Design > Audi Q5 | En stor SUV med god plass > Q5 > Audi Norge

Q5

Endre betingelser

Utviklet for å imponere selv når den står stille

Den karakteristiske Q-designen går igjen i hver minste detalj i Audi Q5 og gjenspeiler bilens suverene dynamiske egenskaper. Det gjelder for eksempel det markante panseret, den lett skrånende taklinjen, den smale vinduslinjen og sidespeilene på bilens skuldre.

1920x1080_AQ5_161007.jpg

Audi Q5 – sportslig og stram i stilen

Audi Q5 viser tydelig sine sportslige egenskaper. Singleframegrillen med kraftig innramming preger den aerodynamisk flate fronten. Fra siden er det særlig den buede skulderlinjen og den kupéformede taklinjen som gjør seg gjeldende, mens tydelig markerte hjulhus vitner om quattro firehjulsdrift. Hekken er i likhet med fronten preget av horisontale linjer som understreker den brede og maskuline fremtoningen. Diffusorinnsatsen integrerer enderørene i designen, og du ser tydelig hvordan den brede bakluken omslutter C-stolpene – et typisk trekk ved Q-modellene fra Audi. Baklyktene kan leveres med dynamisk blinklys (ekstrautstyr).

Den nye Q5 sammenlignet med forgjengeren

Voksen, men likevel lettere – karosseriet

4,66 meter lang, 1,89 meter bred, 1,66 meter høy, med en akselavstand på 2,82 meter – den nye Audi Q5 er større enn forgjengeren i nær sagt alle dimensjoner. I karosseriet er det brukt en intelligent kombinasjon av stål med høy strekkstyrke og aluminium. Dermed har egenvekten blitt redusert med inntil 90 kg avhengig av motorvariant.

Også når det gjelder aerodynamikk er Audi Q5 på topp i sin klasse: De 4-sylindrede utgavene med aerodynamisk optimert tak har en cw-verdi på 0,30. Ekstra lave vindstøyverdier og lite vibrasjoner gjør at Audi Q5 også har den beste innvendige akustikken i sin klasse.
1920x1080_AQ5_161011.jpg

Mange alternativer – Audi Q5 utstyrsversjoner

Audi Q5 leveres i utstyrsversjonene sport og design. I tillegg kan du velge S line sportspakke, design selection og S line eksteriørpakke (ekstrautstyr). I utstyrsversjonen sport er Audi Q5 hellakkert, mens utstyrsversjonen design fremhever den robuste SUV-fremtoningen med grå kontrastelementer.