Elektrisk justerbare forseter med minnefunksjon for førersetet

Begge forsetene har en rekke elektriske justeringsmuligheter. Innstillingene for førersetet lagres automatisk i personlige profiler.

Forsetenes setehøyde, seteavstand, setevinkel og seteryggvinkel kan justeres elektrisk etter behov. Minnefunksjonen for førersiden har to minneplasser for hver brukerprofil, der innstillingene for setet og sidespeilene kan lagres. Innstillingene lagres og aktiveres med minnetasten. I tillegg lagres siste seteposisjon automatisk i den personlige profilen.

Innstigningshjelpen gjør det enklere å sette seg i og gå ut av førersetet. Når førerdøren åpnes mens tenningen er slått av, beveges setet bakover.

I den personlige profilen kan det lagres en rekke innstillinger for f.eks. ergonomi, infotainment og understell. Det omfatter også seteposisjon, rattstammeposisjon (hvis bestilt) og speilinnstilling. Du kan opprette inntil seks personlige profiler og en gjesteprofil i bilen. Den sist aktive profilen tilordnes bilnøkkelen når du går ut av og låser bilen. Når du låser opp bilen, vises en personlig hilsen i Audi virtual cockpit og innstillingene fra den personlige profilen (som er tilordnet bilnøkkelen som er i bruk) lastes inn.

Dine fordeler
  • Tilpasset seteposisjon
  • Mange justeringsmuligheter
  • Lagring av personlige innstillinger
  • Lettere å sette seg inn i bilen