Q2 > Audi Q2 > Audi Norge
Nye Audi Q2

Q2

Dynamisk design,
fremragende kjøreglede.
Nye Audi Q2.

Den urbane SUV-en overbeviser med sitt kraftfulle design, mangfoldige infotainment-alternativer og dynamisk chassisteknologi. Høydepunkter som progressiv styring og den valgfrie, adaptive førerassistenten* sørger for komfort og kjøreglede – ikke bare i byen.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-q2-my2021-v2-1257.jpg
1920x1080-audi-q2-my2021-v2-1257.jpg
 • Audi Q2 er en urban SUV med progressiv design. Noen av høydepunktene er de nye støtfangere foran og bak, det ikoniske bladet på C-stolpen og valgfrie matrise-LED-frontlykter.

 • Noen ting er ment for mer: Nye Audi Q2.

 • Det nye designet til Audi Q2: Slående sterk karakter.

 • Oppdag nye forbindelser med Audi connect*.

 • Mer plass til alle planene dine med ski- og bagasjeboks fra Audi.

 • Matrix LED-frontlykter lyser opp veien presist og høyoppløselig i Audi Q2.

 • Garantert mer moro bak rattet og økt kjørekomfort takket være den progressive styringen som standard, og adaptive cruise control¹ (tilvalg).

 • Audi Q2 har en karakteristisk bakside definert av de særegne støtfangerne og takkantspoileren.

 • De store luftinntakene virker enda mer uttrykksfulle, den åttekantede Audi Singleframe er litt lavere enn før, noe som gjør at frontdelen ser bredere ut.

 • Audi virtuelt cockpit og sportskonturskinnratt i 3-eiket design med multifunksjons pluss- og girspadere gir full kontroll og oversikt over cockpiten (tilvalg).

 • Bagasjeromsvolumet med sammenbrettede ryggstøtter rommer 1050 liter.

 • Sportsseter, front med kontrasterende sømmer i fjellgrå samt S-preging i ryggstøttene understreker den sportslige karakteren.

 • Den valgfrie carbonpakken understreker det karakteristiske dynamiske designet til Audi Q2.

 • Dekorative folier i matt platinagrå gir et individuelt utseende. Foiler for sideskjørt med Audi-ringer eller quattro-bokstaver.

 • Det utvendige speilhuset i matt sort er et høydepunkt fra den valgfrie pakken i matt svart stil.

 • Audi virtuell cockpit deler viktig informasjon rett i synsfeltet ditt.

SUV med hjørner og kanter

Påfallende sterk karakter – frontfangernes nye design og de dynamisk-eksentriske linjene gir nye Audi Q2 et kraftfullt utseende. Takket være Advanced- og S Line-utstyrslinjene, så vel som nytt hjuldesign og eksteriørfarger, har hver nye Audi Q2 sin egne personlige look.

Mer sportslig

Sort stylingpakke plus gir Audi Q2 en enda mer uttrykksfull og sporty touch. Front og bakside med svarte aksenter samt områder med spesielt slående, svartlakkerte designelementer. Fra Singleframe til fronten og støtfangerne bak. Audi-ringene foran og bak samt modellnavnet bak – alle i svart – garanterer en eksklusiv karakter.

Optikkpakke sort plus
Virtual cockpit Audi Q2

Oppdag nye forbindelser. Hver dag.

Med Audi virtual cockpit har du et innovativt, heldigitalt kombiinstrument tilgjengelig med en fleksibel visning av informasjonen du ønsker. Skjermen på 12,3 tommer har høy oppløsning og kan vise hastighet, motorhastighet, kartvisning, Audi connect-tjenester*, radio-/medieinformasjon og mye mer.

Klar til avgang

Den nye Audi Q2 sørger for stor kjøreglede takket være kraftfulle kjøreegenskaper og innovativ teknologi: Progressiv styring er standard og gir variabel styrehjelp avhengig av styrevinkel og hastighet. Understellet med adaptive støtdempere gjør det mulig for spjeldene å tilpasse seg forskjellige kjøresituasjoner gjennom elektronisk regulering.

Audi Q2 kjørende
Audi Q2 sett ovenfra

For mer sikkerhet og kjørekomfort

For første gang er den valgfrie adaptive førerassistenten* tilgjengelig i nye Audi Q2. Den kombinerer den adaptive hastighetsassistentens funksjonalitet med kjørefeltassistentens. Den støtter føreren i å akselerere, bremse og opprettholde hastighet og avstand, så vel som kjørefeltstyring.

Farger og hjul

Kombiner forskjellige lakkeringer og hjul med hverandre for å lage en ny Audi Q2 helt etter dine ønsker.
N6N6_U47_Pyramid_AU32x_Q2_001_03.jpg
Turboblå Turboblå
Tangorød, metallic Tangorød, metallic
Daytonagrå, perleeffekt Daytonagrå, perleeffekt
Eplegrønn, metallic Eplegrønn, metallic
Ibishvit Ibishvit
17" lettmetallfelger i 5 v-eikedesign 17" lettmetallfelger i 5 v-eikedesign
17" lettmetallfelger i 5-armet stjernedesign 17" lettmetallfelger i 5-armet stjernedesign
18" lettmetallfelger i 5-eikers y-design 18" lettmetallfelger i 5-eikers y-design
19" Audi Sport lettmetallfelger i 5-dobbel eikekant design, matt titangrå, høyglans 19" Audi Sport lettmetallfelger i 5-dobbel eikekant design, matt titangrå, høyglans
19" Audi Sport lettmetallfelger i 5-armet trapesform, titangrå matt, blank 19" Audi Sport lettmetallfelger i 5-armet trapesform, titangrå matt, blank

Tilpasningsdyktig og sportslig

Med tilvalget, omgivelsesbelysningspakken pluss, kan du skreddersy fargevalget i nye Audi Q2. Den blendfrie belysningen med LED-teknologi skaper et spesielt harmonisk og jevnt lys. Med interiør S-linje med sportsseter i fint Nappa-skinn, svart, ha interiøret i Q2 et imponerende konsistent fokus på sportslighet.

Legg merke til hvordan atmosfæren endrer seg med belysningsanimasjonen.

Cockpit Audi Q2
Audi Q2 med sportsseter

Sportsseter, front med kontrasterende sømmer i fjellgrå samt S-preging i ryggstøttene understreker den sportslige karakteren.

Ta en titt på interiøret

Praktisk og romslig

Bagasjerommet har plass til 405 liter, og utvider seg til 1050 liter når baksetet legges ned. Disse tallene reduseres med 50 liter hver for TDI-motoren med quattro. På forespørsel vil Audi levere oppbevarings- og bagasjeromspakken og en bakluke som åpnes og lukkes elektrisk.

Legg merke til den sjenerøse lagringsplassen i Audi Q2.

Audi Q2 seteanimasjon

La nye Audi Q2 gjøre nok et inntrykk på deg

360-gradersvisning av Audi Q2