MMI navigasjon plus med MMI touch har mange funksjoner som hjelper deg å finne veien. Med Audi connect får du praktiske nettbaserte tjenester i bilen. Inkludert er også dynamisk tilleggsinformasjon for elbiler som blant annet viser en oversikt over ladestasjoner og om de har ledig plass.

Du kan enkelt navigere, kommunisere, innhente informasjon eller benytte deg av det omfattende utvalget av infotainmenttjenester. Innholdet vises på fargedisplayer med høy oppløsning, i Audi virtual cockpit eller på det store head-up-displayet2 som leveres som ekstrautstyr. Systemene styres med berøringsdisplay, stemmestyring som forstår vanlig tale, eller forbedret skrifttegngjenkjenning. Den dynamiske tilleggsinformasjonen for elbiler viser en oversikt over ladestasjoner og om de har ledig plass. Den aktive gasspedalen varsler haptisk om strekninger med redusert hastighet3.

MMI navigasjon plus med MMI touch omfatter:
 • Navigasjonssystem4 med visning på 10,1-tommers fargedisplay med høy oppløsning (1540 x 720)
 • Audi virtual cockpit med 12,3-tommers fargedisplay inkl. visning av navigasjonskart
 • Online kartoppdatering5: nedlasting av oppdaterte navigasjonsdata
 • 3D-kartvisning med visning av mange severdigheter og bymodeller
 • Tilgang til spesialmål (f.eks. ladestasjoner) direkte fra navigasjonssystemet via utvalgte tredjepartsleverandører/tjenesteytere. Ved behov vises dynamisk tilleggsinformasjon som vurderinger, åpningstider og om det er ledig plass på ladestasjoner
 • Prediktiv effektivitetsassistent som bruker strekningsdata fra navigasjonssystemet og sammen med adaptiv cruise control (ekstrautstyr) kan aktivere og deaktivere frikobling forutseende og effektivt avhengig av situasjonen når cruise control er aktivert. I tillegg kan du få haptisk tilbakemelding («banking») fra den aktive gasspedalen om strekninger med redusert hastighet3 
 • Online-trafikkinformasjon plus6
 • MMI-søk: fritekstsøk med intelligente forslag til mål mens du skriver
 • MMI touch for rask og intuitiv betjening, f.eks. legge inn mål ved hjelp av håndskriftgjenkjenning og fri bevegelse og zooming i kartet
 • Enkel betjening av infotainmentsystemet med vanlig tale7,8
 • Detaljert ruteinformasjon: forhåndsvisning av kart, valg av alternative ruter, spesialmål, kjørefeltanbefalinger, motorveiavkjøringer, veikrysszoom m.m.
 • Du kan legge inn inntil ti mellommål
 • Alle tjenester fra Audi connect navigasjon og infotainment1
 • 2 USB-C-porter med data- og ladefunksjon foran og 2 USB-porter med ladefunksjon bak
 • Bluetooth-grensesnitt (håndfrifunksjon og lydstrømming)
 • E-poster og meldinger på mobiltelefonen kan vises og leses opp9 
 • AM/FM-fasediversitet
 • DAB+-radio
 • Hastighetsavhengig volumregulering


1 Juridisk informasjon og informasjon om bruk for Audi connect finner du her:

NB: Systemene har sine begrensninger og avhenger delvis av tjenester fra tredjeparter. AUDI AG overtar intet ansvar for riktigheten av disse dataene.

Tjenestene fra Audi connect kan bare leveres hvis bilen er utstyrt med navigasjonssystem. Audi connect-tjenestene leveres av AUDI AG / importøren. Dataforbindelsen for Audi connect-tjenestene opprettes av en mobiloperatør via bilens SIM-kort. Kostnadene for dataforbindelsen er inkludert i prisen for Audi connect-tjenestene. Unntatt fra dette er dataforbindelsen for Wi-Fi-sonen og bruk av tjenestene nettradio, hybridradio og lydstrømming med integrert Amazon Alexa. For Wi-Fi-sonen og bruk av tjenestene nettradio, hybridradio og lydstrømming med integrert Amazon Alexa opprettes dataforbindelsen også via bilens SIM-kort og et mobilabonnement med datapakke fra Audis leverandør. På https://audi.cubictelecom.com finner du informasjon om priser og bestilling.

Hvilke Audi connect-tjenester som er tilgjengelige, avhenger av land.

Tjenestene er normalt tilgjengelige i minst 1 år etter levering av bilen. Dersom Audi connect-tjenestene er basert på ytelser fra tredjepart, kan det ikke garanteres at de er permanent tilgjengelige, dette går under tredjeparts ansvar. 24 måneder etter levering av bilen forlenges tilgangen til Audi connect-tjenestene i 12 måneder uten ekstra kostnader. Dersom du ikke ønsker en slik forlengelse, ber vi om at du sender informasjon om dette til:

AUDI AG
Kundenbetreuung Deutschland
D-85045 Ingolstadt
GERMANY
E-post: kundenbetreuung@audi.de
Tlf.: +49 800 28347378423

Kontakt din Audi-forhandler hvis du ønsker å forlenge avtaleperioden for Audi connect-tjenestene når avtalen utløper. Avhengig av bilmodell gir Audi connect deg tilgang til Google og Amazon. Vi kan ikke garantere at tjenestene er permanent tilgjengelige, da dette avhenger av Google og Amazon. Ta kontakt med din Audi-forhandler eller gå til www.audi.com/connect for mer informasjon om Audi connect.

Merk: Feil på tjenestene kan skyldes force majeure, pålegg fra myndighetene, tekniske eller andre tiltak som må utføres på anleggene til AUDI AG, leverandørene eller nettverksoperatøren (f.eks. vedlikehold, reparasjon, systemavhengige programvareoppdateringer, utvidelser). AUDI AG vil gjøre alt som står i sin makt for å utbedre slike feil umiddelbart eller arbeide for å få feilene utbedret på sikt.

Juridisk informasjon for Audi connect nødanrop og service med Audi connect Remote & Control

Tjenesten lovpålagt nødanrop og tjenestene i pakkene Audi connect nødanrop og service og Audi connect Remote & Control leveres ved hjelp av et SIM-kort som er montert i bilen. Kostnadene for telefon- og dataforbindelse er inkludert i prisen for tjenestene. Tjenestene fra Audi kan kun brukes i dekningsområdet for mobilnettet til mobiloperatøren som er valgt av Audi. I områder med dårlig GPS-mottak og utenfor mobiloperatørens dekningsområde kan noen funksjoner/tjenester ikke sende/motta data og er eventuelt ikke tilgjengelige eller bare begrenset tilgjengelige.

Tjenestene i Audi connect nødanrop og service er tilgjengelige i 10 år fra bilens leveringsdato.

Tjenestene i Audi connect Remote & Control kan brukes gratis i 10 år etter levering av bilen. Tilgangen til tjenestene kan deretter forlenges mot betaling.

Lovpålagt nødanrop kan brukes uten tidsbegrensning fra bilens leveringsdato og oppfyller de juridiske kravene til den europeiske nødanropstjenesten (eCall). Tilretteleggingen av infrastrukturen som skal motta det lovpålagte nødanropet er opp til hvert enkelt land. Du kan få tilleggsfunksjonen for Audi connect nødanrop deaktivert hos din Audi-forhandler.

Merk: Feil på tjenestene kan skyldes force majeure, pålegg fra myndighetene, tekniske eller andre tiltak som må utføres på anleggene til AUDI AG, leverandørene eller nettverksoperatøren (f.eks. vedlikehold, reparasjon, systemavhengige programvareoppdateringer, utvidelser). AUDI AG vil gjøre alt som står i sin makt for å utbedre slike feil umiddelbart eller arbeide for å få feilene utbedret på sikt.

2 Det er vanskeligere å se informasjonen på head-up-displayet når du har på deg polariserte solbriller.
3 Systemene har sine begrensninger, og de er bare ment å være til hjelp for føreren. Det er alltid føreren som har det fulle ansvaret for bilkjøringen.
4 Navigasjonsdata for støttede land finnes i det integrerte SSD-minnet. Du får mer informasjon hos din Audi-forhandler.
5 Kartversjonen som leveres, kan oppdateres gratis hvert halvår i inntil fem år etter at den monterte infotainmentsystemgenerasjonen har gått ut av produksjon. Oppdaterte navigasjonsdata kan lastes ned fra myAudi-portalen på www.audi.com/myaudi og installeres i bilen ved hjelp av et SD-kort. I kombinasjon med Audi connect kan du også laste ned og oppdatere kart i bilen månedlig. Det er også mulig å be en Audi-forhandler installere de nye navigasjonsdataene. Det kan hende du må betale for dette.
6 Audi connect-tjenesten online-trafikkinformasjon er tilgjengelig i mange land. Du får mer informasjon hos din Audi-forhandler.
7 Leveres på utvalgte språk.
8 Avhengig av tilgjengelighet i det enkelte landet.
9 Fås på engelsk (UK, US), tysk, fransk, spansk, italiensk, kinesisk. Forutsetning: Mobiltelefonen må ha Bluetooth-profilen MAP (Message Access Profile). Informasjon om kompatible mobiltelefoner får du hos din Audi-forhandler og på www.audi.com/bluetooth.
Dine fordeler
 • Krystallklare bilder på førsteklasses skjermer
 • Intuitiv betjening
 • Oversiktlige 3D-kart
 • Anbefalinger for effektiv kjøring, basert på navigasjonsdata
 • Enkel tilkobling av bærbart utstyr til Wi-Fi-sonen