Infotainment > Audi Q5 | En stor SUV med god plass > Q5 > Audi Norge

Q5

Endre betingelser

Full oversikt – i riktig øyeblikk

Audi Q5 er intuitiv å betjene, og det er særlig tre store nyheter som sørger for at du får enda bedre oversikt: Audi virtual cockpit (ekstrautstyr) med høyoppløselig skjerm, head-up-displayet (ekstrautstyr) og den videreutviklede MMI touch.

1920x1080_AQ5_D_161004.jpg

Rett blikket fremover med Audi virtual cockpit

Med Audi virtual cockpit (ekstrautstyr) har du blikket rettet fremover. Det er et avansert, digitalt kombiinstrument som viser relevant informasjon på et høyoppløselig 12,3-tommers fargedisplay. Du kan velge mellom mange ulike visninger – fra hastighet via navigasjon til kommunikasjon.
1920x1080_AQ5_D_161007.jpg

8,3-tommers fargeskjerm med høy oppløsning

Den slanke fargeskjermen i MMI navigasjon plus (ekstrautstyr) er hele 8,3 tommer stor, imponerende oversiktlig og enkel å bruke. Her får du oversikt over alt du trenger, i en håndvending. For eksempel navigasjon, radio, telefon og Audi connect. MMI-betjeningslogikk med flate hierarkier er spesielt rettet mot smarttelefoner og har blant annet et intelligent fritekstsøk. Du får også en nyutviklet og mer naturlig stemmestyringsfunksjon som forstår kommandoer i dagligtale. I den nye Audi Q5 kan skjermen dessuten betjenes ved hjelp av skinnrattet med multifunksjon plus.
 • 563x317_AQ5_D_161009.jpg
  Head-up-display

  Audi head-up-displayet (ekstrautstyr) viser relevant informasjon, blant annet hastighet, navigasjonsdata og mange data fra assistentsystemene, på en virtuell fargeskjerm bak frontruten.

 • 563x317_AQ5_D_161008.jpg
  MMI touch

  Med betjeningsenheten MMI touch (ekstrautstyr) kan du styre mange funksjoner i MMI navigasjon plus. Den kjenner igjen håndskriften din på berøringsfeltet og du kan bruke mange av de samme fingerbevegelsene som på en smarttelefon.

 • 563x317_AQ5_D_161013.jpg
  Bang & Olufsen Sound System

  Med Bang & Olufsen Sound System (ekstrautstyr) får du lydkvalitet som i en konsertsal. Til sammen 19 høyttalere skaper det umiskjennelige tredimensjonale lydbildet.

Intelligent navigasjon med "personlig ruteassistanse"

MMI navigasjon plus i Audi Q5 har "personlig ruteassistanse" som er selvlærende. Når denne funksjonen er aktivert, registrerer navigasjonssystemet hvilke ruter og hvilke steder du kjører til regelmessig og kobler denne informasjonen sammen med stoppested og tid på døgnet.

Systemet registrerer informasjon så lenge det er aktivt, og kan deretter komme med forslag til optimert ruteplanlegging på neste kjøretur. Det gjelder også når veivisningen er deaktivert. Navigasjonssystemet inkluderer de tre mest sannsynlige reisemålene i beregningen, og tar også med ankomsttid og aktuell trafikk på strekningen. Det kan for eksempel foreslå at du slår på navigasjonen for å få opp alternative ruter.

Du velger selv om du vil aktivere denne funksjonen eller ikke, og du kan når som helst slette lagrede reisemål. Når funksjonen er deaktivert, blir ikke reisemålene lagret, og systemet tar ikke med verken slettede reisemål eller kjørte strekninger.
1920x1080_AQ5_D_161011.jpg

Oppdatert på det meste – med Audi connect-tjenestene

Med Audi connect kan du være på nett nærmest hvor som helst og når som helst. Ved hjelp av Audi connect-tjenestene (ekstrautstyr) og de integrerte tjenestene Google Earth™ og Google Street View™ kan du danne deg et bilde av reisemålet ditt allerede før du begynner å kjøre. Underveis kan du få nyheter, sjekke e-post eller sette opp en serviceavtale hos din Audi-forhandler. Fra en app på smarttelefonen din kan du også aktivere kupévarmeren (ekstrautstyr) før du setter deg i bilen. Og skulle du få et uhell, er hjelpen bare et tastetrykk unna – så du kan kjøre videre så snart som mulig.