Q3 Sportback TFSI e > Q3 > Audi Norge
Audi Q3 Sportback TFSI e

Q3 Sportback TFSI e

Sporty og elektrifiserende.
Audi Q3 Sportback TFSI e.

Med en innovativ plug-in hybrid-stasjon som dekker opptil 50 kilometer* i helelektrisk modus, og som produserer null lokale utslipp. De uttrykksfulle støtfangerne og den coupélignende taklinjen formidler en sporty, dynamisk aura.

Sporty kombinasjon

Dynamisk kombinasjon av elektrisk drift og forbrenningsmotor. Audi Q3 Sportback TFSI e tilbyr en kombinert systemeffekt på 180 kW samt 400 Nm dreiemoment. Dette tillater en toppfart på 210 km/t, og ved å bruke boost-funksjonen*, akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 7,3 sekunder. På lengre avstander vil forbrenningsmotorens velprøvde rekkevidde bringe deg lettvint til målet.

Elektrifiserende korte turer

Ta mange korte turer i helelektrisk modus – behagelig stille og med null lokale utslipp. Med et fulladet batteri får du en elektrisk toppeffekt på 85 kW, samt et elektrisk dreiemoment på 330 Nm. Helelektrisk rekkevidde er omtrent 45 til 51 km* og den elektriske toppfarten er på opptil 140 km/t.

Audi Q3 Sportback TFSI e rear
 
Audi Q3 Sportback TFSI e MMI display
 

Skreddersydd for deg

Med full lading starter Audi Q3 Sportback TFSI e alltid i helelektrisk EV-modus, og starter forbrenningsmotoren bare når det er nødvendig. Når du legger inn en destinasjon i navigasjonssystemet, skifter kjøretøyet til hybridmodus. Ved hjelp av omfattende rutedata, styrer Audi samspillet mellom de to stasjonene, slik at du kan fullføre så mange turer som mulig i helelektrisk modus.

MMI lar deg velge mellom flere kjøremodus: fullfør hverdagslige korte turer i helelektrisk EV-modus, eller bruk forbrenningsmotoren som den primære strømkilden for å spare batteriladning for elektrisk kjøring senere (Hold-modus), eller øk den (Lademodus)*.

Audi Q3 Sportback TFSI e i tall

Elektrisk rekkevidde

Opptil 50

km*

Akselerasjon

7,3

sekunder

0 til 100 km/t

Systemeffekt

180

kW

Audi Q3 Sportback TFSI e Audi virtual cockpit

Plass for digital bekvemmelighet

Effektmåleren i Audis virtuelle cockpit viser systemets totale effekt, kjøremodus og batteriets ladetilstand. I midten vises gjenværende rekkevidde for Audi Q3 Sportback TFSI e.

myAudi App

Du kan også sjekke ladestatusen og gjenværende rekkevidde i myAudi-appen*.

Audi Q3 Sportback TFSI e lading

Enkel hjemmelading

Gled deg over fordelene med en elektrisk stasjon, og lad Audi Q3 Sportback TFSI e med standard-tron-ladesystemet kompakt i stikkontakter hjemme, eller i industrielle strømkontakter med en ladekapasitet på opptil 3,6 kW*.

Finn ut mer

Panoramavisning

Se Audi Q3 Sportback TFSI e fra alle vinkler med 360-graders animasjon.

Allound-visning av Audi Q3 Sportback TFSI e

Så sporty kan en SUV være

Styrke og presisjon – i alle detaljer. Den titansvarte grillen på den åttekantede Singleframe – de trapesformede luftinntakene og de uttrykksfulle støtfangerne med flatt blad, er kjennetegn på det tredimensjonale designet og gir Audi Q3 Sportback TFSI et trygt og dynamisk utseende. Tilbehøret malt i kontrastfarge og den coupélignende taklinjen inkludert takkantspoileren, understreker den sportslige karakteren.

Audi Q3 Sportback TFSI e hovelykter

Farger og hjul

Kombiner forskjellige lakkeringer og hjul, og bygg din Audi Q3 Sportback TFSI e slik du vil ha den.
6Y6Y-V72_Pyramid_AU32x_Q3SB_001_03.jpg
daytonagrå perleeffekt daytonagrå perleeffekt
navarrablå metallic navarrablå metallic
mytisk sort metallic mytisk sort metallic
isbrehvit metallic isbrehvit metallic
duggsølv metallic duggsølv metallic
19-tommers legeringsfelger med 20 eiker i V-design , grafittgrå, høyglanset finish 19-tommers legeringsfelger med 20 eiker i V-design , grafittgrå, høyglanset finish
19-tommers  Audi Sport-lettmetallfelger i 5-armet trapesformet design, matt titaniumgrå, høyglanset finish 19-tommers  Audi Sport-lettmetallfelger i 5-armet trapesformet design, matt titaniumgrå, høyglanset finish
19-tommers Audi Sport-lettmetallfelger i 5-dobbelteiket design, matt titaniumgrå, høyglanset finish 19-tommers Audi Sport-lettmetallfelger i 5-dobbelteiket design, matt titaniumgrå, høyglanset finish
Modulære 20-tommers Audi Sport-lettmetallfelger, 5-dobbelteikede, mattteksturert grått innlegg Modulære 20-tommers Audi Sport-lettmetallfelger, 5-dobbelteikede, mattteksturert grått innlegg
20-tommers Audi Sport-lettmetallfelger med 5-dobbelteiket rotordesign, matt svart, glanset overflate 20-tommers Audi Sport-lettmetallfelger med 5-dobbelteiket rotordesign, matt svart, glanset overflate
Ta en titt på interiøret

Fleksibel og komfortabel

Skreddersy interiøret til din Q3 Sportback TFSI e etter dine ønsker med interiørdesignvalget eller interiør S-linjen. To fascinerende alternativer med sportsseter trukket enten i en kombinasjon av stoff og kunstlær med kontrastsøm, eller i stoff og lær.

 

Valget av interiørdesign understreker det progressive designet gjennom fargede Alcantara*-seksjoner på instrumentpanelet og dørarmlene. Og i mørket legger den valgfrie omgivelsesbelysningspakken pluss spesifikke aksenter til interiørets slående designlinjer.

Audi Q3 Sportback TFSI e cockpit
 
View of luggage compartment Audi Q3 Sportback TFSI e

Allsidig romkonsept

For å spare plass er batteriet til den elektriske motoren plassert under det flate lastområdet. Dette gir en bagasjekapasitet på 380 liter, eller helt opptil 1250 liter når setene er foldet ned. Baksete plus er standard og gir deg enda mer fleksibilitet. Den fremre/bakre posisjonen og vinkelen på rygglenene er justerbare, og setene kan klappes ned i forholdet 40 : 20 : 40.

Opplev den sjenerøse bagasjeplassen i Audi Q3 Sportback TFSI e med bakseteanimasjonen.