Q5 TFSI e > Q5 > Audi Norge
Audi Q5 TFSI e

Q5 TFSI e

Styrken er effektivitet.
Audi Q5 TFSI e.

Med Audi Q5 TFSI e kan du glede deg over kombinasjonen av en TFSI-forbrenningsmotor og en kraftig elektrisk motor. Uten å måtte gå på akkord med velkjent Audi-dynamikk. Og med mulighet for null lokale utslipp når du kjører i ren elektrisk modus.

Audi Q5 TFSI e tilkoblet ladekabel

Alltid ideell kjøring

Audi Q5 TFSI e kombinerer styrkene til en elektrisk motor med fordelene til en forbrenningsmotor. Den ideelle kjøreturen velges avhengig av kjøresituasjonen: elektrisk, hybrid eller forbrenning. For effektiv, praktisk eller sporty kjøring. Med 7-trinns S tronic-girkasse og quattro firehjulsdrift er du sikret både sporty ytelse og effektivitet.

Audi Q5 55 TFSI e quattro i tall

Elektrisk rekkevidde opptil

56-62

km*

Akselerasjon

5.3

s

0 til 100 km/t

Systemeffekt

270

kW

(367 hk)

Kombinerer fordelene

Med den elektriske motoren kan du kjøre mange korte turer i hverdagen. For lengre reiser kan du stole på rekkevidden til forbrenningsmotoren. Denne modusen sparer batteriet og lader det til og med delvis opp, slik at du på slutten av en lang tur kan bytte tilbake til ren elektrisk modus gjennom tettbygde strøk.

MMI systemet Audi Q5 TFSI e

Velg mellom fire kjøremodus

Hvilken kjøreform som brukes, kan styres i Audi Q5 TFSI e via fire forskjellige kjøremodus:
> Ren elektrisk kjøring (EV)
> Primær bruk av forbrenningsmotoren for å opprettholde elektrisk rekkevidde (Hold)
> Øke batteriladingen for senere elektrisk kjøring (Charge)*
> Effektiv interaksjon (Hybrid)

Alt i én visning

Kraftmåleren til venstre i Audis virtuelle cockpit viser systemets totale effekt, kjøremodus og batterinivå. I midten kan du lese av gjenværende rekkevidde for elektrisk motor og forbrenningsmotor. Dette kan du også finne i myAudi-appen*.

Kraftmåler Audi Q5 TFSI e

Lading hjemme

Til lading i hjemmet er det kompakte e-tron-ladesystemet tilgjengelig som standard. Det består av en kontrollenhet, inkludert en tilkoblingskabel til bilen samt to forskjellige strømtilkoblingskabler (med husholdnings- og industristøpsler).

Audi Q5 TFSI e sett fra siden
 
Audi Q5 TFSI e sett fra siden
 

Offentlig lading

Gled deg over fordelene med e-tron Charging Service*: mer enn 180 000 ladepunkter i 26 europeiske land, individuelle priser for bypendlere, intelligent ruteveiledning samt en oversikt over alle ladeprosessene og regningene.

Kvinne sitter inni Audi Q5 TFSI e

Gjenoppdag kjøregleden

Gjenoppdag mobilitet. Lytt til musikk i enestående kvalitet mens du kjører i elektrisk modus med minimalt med støy og null lokale utslipp.
.

Farger og hjul

Kombiner forskjellige lakkeringer og hjul og få din Audi Q5 TFSI e slik du liker den best.
6Y6Y_54U_AVP2D_A_2_000.jpg
Daytonagrå perleeffekt Daytonagrå perleeffekt
Kvantumgrå Kvantumgrå
Distriktgrønn metallic Distriktgrønn metallic
Ultrablå, metallic Ultrablå, metallic
Navarrablå metallic Navarrablå metallic
20" Audi Sport lettmetallfelger i 5-V-eikers stjernedesign, antrasitt svart, polert 20" Audi Sport lettmetallfelger i 5-V-eikers stjernedesign, antrasitt svart, polert
21" Audi Sport lettmetallfelger i 5-V-eikers offset design, antrasittsvart, polert 21" Audi Sport lettmetallfelger i 5-V-eikers offset design, antrasittsvart, polert
21" Audi Sport lettmetallfelger i 5-armet polygondesign 21" Audi Sport lettmetallfelger i 5-armet polygondesign
360-graders animasjon Audi Q5 TFSI e

Panoramavisning

Opplev Audi Q5 TFSI e fra forskjellige vinkler. Trykk play for å se 360-graders animasjon.

Nye belysningsscenarier

Grupperingen av OLED-ene i små, individuelt kontrollerbare segmenter med et tredimensjonalt oppsett, gir et imponerende lysarrangement som gjør det mulig å skape nye lysscenarier. Når du kjøper en Q5 TFSI e kan du velge mellom tre baklyssignaturdesign. Avhengig av kjøremodus, tilpasses baklyssignaturens karakter automatisk når den er i bruk. De valgfrie, digitale OLED-kombinasjonslysene har en nærhetsdeteksjon*: Hvis bilen står stille og et annet kjøretøy eller andre trafikanter nærmer seg bakfra og innen to meter, aktiveres alle OLED-segmenter automatisk som en forstørrelse av området.

Animasjon av OLED-baklys Audi Q5 TFSI e
Merk: Når du kjøper bilen, kan du velge mellom tre forskjellige baklyssignaturdesigner for å tilpasse Audi Q5 TFSI e. Animasjonen viser den dynamiske iscenesettelsen av baklys variant 2.
 • 1920x1080-audi-q5-tfsi-e-oled-v3-my2021.jpg
  Baklyssignatur 1
 • 1920x1080-audi-q5-tfsi-e-oled-v1-my2021.jpg
  Baklyssignatur 2
 • 1920x1080-audi-q5-tfsi-e-oled-v2-my2021.jpg
  Baklyssignatur 3

Oppgrader hverdagen din

Nye Audi Q5 TFSI e kombinerer størrelse, sporty ytelse og funksjonalitet, og er en førsteklasses SUV for hverdagen. Rygglenet i baksetet som består av tre segmenter, kan flyttes frem og tilbake etter behov, og vinkelen kan justeres. Batteriet til den elektriske motoren er integrert plassbesparende under lastområdet. Dette gir et bagasjeromvolum på 465 liter, og opptil 1405 liter med setene nedfelt. I kombinasjon med valgfri komfortnøkkel med sensorkontrollert frigjøring av bagasjeromslokket, er en fotbevegelse (sparkebevegelse) bak på kjøretøyet alt som trengs for å låse opp, åpne og lukke bagasjeromslokket. I tillegg er det lettere å laste inn ved å senke kjøretøyhøyden via den valgfrie adaptive luftfjæringen.

Opplev den sjenerøse lagringsplassen til Audi Q5 TFSI e med denne bakseteanimasjonen.

Animerte bakseter Audi Q5 TFSI e
Se på interiøret
Interiøret Audi Q5 TFSI e

God plass til personlighet.

Q5 TFSI e tilbyr et sjenerøst romkonsept med god plass til fem personer, inkludert god takhøyde og benplass. Den høye sitteplassen gir god oversikt over trafikksituasjonen. Bilens horisontale karosserilinje understreker inntrykket av bredde og komfort. En skulpturell trimstripe løper over hele instrumentpanelets bredde, og avrunder helhetsinntrykket med stil og eleganse. Den nye utstyrsserien og pakkekonseptet tilbyr et bredt spekter av farger og materialer.

 • 1920x1080_A_E-TRON_D_181010.jpg
  Functions on Demand
  Finn ut mer
 • 1920x1080-audi-phev-technology.jpg
  Audi plug-in hybrider – alt du trenger å vite

  Bare tilgjengelig sammen med Audi active lane assist (kjørefeltassistent), Audis adaptive cruise control eller kjørefeltvarsling. Vær oppmerksom på at systemene kun fungerer innenfor systemgrenser og skal være til hjelp for føreren. Sjåføren er alltid ansvarlig for å kjøre bilen, og må hele tiden være oppmerksom.

  Finn ut mer
 • 1920x1080-audi-q8-tfsi-e-my2021-A192315.jpg
  Våre plug-in hybrid-modeller
  Se utvalget