• A8 L
  A8 L
  Pris: fra 1 215 700,00 NOK Mnd.pris fra 8 453,00 NOK (Billån)

  Drivstofforbruk, blandet kjøring: 6,0–5,8 l/100 km

  CO2-utslipp, blandet kjøring: 159–152 g/km

  Eff. rente 4,96 % ved lånebehov kr 764 725 o/10 år, etableringsgebyr kr 2.724. Totalt kr 1 380 532. 

SQ5 TFSI > Q5 > Audi Norge

SQ5 TFSI

Enda sportsligere

Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 8,5–8,3 l / 100 km
CO2-utslipp ved blandet kjøring: 195–189 g/km¹

Gjør deg klar for action! La deg imponere av den nye Audi SQ5 TFSI. Her får du fantastisk ytelse, progressiv teknologi og utstyr og en bil som takler hverdagen. Den nyutviklede 3,0-liters V6 TFSI-motoren leverer 354 hk (260 kW) og Audi SQ5 TFSI akselererer fra 0 til 100 km/t på 5,4 sekunder med en karakteristisk motorlyd. Tydelige konturer, S-spesifikke luftinntak i matt titansort og sportslige pyntelister på dørene fremhever Q-designen med karakteristiske S-egenskaper. Ta plass i førersetet – klar, ferdig, kjør!

Denne modellen kan dessverre ikke konfigureres for øyeblikket. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

I forbindelse med overgangen til WLTP vil ikke priser og tekniske data (herunder, men ikke begrenset til, utslippsverdier, drivstoff-forbruk og vekt) være korrekte til enhver tid. Vi oppfordrer til å ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller se siste oppdaterte prisliste.
Like kraftig som en sprinter

Den høyeffektive V6 TFSI-motoren har 365 hk (260 kW), et maksimalt dreiemoment på 500 Nm og akselererer fra 0 til 100 km/t på 5,4 sekunder. Topphastigheten er 250 km/t. Imponerende teknologi ligger bak: Blant annet standard quattro firehjulsdrift med sportsdifferensial som ekstrautstyr samt S-spesifikk adaptiv luftfjæring. 8-trinns tiptronic-girkasse sørger for raske og sømløse girskift. Responsen er betydelig forbedret. Dermed kan Audi SQ5 TFSI yte maksimalt i svinger og på ujevn vei.

Akrobatisk eleganse

Sammenligning av SQ5 og Q5

Utformingen av SQ5 TFSI er alt annet enn ensidig. Markerte støtfangere og S-spesifikke luftinntak samt diffusor med heksagonmønstret grill understreker fronten og hekken. S-spesifikk radiatorgrill med doble ribber i aluminium og dekor i matt twilight-grå setter et markert preg, mens sidespeilene i aluminium og dørstripene i bilens farge fremhever det sportslige utseendet ytterligere. Lakkfargen pantersort metallic leveres kun til SQ5 TFSI. Det dynamiske utseendet understrekes av dobbelt eksosanlegg med doble enderør og rød S-logo. V6-emblemet på sideskjørtene viser allerede ved første øyekast hvilken kraft som bor i SQ5 TFSI.
1400x788_SQ5_collage.jpg
Et overbevisende indre

Kupeen imponerer allerede ved første øyekast med infotainmentutstyr og førsteklasses kvalitet. Standardutstyret er blitt oppgradert. Her får du sportsseter i Alcantara/skinn-kombinasjon med belyste innstigningslister, S-dekor og S-logo som standard, dessuten 3-eikers sportsskinnratt med multifunksjon plus og S-emblem. Infotainmentfunksjoner leveres også, for eksempel Audi virtual cockpit eller designdetaljer som dekor i karbon atlas. Det tredelte baksetet kan justeres både i lengderetningen og helningsvinkelen. Bagasjerommet har et volum på 500 til 610 liter avhengig av bakseteposisjonen. Når bakseteryggen er felt helt ned, har bagasjerommet et maksimalt volum på 1550 liter. Annet standardutstyr er 20-tommers støpte aluminiumsfelger i 5-dobbelteikers stjernedesign, LED-frontlykter og S-spesifikk støtdemperregulering.

 • AOZ_191077_header_3.jpg
  Utvalgt tilbehør for høsten

  MØT HØSTEN MED ORIGINALT TILBEHØR FRA AUDI.

  Se kampanjen her