Audi Q2 | en liten SUV fra Audi > Audi Q2 > Audi Norge

Audi Q2

Audi Q2 - en ny kompakt og liten SUV

Møt nye Audi Q2 - en urban kompakt SUV med hjørner og kanter, en uavhengig karakter med et helt nytt, geometrisk formspråk. Audi Q2 er en liten SUV perfekt til bykjøring såvel som terrengkjøring. Velg mellom kraftige TFSI- og TDI-motorer med 116-190 hestekrefter, og quattro permanent firehjulstrekk. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og ekstrautstyret inkluderer teknikk som tidligere var forbeholdt langt større modeller. Med Audi Smartphone Interface og den nyeste generasjonen av infotainment og lydanlegg får du det siste innen tilkoblingsmuligheter Audi kan tilby. Dette er en allsidig kompakt SUV perfekt til deg som ønsker en kombinasjonsbil.

Denne modellen kan dessverre ikke konfigureres for øyeblikket. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. I forbindelse med overgangen til WLTP vil ikke priser og tekniske data (herunder, men ikke begrenset til, utslippsverdier, drivstoff-forbruk og vekt) være korrekte til enhver tid. Vi oppfordrer til å ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller se siste oppdaterte prisliste.
Bilder og videoer

Få informasjon og inspirasjon før du starter konfigurasjonen av din modell. Alle bildene kan lastes ned enkeltvis eller samlet.

Klikk her for å se mer
Audi design selection

Audi design selection er et utvalg av eksklusive materialer og farger. Pakken som tilbys som ekstrautstyr til Q2 i utstyrsversjonen design, omfatter blant annet dekor i matt børstet aluminium, sportsseter med amarettobrune kontrastsømmer og 3-eikers multifunksjonssportsratt i skinn.

00:00 | 00:00
LED-hovedlykter i Audi Q2

Finn ut mer om den innovative designen og de smarte funksjonene.

00:00 | 00:00
  • 563x317_Macao_MV_03_Somehow_rgb.jpg
    Galleri

    Her finner du bilder og video for nedlasting.

    Utforsk nå