Q5 Sportback TFSI e > Q5 > Audi Norge
Side-front view Audi Q5 Sportback TFSI e

Q5 Sportback TFSI e

Allsidig, kraftig, effektiv.
Audi Q5 Sportback TFSI e.

I Audi Q5 Sportback TFSI e møter kraften i en forbrenningsmotor styrken i en elektrisk motor. Premium SUV med den coupé-lignende taklinjen gir en dynamisk ytelse og null lokale utslipp når du kjører i helelektrisk modus.

Audi Q5 Sportback 55 quattro TFSI e i tall

Elektrisk rekkevidde opptil

56-61

km*

Akselerasjon

5,3

s

0 til 100 km/t

Systemeffekt

270

kW

(367 hk)

Sett forfra Audi Q5 Sportback TFSI e

Drevet av mangfold

Audi Q5 Sportback TFSI e kombinerer styrken til en elektrisk motor med fordelene til en forbrenningsmotor. I 55 TFSI e-varianten produserer de tilsammen 270 kW effekt, samt 500 Nm dreiemoment. I tillegg er standard quattro firehjulsdrift permanent tilgjengelig.

Drevet av komfort

Kjør mange korte hverdagsturer i ren elektrisk modus, behagelig stille og utslippsfri. På lengre reiser kan du ganske enkelt falle tilbake på forbrenningsmotoren for å nå målet ditt uten forsinkelser.

Dynamic side view Audi Q5 Sportback TFSI e
MMI systemet i Audi Q5 TFSI e

Velg mellom fire kjøremodus

Hvilken kjøreform som brukes, kan styres i Audi Q5 Sportback TFSI e via fire forskjellige kjøremodus:
> Ren elektrisk kjøring (EV)
> Primær bruk av forbrenningsmotoren for å opprettholde elektrisk rekkevidde (Hold)
> Øke batteriladingen for senere elektrisk kjøring (Charge)*
> Effektiv interaksjon (Hybrid)

God oversikt underveis

Takket være effektmåleren til venstre i Audis virtuelle cockpit, har du alltid et øye med systemets totale effekt, kjøremodus og batteriets ladestatus. I midten kan du se gjeldende gjenværende rekkevidde, fordelt på elektrisk motor og forbrenningsmotor. Du har også en oversikt over rekkevidden til enhver tid i myAudi-appen*.

Kraftmåler til Audi Q5 Sportback TFSI e

Lading hjemme

Til lading i hjemmet er det kompakte e-tron-ladesystemet tilgjengelig som standard. Det består av en kontrollenhet, inkludert en tilkoblingskabel til bilen samt to forskjellige strømtilkoblingskabler (med husholdnings- og industristøpsler).

Audi Q5 TFSI e sett fra siden
 
Audi Q5 TFSI e Sportback sett fra siden
 

Offentlig lading

Gled deg over fordelene med e-tron Charging Service*: mer enn 180 000 ladepunkter i 26 europeiske land, individuelle priser for bypendlere, intelligent ruteveiledning samt en oversikt over alle ladeprosessene og regningene.

Farger og hjul

Kombiner forskjellige lakkeringer og hjul og få din Audi Q5 Sportback TFSI e slik du liker den best.
2D2D_V71_AVP2D_A_2_000.jpg
Navarrablå metallic Navarrablå metallic
Ultrablå metallic Ultrablå metallic
Distriktgrønn metallic Distriktgrønn metallic
Daytonagrå perleeffekt Daytonagrå perleeffekt
Kvantumgrå Kvantumgrå
20" lettmetallfelger i 5-segment eikedesign, grafittgrå, polert 20" lettmetallfelger i 5-segment eikedesign, grafittgrå, polert
20" Audi Sport lettmetallfelger i 5-V-eikers stjernedesign, antrasitt-svart, polert 20" Audi Sport lettmetallfelger i 5-V-eikers stjernedesign, antrasitt-svart, polert
21" Audi Sport lettmetallfelger i 5-armet polygondesign 21" Audi Sport lettmetallfelger i 5-armet polygondesign
21" Audi Sport lettmetallfelger i 5-dobbelteikers turbindesign, titangrå matt, polert 21" Audi Sport lettmetallfelger i 5-dobbelteikers turbindesign, titangrå matt, polert
21" Audi Sport lettmetallfelger i 5-V-eikers offset design, antrasittsvart, polert 21" Audi Sport lettmetallfelger i 5-V-eikers offset design, antrasittsvart, polert
Panoramavisning Audi Q5 Sportback TFSI e

Panoramavisning

Opplev Audi Q5 Sportback TFSI e fra forskjellige vinkler. Trykk på play og se 360-graders animasjon.

Legg til ditt personlige preg med OLED-baklysene

Grupperingen av OLED-ene i små, individuelt kontrollerbare segmenter med et tredimensjonalt oppsett, gir et imponerende lysarrangement som gjør det mulig å skape nye lysscenarier. Når du kjøper Q5 TFSI e kan du velge mellom tre baklyssignaturdesign. Avhengig av kjøremodus, tilpasses aklyssignaturens karakter automatisk når den er i bruk. De valgfrie, digitale OLED-kombinasjonslysene har nærhetsdeteksjon*: Hvis bilen står stille og et annet kjøretøy eller andre trafikanter nærmer seg bakfra og innen to meter, aktiveres alle OLED-segmenter automatisk og utvider synsfeltet.
OLED-baklys Audi Q5 Sportback TFSI e
Merk: Når du kjøper bilen, kan du velge mellom tre forskjellige baklyssignaturdesigner for å tilpasse Audi Q5 Sportback TFSI e. Animasjonen viser den dynamiske iscenesettelsen av baklys variant 1.
  • 1920x1080-audi-q5-sportback-tfsi-e-oled-v1-my2021.jpg
    Baklyssignatur 1
  • 1920x1080-audi-q5-sportback-tfsi-e-oled-v2-my2021.jpg
    Baklyssignatur 2
  • 1920x1080-audi-q5-sportback-tfsi-e-oled-v3-my2021.jpg
    Baklyssignatur 3

Forbløffer med mer plass

Batteriet til den elektriske motoren er integrert under det flate lasteområdet på en slik måte at det gir omtrent 455 liter bagasjekapasitet, eller til og med opptil 1365 liter når setene er nedfelt. En spesielt praktisk funksjon er den fleksible baksetebenken, som kan vinkles, eller flyttes frem og tilbake etter behov. Ryggstøttene til de tre segmentene kan foldes ned hver for seg, eller sammen.

Opplev den sjenerøse lagringsplassen til Audi Q5 Sportback TFSI e med denne bakseteanimasjonen.

Forbløffer med mer plass
Se på interiøret
Interiør Audi Q5 TFSI e

Progressiv på utsiden. Stilig på innsiden

Også på innsiden viser Audi Q5 Sportback TFSI e sin elegante, sportslige karakter. Et ekstra slående eksempel er det valgfrie, fine nappa-skinnet på sportssetene foran, soul-rombemønsteret og steingrå sømmer i kontrast. Den behagelig varme, pustende overflaten på skinnet understreker bilens luksuriøse interiør.