Q3 Sportback > Q3 > Audi Norge
Audi Q3 Sportback

Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback – en tøff SUV-coupé

Audi Q3 Sportback kombinerer elegansen til en coupé med kreftene og de praktiske egenskapene til en SUV. Bilen leveres med omfattende standardutstyr og mange infotainment- og tilkoblingsmuligheter som sørger for mye moro bak rattet.

Merk: På bildet vises «edition one», en variant av Audi Q3 Sportback med ekstra sportslig interiør- og eksteriørutvalg. «edition one» er allerede utsolgt.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-q3-sportback-side-view-my2021-191005_1.jpg
1920x1080-audi-q3-sportback-side-view-my2021-191005_1.jpg
  • Audi-ringene* foran og bak i glanset svart, tilfører bilens front- og bakdel et spesielt uttrykk.

  • Singleframe-grillen har et tredimensjonalt sort gitter som fremhever den sportslige fronten.

  • Kraftige TDI- og TFSI-motorer sørger for mye moro bak rattet.

  • Den lave taklinjen møter de skrå D-stolpene og avsluttes med en takkantspoiler.

  • Bagasjeromstrauet* og den sammenleggbare bagasjeromskassen* sørger for sikker frakt av små gjenstander.

  • Ambientelyspakke plus (ekstrautstyr) skaper en behagelig atmosfære i kupeen. Pakken kan bestilles separat eller inngå i interiørversjonen design selection (ekstrautstyr).

  • Audi Q3 Sportback leveres med digitale løsninger på nivå med toppklassen.

  • Audi Q3 Sportback leveres med en rekke førerassistentsystemer* som hjelper deg i trafikken.

  • Bagasjerommets volum spenner fra 530* til 1400 liter*. Den elektriske bakdøren åpnes enkelt med en fotbevegelse (tilvalg).

Digital førerplass

Audi Q3 Sportback leveres med den nyeste generasjonen infotainmentsystemer. Som standard leveres et digitalt kombiinstrument på 10,25 tommer. Du kan også velge Audi virtual cockpit plus (ekstrautstyr) med 12,3-tommers HD-display, som viser sylskarpe animasjoner og relevant informasjon om bilen. MMI infotainmentsystem (ekstrautstyr) i toppversjonen MMI navigasjon plus med MMI touch betjenes på et 10,1-tommers display i midtkonsollen. Diverse grensesnitt og porter lar deg opprette forbindelse mellom mobile enheter* og bilen. I tillegg får du tilgang til det store utvalget av Audi connect-tjenester*.

Audi Q3 Sportback

Suverene kjøreopplevelser er standard

Audi Q3 Sportback leveres som standard med teknologi som sørger for mer dynamiske kjøreopplevelser og maksimal moro bak rattet. Sportsunderstellet gir godt veigrep, mens den progressive styringen gjør det lettere å styre, for eksempel på svingete veier og i avkjøringer. Med kjøredynamikksystemet Audi drive select kan du velge blant seks forskjellige moduser som påvirker karakteristikken for motoren, girkassen, de elektronisk justerbare støtdemperne og servostyringen.

Audi Q3 Sportback
Mer om førerassistentsystemene
360-graders visning

Interiør: Gjør designjobben selv

Av interiørpakker kan du eksempelvis velge interiørdesignet som tilvalg. Den inkluderer sportsseter foran, omgivelsesbelsysningspakke plus og innlegg i mørk aluminium Dimension. S-line interiør som tilvalg inkluderer sportsseter med S-emblem, et skinnratt i 3-eiket design med multifunksjon plus, inkludert rattgrep og girvelger i perforert skinn, i tillegg til pedaler og fotstøtter i rustfritt stål.

Interiøret i Audi Q3 Sportback med omgivelsesbelysning

Fleksibel og praktisk

Kupeen i Audi Q3 Sportback er svært fleksibel. Baksetet har plass til tre personer og kan som standard forskyves med 130 mm i lengderetningen. Bakseteryggen i tre deler kan vippes frem i sju trinn. Bagasjeromsvolumet går fra 530* til 1400* liter. Bilen kan også leveres med elektrisk bakluke (ekstrautstyr) som åpnes enkelt med en fotbevegelse når du har hendene fulle.

Audi Q3 Sportback
Mer om Audi originalt tilbehør

Godt lys

LED-hovedlykter leveres som standard på Audi Q3 Sportback. Som ekstrautstyr leveres Matrix LED-hovedlykter med dynamiske blinklys. Audi Matrix LED-teknologien dimmer deler av lyset for å unngå å blende møtende trafikk. Resten av kjørebanen er fremdeles fullt opplyst. Det dynamiske blinklyset gir en gjenkjennelig lyssignatur.

Lys Audi Q3 Sportback
Audi exclusive

Eksteriør: Din stil – ditt valg

Velg en spesialtilpasset lakkfinish fra Audi exclusive*, som den umiskjennelige Misano-rød med perleeffekt. Legg til dynamiske detaljer i interiøret med fargede sømmer i Audi Sport rød*.