e-tron quattro

Lyst til å prøvekjøre ladbar hybrid SUV Q7 e-tron quattro?