Q3 Sportback > Q3 > Audi Norge
Audi Q3 Sportback

Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback – en tøff SUV-coupé

Audi Q3 Sportback kombinerer elegansen til en coupé med kreftene og de praktiske egenskapene til en SUV. Bilen leveres med omfattende standardutstyr og mange infotainment- og tilkoblingsmuligheter som sørger for mye moro bak rattet.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-q3-sportback-side-view-my2021-191005_1.jpg
1920x1080-audi-q3-sportback-side-view-my2021-191005_1.jpg
  • Q3 Sportback er en helt ny modell fra Audi.

  • Singleframe-grillen har et tredimensjonalt sort gitter som fremhever den sportslige fronten.

  • Kraftige TDI- og TFSI-motorer sørger for mye moro bak rattet.

  • Den lave taklinjen møter de skrå D-stolpene og avsluttes med en takkantspoiler.

  • Bagasjeromstrauet¹ og den sammenleggbare bagasjeromskassen¹ sørger for sikker frakt av små gjenstander.

  • Ambientelyspakke plus (ekstrautstyr) skaper en behagelig atmosfære i kupeen. Pakken kan bestilles separat eller inngå i interiørversjonen design selection (ekstrautstyr).

  • Audi Q3 Sportback leveres med digitale løsninger på nivå med toppklassen.

  • Audi Q3 Sportback leveres med en rekke førerassistentsystemer² som hjelper deg i trafikken.

Digital førerplass

Audi Q3 Sportback leveres med den nyeste generasjonen infotainmentsystemer. Som standard leveres et digitalt kombiinstrument på 10,25 tommer. Du kan også velge Audi virtual cockpit plus (ekstrautstyr) med 12,3-tommers HD-display, som viser sylskarpe animasjoner og relevant informasjon om bilen. MMI infotainmentsystem (ekstrautstyr) i toppversjonen MMI navigasjon plus med MMI touch betjenes på et 10,1-tommers display i midtkonsollen. Diverse grensesnitt og porter lar deg opprette forbindelse mellom mobile enheter³ og bilen. I tillegg får du tilgang til det store utvalget av Audi connect-tjenester⁴.

Audi Q3 Sportback

Suverene kjøreopplevelser er standard

Audi Q3 Sportback leveres som standard med teknologi som sørger for mer dynamiske kjøreopplevelser og maksimal moro bak rattet. Sportsunderstellet gir godt veigrep, mens den progressive styringen gjør det lettere å styre, for eksempel på svingete veier og i avkjøringer. Med kjøredynamikksystemet Audi drive select kan du velge blant seks forskjellige moduser som påvirker karakteristikken for motoren, girkassen, de elektronisk justerbare støtdemperne og servostyringen. Du kan velge mellom en TDI-motor med 150 hk (110 kW) og 1.5 TFSI- og 2.0 TFSI-bensinmotorer med 150 hk (110 kW) og 230 hk (169 kW).

Audi Q3 Sportback
Mer om førerassistentsystemene
360-graders visning

Fleksibel og praktisk

Kupeen i Audi Q3 Sportback er svært fleksibel. Baksetet har plass til tre personer og kan som standard forskyves med 130 mm i lengderetningen. Bakseteryggen i tre deler kan vippes frem i sju trinn. Bagasjeromsvolumet går fra 530 til 1400 liter. Bilen kan også leveres med elektrisk bakluke (ekstrautstyr) som åpnes enkelt med en fotbevegelse når du har hendene fulle.

Audi Q3 Sportback
Mer om Audi originalt tilbehør

Godt lys

LED-hovedlykter leveres som standard på Audi Q3 Sportback. Som ekstrautstyr leveres Matrix LED-hovedlykter med dynamiske blinklys. Audi Matrix LED-teknologien dimmer deler av lyset for å unngå å blende møtende trafikk. Resten av kjørebanen er fremdeles fullt opplyst. Det dynamiske blinklyset gir en gjenkjennelig lyssignatur.

Lys Audi Q3 Sportback
1
Leveres av Audi Sport GmbH.
2
Husk at assistentsystemene har begrensninger og kun er ment som en hjelp for føreren. Det er alltid føreren som har det fulle ansvaret for bilkjøringen.
3
Informasjon om kompatible mobiltelefoner får du hos din Audi-forhandler og på www.audi.com/bluetooth.
4
Ta kontakt med din Audi-forhandler eller gå til www.audi.no/connect for mer informasjon om Audi connect.
5
Funksjonene kan variere avhengig av land og bilens utstyr.