Ladeport til høyenergibatteriet med Combined Charging System type 2 (CCS 2), kombinert AC- og DC-ladeport. DC-ladeporten muliggjør hurtiglading.
  • Ladeport via AC (modus 2 og modus 3)
  • Ladeport via DC-ladestasjoner (modus 4)

Ladeporten muliggjør automatisk autentisering via Plug & Charge. Funksjonen Plug & Charge er tilgjengelig via Audi connect1. Dette er en digital autentiseringsmetode for automatisert aktivering av lading på offentlige ladestasjoner. Metoden er basert på kundens ladeavtale. Det er derfor ikke nødvendig å bruke RFID-kort på ladestasjoner som støtter Plug & Charge iht. ISO 15118.


1 Juridisk informasjon og informasjon om bruk for Audi connect finner du her:

NB: Systemene har sine begrensninger, og de avhenger delvis av tjenester fra tredjeparter. AUDI AG overtar intet ansvar for riktigheten av disse dataene.

Tjenestene fra Audi connect kan bare leveres hvis bilen er utstyrt med navigasjonssystem. Audi connect-tjenestene leveres av AUDI AG / importøren. Dataforbindelsen for Audi connect-tjenestene opprettes av en mobiloperatør via bilens SIM-kort. Kostnadene for dataforbindelsen 204 / 363 INTERNAL er inkludert i prisen for Audi connect-tjenestene. Unntatt fra dette er dataforbindelsen for Wi-Fi-sonen og bruk av tjenestene nettradio, hybridradio og lydstrømming med integrert Amazon Alexa. For Wi-Fi-sonen, bruk av tjenestene nettradio, hybridradio og lydstrømming med integrert Amazon Alexa, opprettes dataforbindelsen også via bilens SIM-kort og et mobilabonnement med datapakke fra Audis leverandør. På https://audi.cubictelecom.com finner du informasjon om priser og bestilling.

Det varierer fra land til land om Audi connect-tjenestene kan brukes eller ikke.

Tjenestene er normalt tilgjengelige i minst 1 år etter levering av bilen. Dersom Audi connect-tjenestene er basert på ytelser fra tredjepart, kan det ikke garanteres at de er permanent tilgjengelige, dette går under tredjeparts ansvar. 24 måneder etter levering av bilen forlenges tilgangen til Audi connect-tjenestene i 12 måneder uten ekstra kostnader. Dersom du ikke ønsker en slik forlengelse, ber vi om at du sender informasjon om dette til:

AUDI AG
Kundenbetreuung Deutschland
D-85045 Ingolstadt
GERMANY
E-post: kundenbetreuung@audi.de
Tlf.: +49 800 28347378423

Kontakt din Audi-forhandler hvis du ønsker å forlenge avtaleperioden for Audi connect-tjenestene når avtalen utløper. Avhengig av modell gir Audi connect deg tilgang til Google og Amazon. Vi kan ikke garantere at tjenestene er permanent tilgjengelige, da dette avhenger av Google og Amazon. Ta kontakt med din Audi-forhandler eller gå til www.audi.com/connect for mer informasjon om Audi connect.

Merk:

Feil på tjenestene kan skyldes force majeure, pålegg fra myndighetene, tekniske eller andre tiltak som må utføres på anleggene til AUDI AG, leverandørene eller nettverksoperatøren (f.eks. vedlikehold, reparasjon, systemavhengige programvareoppdateringer, utvidelser). AUDI AG vil gjøre alt som står i sin makt for å utbedre slike feil umiddelbart eller arbeide for å få feilene utbedret på sikt.